Okuduğunuzu anlama konusunda sıkıntılıysanız ilköğretim kitaplarından başlamanızı tavsiye ederim. Orada yazmışım maçın tatil edilebilmesi için kafasının yarılmasına gerek yok, yabancı madde atılması yeterli sebepti diye. Ama güzel yurdumda bu sebep yeterli gelmediği için mağdur edebiyatı yapıldı demişim. Benim fikrim sadece yabancı madde atılması yeterli olduğudur. Bunun nesini anlayamadın ?
İkinci olarak neden Mehmet Topala küfür edilmiyor derken kendi kendini boşa çıkarıyorsun. O zaman Tolgaya edilen küfürler haklı
O zaman taraftar haklı. Sen bi hoıligansın bunu kabullen... Kafam da iyi benim, çay içtim
Aslında bende bunu yazmıştım senin zihniyetindeki insanlar için. Dedim ki suçluyu ödüllendirip mağduru cezalandırdığımız sürece bizden bi pok olmaz demişim. Sense benim yazıma Volkan küfürleri hakediyor mantığıyla geliyorsun. Neymiş Topala neden edilmiyormuş. O zaman Tolgada hakediyor küfrü, neden Fabri' ye edilmiyor
Benim değil de senin kafan daha güzel sanırım. Mangal işine her zaman varım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:00 ----------
Yahu ne kadar abarttınız şu çakma filozofu. O kadar efendiyse Kjaerin gırtlağını sıkıp sonra yapmadaım demeyecek. Her FB maçında beşiktaş antrenörü olduğu halde bordo mavi giyinmeyecek. Hakemden canı yandığında cart curt konuşup hakemle kazandığında olaibilir, hepimiz insanız demeyecek... Çakma filozof çakma Fatih terim kopyası bu adam yaa ...