suriye'li çocukları sevindirdim
-
ne kadar nefret etsem de sonuçta iki çocuk. masum. çocuklar melek gibi saf ve temiz.
şimdi, ben bizim oğlanlara sürpriz yumurta aldım. öyle kenarda yiyorlardı ve fakat bir de ne göreyim iki tane suriye'li çocuk nasıl da merakla bakıyorlar yumurtalara. dedim bunlar da çocuk, tuttum ellerinden, götürdüm markete, aldim birer sürpriz yumurta; ama nasıl mutlu oldular anlatamam.
biliyorum, hümanizm iyi bir şey değil ama ne yapayım, çocukları öyle görünce dayanamadım.
aha bu da yumurta aldiktan sonra caps:
Reklamlar
-
İyi yapmışsınız, çocukların sevinci gözlerinden okunuyor
Malum kesin gelmeden yerimizi alalım.
-
Çocuk heryerde çocuktur. Allah razı olsun.
-
Mülk Allah'ındır , topraklarımızı korumak adına can alıp can vermesini bildiğimiz gibi , bu topraklarda darda olana yardımcı olmasınıda bilmeliyiz diye düşünüyorum.
Ortadoğuda insan kanı içen bi ülkede refah içinde yaşamaktansa , ekmeğini mazlumla paylaşan bi ülkede kısıtlı imkânlarla yaşamayı yeğlerim. Çok güzel bi hareket , Allah sizi her iki cihanda muvaffak eylesin.
-
Allah sizden razı olsun. İnsan insandır
-
Ne güzel. Sokak hayvanlarına şefkat gösterilirken insanların ihmali çok üzücü malesef. Emin olun bir kediden köpekten çok daha fazla kıymeti bilinecektir.
-
Pistonlar adlı üyeden alıntı
İyi yapmışsınız, çocukların sevinci gözlerinden okunuyor
Malum kesin gelmeden yerimizi alalım.
Sen akşam motosohbette tecavüzcü öküzü yayınlamadın mı la..Lan aklınız fikriniz uçkurunuzda yeminle ya..Abdest sizler sizi..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
Çok güzel, Allah sizden razı olsun. Şahsen kimin dilenci kimin gerçekten yoksul olduğunu anlayamadığımdan para verilmesinden ziyade karın doyurulmasının daha anlamlı olduğunu düşünüyorum. Çocuk sevindirmek ise bambaşka bir olay.
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Çok güzel, Allah sizden razı olsun. Şahsen kimin dilenci kimin gerçekten yoksul olduğunu anlayamadığımdan para verilmesinden ziyade karın doyurulmasının daha anlamlı olduğunu düşünüyorum. Çocuk sevindirmek ise bambaşka bir olay.
haklısınız, çok iyi bir şey fakat yarın bu çocuklar büyüyüp memlekete entegre olamayinca, 'bunları bir gece evimde hırsızlık yaparken, ya da benim oğlanları dövüp gasp ederken görürsem ne olacak' diye düşünmeden edemiyorum.
bilemiyorum, sevgi 'kelebek etkisi' gosterir belki. dün yaptığım hareketin ileride bir kişiye faydası dokunursa ne âlâ.
-
Maddi olarak destek olamasamda
bende bu çocukların babaları yüzünden işlerinden atılan arkadaşlarıma
manen destek olmaya çalışıyorum.
Sonuç çocuk her yerde çocuk onların bir suçu yok.
Kafalar karışık.
-
Seni bu insani yaklaşımından dolayı tebrik ederim dostum. Vicdanımızı kaybedersek , insanlığımızı da kaybederiz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)