Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

'laiklik elden gidiyeah' diyen dayı

Motovento
    REKLAM ALANI
    _chaotic_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    regal raptor daytona 350
    Alıntı darkmotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dayının söylediği çoğu şeyler doğru, mesajlarının çoğunu yanlı olarak yazıyorsun. Senin de eleştirdiğin insanlardan bir farkın olduğunu zannetmiyorum. Attığın iftiralar ise yalnızca seni bağlar, hayal gücünün yüksek olması insanları bağlamaz elle tutulur bir yanı yok.
    Dayı dediğin herifin Atatürk ve silah arkadaşlarına hain dediğinin farkındasın değil mi? Bu düşüncesine karşı mısın?
    Elbette karşısındır, ama diğer dediklerinin çoğu doğru sence.
    Bu ülkenin kurucularına, kurtuluş savaşı kahramanlarına hain diyen körkütük bir cahilin dediklerinin çoğunun doğru oldunuğunu düşünmen senin değil, seni bu halde yetiştiren eğitim sisteminin, toplumsal yapının suçu.

İnsanlara iftira vb. suçlamalar yapmadan önce kime, neye ne yüzle destek çıktığını bir gözden geçir. sonra adamı ciddiye almazlar
    nereye dönersen dön popon arkanda kalir..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı _chaotic_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dayı dediğin herifin Atatürk ve silah arkadaşlarına hain dediğinin farkındasın değil mi? Bu düşüncesine karşı mısın?
    Elbette karşısındır, ama diğer dediklerinin çoğu doğru sence.
    Bu ülkenin kurucularına, kurtuluş savaşı kahramanlarına hain diyen körkütük bir cahilin dediklerinin çoğunun doğru oldunuğunu düşünmen senin değil, seni bu halde yetiştiren eğitim sisteminin, toplumsal yapının suçu.

İnsanlara iftira vb. suçlamalar yapmadan önce kime, neye ne yüzle destek çıktığını bir gözden geçir. sonra adamı ciddiye almazlar
    kanka, dayı kürtaj yaparken atatürk'e hakaret etmedi. bu nereden çıktı anlamadım? sadece basit şeyler konuşuyordu o kadar.

sonra teyze geldi, bombayı bıraktı gitti

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı hokahey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanka, dayı kürtaj yaparken atatürk'e hakaret etmedi. bu nereden çıktı anlamadım? sadece basit şeyler konuşuyordu o kadar.

sonra teyze geldi, bombayı bıraktı gitti
    Osmanlı'dan sonra gelen "Hainler" yok takke yasağı yok eşarp yasağı... diye başlıyor.Atatürk'e ve Atatürk'ten sonra gelen yöneticilere açıkça hain diyor.
    Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hainlik, ülkemizin geri kalmış tarafları için hala popüler bir kavram. Herkes hain, herkes kahraman

hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Thracian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Osmanlı'dan sonra gelen "Hainler" yok takke yasağı yok eşarp yasağı... diye başlıyor.Atatürk'e ve Atatürk'ten sonra gelen yöneticilere açıkça hain diyor.
    ha oraları duymamışım gülmekten yahu

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:49 ----------

Alıntı BatuhanK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hainlik, ülkemizin geri kalmış tarafları için hala popüler bir kavram. Herkes hain, herkes kahraman
    memleketimizde 1 dakika içinde kahraman olup tarihe geçebilir fakat 1 dakika içinde vatan haini ilan edilip linç de edilebilirsiniz

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)