cok mutluyum. google rehber 5. seviyede olduğum için san fransisco'ya davet maili geldi. hem de masrafları google karşılıyormuş. olaya bak.
ama gitmeyeceğim.
cok mutluyum. google rehber 5. seviyede olduğum için san fransisco'ya davet maili geldi. hem de masrafları google karşılıyormuş. olaya bak.
ama gitmeyeceğim.
Google rehber 5. Seviye ne demektir
ne bileyim lan. birden zırt diye gelince şoke oldum
kendimi hazır hissetmiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:31 ----------
google'nin rehber servisi. gittiğin yerlere, mekanlara yorum yapıp, resim atıyorsun. can sıkıntısından bir sürü mekanin resmini attim, yorum yaptım. 5. seviyeye geldim.
davete icabet nezakettendir
Kesin gitmeyecekseniz birine devredin bari. Ne güzel fırsat. Örneğin ben de çok hokahey bir insanımdır. Yer değiştirelim.
akıllı adam, boşu boşuna dünya masraf. o paraya burada 3 ay geçinilir.
kazandıracağı ne var?
"Çok okuyan değil çok gezen bilir" çok acaip bi şekilde haklılık payı olan bi laf. Gittiğim her yeni ülkede çok farklı ve yeni şeyler öğrendim. Yeni bir ülkeye gitme fırsatını kesinlikle geri tepmezdim. Hele hele masraflar başkasına aitse... Hele hele gideceğim yer California ise. Bi Harley kiralayıp sahilden San Diego'ya kadar akmak var.
Ben önünden geçtiğim her evin fotosunu paylaşmaya başlıyorum. İşte bu da çok güzel bir apartıman diye de yazdım mı, üç vakte kalmadan 10. seviyeye gelirim.
https://www.localguidesconnect.com/t...18/ba-p/736035
Etkinlik detaylarına buradan ulaşabilirsiniz. Etkinliğe başvuru için 5 veya daha üstü seviye Google rehberi omanız yeterli. 1dakikalık bir video ile başvuru yapacaksınız ve tüm dünyadan toplam 150 kişi seçilecek. Vize ve pasaport dışında ulaşım, yeme-içme ve konaklama Google tarafından karşılanacak. Son başvuru 1 Mayıs!
ben 6 seviyedeyim uğraştığın şeye bak
Hokahey, arkadaşın dediğine göre davet otomatik değil, başvuru üzerine. Gitmeye niyetin yokduysa niye video yapıp başvurdun?
yok agabey walla ben bir başvuru yapmadım.
video çek gonder diyorlar, çekersem anında davet edilirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------
qısqanma reis. demek ki sana davet gelmedi ha.
pavyona mı götürcekler niye davet ediyolar ?
Yerinize ben gidebilirim abi...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Spam olmasın :D
böbrek.avi..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)