Dün karadan gittiğim İstanbul'a bugün eskihisardan geçeyim dedim. Gişede 20 lira istediler tek yön. Gidiş dönüş 35 lira olmuş. Yola çıkacak arkadaşların haberi olsun sürpriz yaşamayın.
Dün karadan gittiğim İstanbul'a bugün eskihisardan geçeyim dedim. Gişede 20 lira istediler tek yön. Gidiş dönüş 35 lira olmuş. Yola çıkacak arkadaşların haberi olsun sürpriz yaşamayın.
Eskihisar tarafında ido girişinin 100m gerisinde, Yalova'da ise Topçular'dan 2-3 km mesafede Tavşanlı'da iskelesi olan İstanbulLines feribotları var; işletme ve personel kalitesi olarak bir türlü sevemesem de kendilerini motosiklet için tek yön ücreti 10 TL.
geçen sene yanlış hatırlamıyor isem gidiş dönüş 15 lira idi.
epey şaşırmıştım.
bu arada körfez köprüsü (sadece körfez köprüsü, bağlantı yolları hariç) motosiklet için güncel fiyat 50,25 tl.
elli lira ne ise de 25 kuruş abartı olmuş.
olcanın söylediği hat ise kamyoncuların epey kullandığı hattır.
göz önüne almakta fayda var.
can't be worried about that shit. life goes on man.
kaynak kim diye soruyolar millet iste
Otomobil ücretlerine de 1 ay içinde 2. zammı yapmışlar diyorlar.
Aynen öyle 1 Mayısta bizzat test ettim.
Benzin fiyatından dolayı mecburen kullanacağız yine
geçen perşembe 25tl ye gittik geldik,baktılar havalar ısındı motorlar çıktı piyasaya yapıştırmışlar zammı
gişeden ön kaldırarak geç diyicektim ama gemi ücreti sanırım bu diğer şehirdekiler zorluk çekiyor :/
Fuar sonrası mart 2018 de Bursa'ya dönerken gidiş dönüş 25 lira vermiştim. Yarısını kullandık , 12.50 lik dönüş bileti cebimde duruyor . Onu kullandıktan sonra da Tavşanlı hattını kullanacağım. Tavşanlı hattını daha önce de kullanmıştım , fiyat farkını bilmiyordum. Teşekkürler Olcay.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)