tamam hatta Tamam TAMAM .
Mia devam demiş reyis tamam demiş . Sonları pek parlak gözükmüyor en azından Mia için .
tamam hatta Tamam TAMAM .
Mia devam demiş reyis tamam demiş . Sonları pek parlak gözükmüyor en azından Mia için .
Ulan arkadaş alemsiniz kimdir bu mia diye google da aratıyorum.
Allahtan saat geç olduda çoluk çoçuk yattı.
Şimdi öyle ama, bir müzakere ortamında bir araya gelseler, bir etkileşim olur, fikir alışverişi olur. Bakarsın Mia'yla görüşünce Coni durumu iktidar partisi gözüyle değerlendirme firsatı elde eder, fikri değişir, devam demeye başlar. Belki Mia da bi noktadan sonra dayanamaz, fikir değiştirir, tamam demeye başlar filan. Öyle değil mi ama? Etkileşim önemli.
Keşke bizim siyasi liderlerimiz de bir müzakere ortamında biraz araya gelseler de dinlesek. Amerika'da her seçimden önce mutlaka olur. "presidential debate" diye geçer...
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Abowww Johnny Sins reisi de fetocu ilan ettiler.Kardeşim siz ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz ne kullanıyorsunuz da bu kafayı elde ediyorsunuz.Böyle saçmalıklar yaparsanız hiç kimse sizin feto ile mücadelenizdeki ciddiyetinize inanmaz.AKP den bir tane fetocu çıkmıyor ama Johnny'i fetocu ilan ediyorlar.ATV çalışanlarını ve bu kanalı izleyip verdiği haberlere inanları Johnny reise havale ediyorum.O size ne yapacağını bilir.
coni reis fetö'nün brazzers imamı imiş.
coni'yle mia'nın filmi var mı acaba? bilen var mı?
Yakında AKP yetkilileri,elimizde kasetin var DEVAM demezsen internete veririz diye Johnny Reis'e şantaj yaparlarsa hiç şaşırmam.
gezi zamanında da böyle bişey yapmış. Adam cenabet abi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------
Tam bir gün sonra da gezi parkı boşaltılıyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------
Mia yeterince müzakere etmiş benim gördüğüm kadarı ile :D
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
AKParti tabanına hakaret edip durdukça muhalefet oyunu arttiramaz diyenlere şu sağdaki manşeti göstermek gerek.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)