https://eksisozluk.com/sahte-15-temm...7003?a=popular
Şu millete herşey haktır yeminle..
https://eksisozluk.com/sahte-15-temm...7003?a=popular
Şu millete herşey haktır yeminle..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Alla alla niye şaşırmadım. Daha büyük şeyler bekliyor insan artık. Böyle sahtekarlık, tecavüz vs sıradanlaştı.
Türkiye'nin son 20 yılının özetidir. Mağdur edebiyatının etkisiyle sahte gündem yaratarak milleti galeyana getiren siyasiler > kendini süper kahraman sanan insanlar > olay soğuyunca ilgi çekmeye çalışan insanların komik hikayeleri.
15 temmuz gecesi bende kamyonla meydandaydım. Bizim şehirde tank yok ama olsun beni yeni kamyonlu kahraman ilan edebilirler. Videolu delilimde var.
Maaşı geçtim ben. Kamyonumu alsalar müzeye neyin koysalar
İşin aslı kadın planlı bir şekilde yapmamış bunu.
Olaylar öyle gelişmiş diyebiliriz kadında ortama ayak uydurmuş, nimetlerinden sonuna kadar faydalanmış.
Sonuç sahtekar mı sahtekar.
15 Temmuz'la ilgili bir fiyasko varsa, o da bu kadın değil, nasıl siyasi olarak azami derecede kullanılıp, aydınlığa kavuşturulmadan üzerinin örtüldüğüdür.
Yüzlerce insanımız öldü. Bunun yanında para'nin ve bir milletvekilinin ne önemi var? Çok önemliydiyse sayın cumhurbaşkanımızın eski şoförü namı diğer Yeliz'e tepki gösterilmeliydi...
15 temmuz gecesi arabası bozulan 5 kişilik gruptan 2 tanesini artçı olarak aldım, o gecenin asıl kahramanı ben olmalıydım. 1 tane artçıya bile tahammül edemeyen ben o gece 3 kişi bindik motora ve o anı anlatmak bile istemiyorum.
akrabağa olduk len motorun üzerinde, sıcaklığını hissettim resmen. asıl benim motoru alıp müzeye koymaları lazım.
Ben de beddua ettim memleketi bu hallere düşürenlere, ben de milletvekilliği isterim.
Ben de fetöye ve fetöcülere her gün ana avrat sövüyorum. Karşılığında bir şey istemiyorum.
tabi canım, boşuna mı bağırttırdım ben câaanım motorumu o kadar! hani bi nc700~750 / ncx750 isterim, hakettim yani. bak sen 3 kişiyi taşımışsın. sana da bi kawasaki 650 versinler kanka.
vermediler diyelim, ötv'den muaf tutsunlar, o da olumlu bak.
ulan ne günlerdi be. kapının önünde her gün bir yığın zaman gazetesi. esnafı haraca bağlar gibi gazete aboneliği bağlıyorlardı. çaktırmadan çöpe atardım hepsini. kimse görmeden gizli gizli atardım mk. 17/25 aralık'tan sonra gelmedi artık zaman gazetesi. ben de rahatlamistim.
Bende YBR 1000rr ile tank kovaladım, tanıklarım var. Maaşı nerden aliyoruz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)