inshroud adlı üyeden alıntı
Ya Ankara'da olan varsa benim yaşadığım inanılmaz deneyimi belki yaşamışsınızdır. Klozet tam olarak bahsettiğiniz gibi önden bombeliydi de oradan aklıma geldi. Ama sadece bu kadar mı? Hayır. Anlatıyorum.
Şehir dışından bir arkadaş geldiğinde beni beklemek için Çukurambar'da bilmediğim etmediğim bir cafeye gitmiş, ben de gittim neyse... Bu arada ben ev haricinde mümkün değil büyük hacet gideremeyenlerdenim. 10 yaşındayken falan gittiğimiz tatilde 8 gün tutup eve geldiğimde babamdan dayak yiye yiye beton gibi şeyapmışlığım vardır. Ehrm. Dönüyoruz konuya...
Bu cafede otururken miniği boşaltayım diye tuvalete gittim. Alt kattaymış, indim. Ne göreyim? 1 tane değil, 10 12 tane ayrı kapı var yarısı kadın yarısı erkek. Fötr şapkalı ve pipolu kapılardan birini açtım, içerisi bildiğin banyo. Bir pisuvar, bir klozet, kocaman bir lavabo, işte kulak çöpü jöle pamuk neyim var. Bunlardan dolayı az önce içtiğim çayların, yediğim profiterolün falan hesabını öderken mütevazı cüzdanıma epey kalın bir kazığın gireceğini de anladım. Efendime söyleyeyim, niyet ettiğim gibi pisuvara işeyip gidecektim ama klozet denen nane şu elektrikli teknolojik olanlarından. Yanında kontrol paneli falan var, bana melül melül bakıyor "abi gel ağzıma ..." der gibi. Ben de ona karşı boş değilim (eheh), temiz de görünüyor. "Lan" dedim "ben buraya yapacağımı biliyorum..."
Usulca yanına vardım, baktım içinde su yok. Kontrol panelinde "ön temizlik" tuşu. Bastım, bi bişeyler oldu, foşş diye bi kendini temizledi, bi havalar püskürdü falan, çemberdeki naylon da dönüp temiz yer gelince döndüm, kaba yanaklara eller vasıtasıyla yeterli açıklığı verip çöreklendim. (Nasıl olsa aramızda hiç kadın olmadığı için geniş geniş anlatıyorum). İşe koyulduktan sonra Türk olduğum için kontrol panelini kurcalamaya karar verdim.
Önce bir güneş simgesi olan tuşa bastım. Başta bişey olmadı, sonra -lan?- oturduğum yer ısınmaya başladı. Acayip hoşuma gitti. Sonra arabalardaki rezistans simgesine benzeyen üstüste iki zikzak çizginin olduğu butona bastım, alttan titreşim vermeye başladı. Lan zevkin doruklarındayım, alttan hem sıcağı hem titreşimi yedikçe bağırsak coşuyor, bağırsak coştukça ben coşuyorum, zevk çığlığı atıcam neredeyse...
Neyse konuya son noktayı koydum, temizlik aşamasına geçtim, "taharet" başlığı altında bir kadın simgeli buton, bir erkek var. Erkek simgesinin olduğu butona bastım, "vııızz" diye taharet musluğu çıktı geldi, ne yapsa beğenirsiniz? Sıcak su! Hem de nereye? Bak çok afedersiniz 35 yıllık kendi g.tüm, bana göster desen odak noktasını bu kadar isabetli bir şekilde parmağımla gösteremem. Tam olması gereken yere, tam olması gereken tazyikle tam olması gereken sıcaklıkta yarabbim ölüyorum mutluluktan... Neyse bu da bitti ama zevk bitmedi. Klozetin içinde fön makinesi var! O tuşa bastım, siz marabalar gibi ne kağıtla kurulıycam olm? Sıcak havayla değerli popomu bir güzel kuruttu, bir ak pak etti beni bu... Ben böyle bir şey yaşamadım arkadaş...
Ayağa kalktıktan sonra da son tuşa bastım, kendini köpürte köpürte yıkadı, bütün suyu çekti, yine baştaki gibi kuru kaldı, benden sokraki vezir-i azam'ı beklemeye başladı zaar. Kendisine teşekkür ettim, birbirimizin telefonlarını aldık ve ellerimi yıkayıp oradan ayrıldım.
Tabi işim bi 10 dakika kadar sürdüğü için yukarıdaki arkadaşları beklettiğimi düşündüm, masaya geldim, dediler ki 45 dakikadır yoksun... Uyudum mu rüya mı gördüm ne yaptım o kadar zaman bilmiyorum. İnanılmaz bir deneyimdi onu biliyorum. Çok acayipti çok...
O klozette önde bombe vardı işte. Bunu söylemek için yazdım :/[/QUOTE
muamele efsane.