Yoksa kitap okumayan bir site miyiz?Kitap tavsiyeleriniz?
Reklamlar
-
öncelikle ben başlayayım devamı gelir umudundayım.
sadece şu anda okuduklarımı değil eskiden okuduklarımı da sizlerle paylaşmak ve önerilerinizi almak isterim.
bu sitenin konum ve üye yapısı açısından eğitim ve kültür seviyesi yüksek bir site olduğuna inanıyorum.birbirimize aktaracağımız eserlerin çok olacağına da inanıyorum.
bir baska forum da filmler icin açacağım.
umarım onda da katılımcımız çok olur hem yeni seyrettiğimiz vizyon filmlerini hem de eskiden seyrettiğimiz unutamadığımız filmleri paylaşırız.
hadi site kolay gelsin.
benim ilk kitabım:
Şu Çılgın Türkler/Turgut ÖZAKMAN
(umarım okumayan kalmamıştır ve boşu boşuna yazıyorumdur)
karanlık dünlerden aydınlık günlere nasıl geldiğimizin tamamiyle gerçeklerden oluşan öyküsü..
binlerce kahramanın binlerce kahramanlıklarla oluşturduğu bir TÜRK DESTANI.
okumadıysanız bile kitabı mutlaka duymuş, birilerinin elinde görmüşsünüzdür.
okullarda ders kitabı olarak okutulmasını ne zaman akıl edecekler acaba diyerek acilen kitabı edinin diyorum..
katkılarınız için şimdiden teşekkürler.
[SIZE="2"][FONT="Century Gothic"][COLOR="Purple"]"mea mihi conscientia pluris est quam omium sermo"
vicdanım ve bilincim,dünyanın tüm öğretilerinin üstündedir [/COLOR][/FONT][/SIZE]
Reklamlar
-
Ne tarz okursunuz ben okurum kitap
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
Oğuz Atay - Tutunamayanlar
Dostoyevski - Suç Ve Ceza
Dostoyevski - Ölü Evinden Anılar
Emil Michel Cioran - Doğmuş Olmanın Sakıncası
George Orwell - 1984
Nihat Genç - Edebiyat Derslerine Giriş
Turgut Özakman - 19 Mayıs 1999 Atatürk Yeniden Samsun'da(Çılgın Türklere beş basar bu romanı)
Schoppenhauer - Aşkın Metafiziği
Erasmus - Deliliğe Övgü
Ömer Seyfettin - Tüm Hikayeleri
Sait Faik - Tüm Hikayeleri
John Steinbeck - Gazap Üzümleri (Muhteşemdir)
John Zerzan - Gelecekteki İlkel
Nutuk - Mustafa Kemal Atatürk
Daha çoook sayabilirim. Siz yeter ki tavsiye isteyin, seve seve...
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Heindrich Böll- Ve O Hiçbir Şey Demedi
William Golding- Sineklerin Tanrısı
j.d. salinger -Çavdar Tarlasında Çocuklar (The Catcher In The Rye)
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
Necip Fazıl _ tüm eserleri ( özellikle Çile )
-
Bir kadın düşmanı, Küre, Yüzüklerin efendisi, Akıl Çağı, Bye bye Türkçe, Çılgın Türkler...
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
Metin Aydoğan - Bitmeyen oyun (Bu kitabı insanlar niye okumaz anlayamıyorum.)
Oktay Sinanoğlu - Tüm eserleri (Bye Bye Türkçe, Hedef Türkiye vs.)
Erol Manisalı - Tüm eseleri (AB ile ilgili kitaplar)
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
-
gaffar adlı üyeden alıntı
Metin Aydoğan - Bitmeyen oyun (Bu kitabı insanlar niye okumaz anlayamıyorum.)
Dostum, Aydoğan'ın kitabı tükenmiş durumda piyasada bulmak zor. Belki o yüzden okumuyorlardır.(Böyle bi bahaneyle çoook okuyan halkımı kurtarayım töhmetten.)
