On bir Ayın Sultanı Ramazan
-
Bereketli
Huzurlu
Sağlıklı
İç dünyamız ile barışık
Kavgasız,Gürültüsüz..
Ahlaki değerlerin bilincinde
Rengi,dili,dini,ırkı,kökeni,mezhebi,inancı ne olursa olsun Sadece ve sadece ''insan''olduğu için değer veren ve aynı zamanda değer gören bir ortamda yaşama temennisiyle...
Hayırlı Ramazanlar...
Reklamlar
-
Ben hep 50 liralık alıyorum 6 liralık alanlar düşünsün
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Bereketli
Huzurlu
Sağlıklı
İç dünyamız ile barışık
Kavgasız,Gürültüsüz..
Ahlaki değerlerin bilincinde
Rengi,dili,dini,ırkı,kökeni,mezhebi,inancı ne olursa olsun Sadece ve sadece ''insan''olduğu için değer veren ve aynı zamanda değer gören bir ortamda yaşama temennisiyle...
Hayırlı Ramazanlar...
Eyvallah usta. Tüm İslam alemine hayırlı ramazanlar olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:49 ----------
uzay gemisi adlı üyeden alıntı
Ben hep 50 liralık alıyorum 6 liralık alanlar düşünsün
Sen de kirletme buraları bilader. Yeri burası değil. Git ötede oyna bak park var köşede.
-
Allah kabul etsin ibadetlerinizi..Bereketli olsun..
-
Bereketli olsun
Sağlıklı olsun
Sabırlı olsun
Hayırlı ramazanlar.
Not:Denizli’de ki arkadaşlar için. Her akşam iftarımız var buyrun gelin. Bir pm doyurur karınları.
-
Allah kabul etsin oruçlarınızı bugün sahura kadar oturcam raporluysam nasılsa işim yok
-
Allah kabul etsin , huzurlu geçmesi dileklerimle.
-
Allah tekrarına eriştirsin, dualarımız ve ibadetlerimiz kabul olsun inşaallah.
-
Allah razı olsun Hayırlı Ramazanlar.
-
Herkese hayırlı Ramazanlar.
Unutmayalım, Ramazan sadece aç ve susuz kalmak değil, nefse hakim olmaktır. Yani, orucuz diye kimseye bağırma hakkımız yok.
-
Allah Hepimize Hayırlı Ramazanlar Nasip Etsin
-
Amin .
Allah bu ayda orucunu tutmaya niyet eden kimseyi utandırmasın herkesin tuttuğu oruç kabul olsun temennisi ile.
Arkadaşlarımızın hatırlattıkları gibi bu ayda sinirlerimize , bakışlarımıza, konuştuklarımıza, daha dikkat etmemiz gerekli ki sadece aç susuz uykusuz kalmış olmayalım.
ramazan bayramını yaşamak için ramazan ayını Allah için oruçlu geçirmek gerek, bayram sabahı namazdan sonra harçlıklar hesaba geçiyor, ya da şeker bayramınız kutlu olsun.
bu ay insanın nefsini kontrol altına alması için bir fırsat, sıhhati müsaade etmeyenler içinde kolaylık olarak fitresi var, yeter ki içinde bu ayın tutamadığın oruçları için bir mahsunluk olsun, ramazan ayınız bereketli ve kutlu olsun.
-
Oruç tutacaklara Allah kolaylık versin 17 saat aç susuz ve sıcak havalar, zor gerçekten. Çocuklarınıza da dikkat edin oruç tutacağım diye sağlığından olmasınlar.
-
Hepimize hayırlı Ramazanlar motorcu kardeşlerim-abilerim...
-
Cümleten hayırlı ramazanlar. ALLAH ağzımızın tadını bozmasın.
-
Hayırlı Ramazanlar,Oruçluyken motora binmeyin,yada daha dikkatli olun,Allah oruclarinizi ve dualarinizi kabul etsin,okadar guzel postlar atiyorsun ki levent abi,insan kendini aile ortaminda hissediyor,sen hep yapiyosun bunu abi hepp
-
Allah yapacağımız ibadetleri kabul etsin. Hayırlı Ramazanlar.
-
Hayırlı Ramazanlar...
Öğlene kadar dayanınca gerisi kolay oluyor bana, çünkü sabah saatlerinde midem bulanıyor, sahurda yediklerim aklıma geliyor, 30 senedir böyle...
-
titreşimli motorları herkes yeriyor ama bugün işime yaradı, gece sahurda yemeği fazla kaçırdım ve sabah miğdem çok kötüydü ve motorum sağolsun işe giderken hazımsızlık sorunum gidiverdi.
şimdi 1 gün ortadan ve 1 günde sondan tuttumuydu tamamdır oruç bütün gün kıvrandım ben, böyle acı çektiğimi hatırlamıyorum. dün güneş çarpmış beni ve bugün hasta hasta oruç tuttum ve güneş altında harç yapmak öyle yordu ve susattı ki daha bir süre daha tutmayacağım oruç çünkü çalışamıyorum.
iftarda yemek yiyemedim arkadaşlar, bir şeyler yanlış ama yanlış olan ney ben anlayamadım. evet, hayırlı ramazanlar arkadaşlar, allah orucunuzu kabul etsin.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)