Kamp Arkadaşı Arıyorum
Kamp Arkadaşı Arıyorum
@kubra006 nın yazdıklarını okudum, sonra senin @AsirMahfi fotoğrafa baktım hocam İnsan bi düşünmüyor değil ...
Şaka bir yana Forumdan bile olsa kamp için arkadaş bulmak zor yahu. Güvenmek falan tamam da huyu suyu, seyahat alışkanlıkları vs. negatif bir sonuç sanki daha olası
hayırlısı..
ortada buluşalım assos'ta
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Mesai çıkışı iyi güldürdün.
Asirmahfi acil profili değiştirip şüpheli dağ adamı yada seri katil tipinden,mülayim apartman çocuğu tipine terfi etmen gerek.
Gerçi profil hacker tiplemesinede yakın. gözlük filan.
Quad87 senin profile bakarsak sendede gizemli katil potansiyeli var.Konuşturmayın beni konuyu dağıtmaktan banlanıcam yine
en güzeli tek başına kamp kafana göre gez dolaş
http://www.motosiklet.net/forum/etki...t-a-kampi.html
hocam ben gidiyom kamplara uygun zaman olursa neden olmasın
facebook.com/derdalan ekle beni ✌✌
Öyle bi tipim var evet ama tanısan seversin :D neden negatif daha olası olsun ki? Yani bence fifti fifti.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:23 ----------
Daha uzun süreli bi vaktim olduğunda diyelim o zaman. Yazdım assos'u da listeye
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:24 ----------
Tek olmayı pek sevmiyorum sanırım. Tamam doğa güzel de yanındakine dönüp baksana ne güzel ya demedikçe çok da bi esprisi yok gibi geliyor bana. Tabi bana öyle geliyor. Bi tek motorun üstünde tek olmayı seviyorum
Ben çok insancıl olmadığım içim empati yapmaya çalışınca "gizemli katil" kişiliğim devreye giriyor istemsiz
12-13 mayıs için benimde bir kamp planım var ve ben tercihimi iş yerinden arkadaşlarla kullanıyorum. Ürgüp göreme çok övdüler bir bakalım. Sakalına rağmen gelmek istersen seve seve kabul ederiz Çadır getirmen şart yalnız birde horluyorsan çadırı 5m 10m ileriye kurmanda fayda var Gerisi hallolur..
Iş arkadaşıymışlar.
(Çete bunlar,çete.Organ mafyası)
düşüyo mu böyle
facebook ta birçok grup var. İlla motorcu olmasına gerek yok.
Yoldançık grubuna üye olabilirsin bir çok etkinlik düzenliyorlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)