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
-
Derin Devlet - Mahir Kaynak / Ömer Lütfi Mete
ET - Richard Laymon
Bugünde Ölmedim Anne - Erdal Özkan
Sun Tzu(Savaş Sanatı)
Davince Şifresi, Melekler ve Şeytanlar, Dijital Kale, İhanet Noktası
Röportajlar(Ünlülerle yapılmış röportajlar baya eski üzlülerde var)
Maymunu Tokatlamak
Nutuk
Yılgın Türkler - Bülent Akyürek
Son okuduğum kitaplar bunlar sıraları değişik olabilir
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
31 Temmuz 2006, 23:18
Amiralin Kurtları - Jean Noli tavsiye ederim
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
01 Ağustos 2006, 00:04
Sayılı fırtınaları okuyacağım şimdi.Kafkanın dava-şato ve değişimini şiddetle tavsiye ederim Ayrıca benim bir denemem var ilginizi çekerse
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=18060
saygılar
-
01 Ağustos 2006, 00:38
arkadaşlar içinizde hitlerin hayatını anlatan kavgam adlı kitabı okuyan varmı burada aradım ama bulamadım halbuki eskişehirde tüm kitapçılarda satılıyordu
hitlerin yahudilere yapmış olduğu eylemlerin altında yatan düşünceyi tam anlamıyla anlamak istiyorum çünki ne kadar doğru bir iş yaptığını günümüzde görmekdeyiz
-
01 Ağustos 2006, 00:38
Sosyal görüşe karşıtlıklarına rağmen Ayn Rand --> The Fountainhead
Tamamen bireysel
-
01 Ağustos 2006, 00:45
bbaday adlı üyeden alıntı
arkadaşlar içinizde hitlerin hayatını anlatan kavgam adlı kitabı okuyan varmı burada aradım ama bulamadım halbuki eskişehirde tüm kitapçılarda satılıyordu
hitlerin yahudilere yapmış olduğu eylemlerin altında yatan düşünceyi tam anlamıyla anlamak istiyorum çünki ne kadar doğru bir iş yaptığını günümüzde görmekdeyiz
ben okudum ilginçtir ki hitler in yahudilere küçüklüğünde sempati bile varmış fakat sonradan git gide nefrete dönüşmüş. yahudileri alman halkının sırtında bit kambur gibi görmeye başlamış
yani ben okuduğumdan bunu anlamıştım zamanında inşallah şimdi biri çıkıp bozmaz beni
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
01 Ağustos 2006, 00:47
ilk fırsatta bu kitabı okuyacağım ama bir bulabilsem ayrıca hitlerin türkiye sınırına kadar dayanıp bize saldırmamasıda bu adama sempati duymamı körüklüyor her ne kadar savaşın son günü biz onlara karşı oluşan ittifaka girsekde
neyse konu dağılmasın yorumun için teşekkürler
-
01 Ağustos 2006, 00:50
Komik ama bana doğum günü hediyesi olarak geldi. Okudum. Enteresan fikirleri varmış elemanın. Bi çoğu deli saçması tabii (mesela zencileri insan yerine koymuyor maymunla bir tutuyor) ama arada öyle isabetli tesbitler de var ki şaşırtıcı.
Bize saldırmak bir yana, savaşı kaybetmeden az önce bizim yanımızda savaşa girin, 12 adaları işgal edin, biz çekilelim siz alın gibi bir teklifin olduğu bile söylentiler arasındadır.(Komplo Teorisi koksa da)
-
01 Ağustos 2006, 01:01
shyama adlı üyeden alıntı
Sosyal görüşe karşıtlıklarına rağmen Ayn Rand --> The Fountainhead
Tamamen bireysel
ayn rand ın fountainhead inden sonra muhteşem üçlemesi "atlas vazgeçti"sini okuyorum şu anda.
evet baya bi bireysel..
[SIZE="2"][FONT="Century Gothic"][COLOR="Purple"]"mea mihi conscientia pluris est quam omium sermo"
vicdanım ve bilincim,dünyanın tüm öğretilerinin üstündedir [/COLOR][/FONT][/SIZE]
-
01 Ağustos 2006, 01:09
Byzanthion adlı üyeden alıntı
ayn rand ın fountainhead inden sonra muhteşem üçlemesi "atlas vazgeçti"sini okuyorum şu anda.
evet baya bi bireysel..
Aslında ben de düşündüm okumayı ama bünyem bu kadar bireyselliği kaldıramaz diye tadında bıraktım.
-
01 Ağustos 2006, 01:10
dostum insanları fırınlarda yok etmiş bir psikopatı övmek ne vicdana ne ruha ne imana yakışmaz... sana da yakışmadı bu düşünce...daha doğrusu insanlık onuruna aykırı bir davranış biçimi...Allah herkese hayırlı ölümler nasip etsin...bizim Yüce dinimiz İslam ve Yüce peygamberimiz şiddeti sevmez kötüleri lanetler...Dinimizde şiddete yer yoktur...Musevi inancı barışı öğütler...Barışı emreder...ayrıca benim Türk Musevi dostlarım çoktur...inan ki hepsi Müslüman olduğunu söyleyenlerden daha düzgündürler...
İsrail devleti ve hükümetlerinin Tanrısı ve Kitabı yeşil Amerikan Dolarıdır....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
01 Ağustos 2006, 01:16
öyle böyle değil 6 MİLYON KİŞİYİ ÇOLUK ÇOCUK ÖLDÜREN bir ideanın kitabıdır kavgam....
mutlaka okunmalıdır ama "aferin" diyerek değil.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler