Selamlar.
Foruma yeni kayıt oldum, motor sevdasında yeniyim, bir hatam olursa affola. En uygun yer olarak bu konu başlığını buldum.
Abilerim, ablalarım, kardeşlerim bir sorunum var. Ailemi yalvar yakar motora zor ikna ettim. Çevremde anlayan eden hiç yok. Bende anlamam, biraz araştırdım. Şöyle bir sıkıntı var motoru satmam sorun olucak. Motor sürmek için bazı özel nedenlerden dolayı zamanım kısıtlı ayrıca. Üniversitede okuyorum şehirdışında. Scooter aldıktan sonra satmam sorun oluşturucak. Nasıl satılır, nerde kime gider hiç bir bilgim yok. 300cc ile ilk girişte ehliyetimi aldım. Herkes Scooter ile başlayın diyor. Genel olarak çabuk öğrenen ve temkinli biriyimdir. Bugün bir arkadaşla görüştüm, satmanda yardımcı olurum dedi ama ne derece dürüst ve motor ne derece bakımlı bilmiyorum. Henüz 22 yaşındayım, bu işlerden anlayan biri değilim. Sanayi nerdedir, nası gösterilir falan işin içinden çıkamam. İstanbul gibi bir yerdeyim, kimsede kimseyi tanımıyor. M max önerdi bana, arkadaşının satacağı motormuş
125 veya 250 cc yamaha ile başlanamaz mı ? Başlangıç motoru olamaz mı ? Yada yazın 2 ay boyunca 5 bin liralık bir scooter kullansam bu 250cc motora geçmek için yeterli midir ?
Teşekkürler.