geçmiş olsun,
var mı bir ihtiyacın ?
Geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur.
Geçmiş olsun Allahtan acil şifalar dilerim. Yanına almamaları çok normal görüş saatinde bir çocuğu bir eşi en fazla görücü olarak girin oda sırayla herkes sevdiğinin görmek ister ama orası hijyenin şart olduğu bir bölme onun iyiliği için almadıklarını unutmayın. Moralinizi yüksek tutun onunda morale ihtiyacı vardır.
Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum
Çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda güzel haberler gelir de önümüzdeki hafta keyifle babamla geziyoruz haberlerini okuruz burada...
Babaya da ayrıca selamlar, dikkat etsin kendine.
Geçmiş olsun,
Annesi 2 kez kanseri yenmiş (çok şükür) biri olarak diyeceğim; moralinizi yüksek tutun, hem kendinizin hem onun, iyi olacağına inandırın onu. Ben annemi bir ara buraya mı yoksa memlekete mi defnetsek diye düşünürken (80 kilodan 45 kiloya inmiş ve günde belki 2 saat ya uyuyabiliyor ya uyuyamıyordu), bir gün bir sözüyle ondaki yaşama ve iyi olma azmini görüp, ertesi gün parasına falan bakmadım, bu işte en iyi profesörlerden birine götürdüm, özel bir hastaneye. Çok şükür, aradan 3 yıl kadar geçti, şu an rutin kontrol ve sadece sürekli (günde bir tek) hap tedavisi görüyor, her işini kendi halledebiliyor. Dua edin ve inanın, işin başı bu, sonrası iyi bir hekim ve tedaviye uymak.
Geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşmesi dileğiyle.
çok geçmiş olsun acil şifalar
geçmiş olsun
Teşekkür ederim arkadaşlar durumu iyiymiş ciğerleri temizlenmiş..Yalnız tedavi için geç kalınmış yarın anjiyo olacakmış ondan sonra karar verilecek..Gece uyuyamadım.. :/ Çalışasım da yok aslında bir yere gidip sahile kafa dinlesem belki iyi gelir..
İyileşsin maltepe deki bit pazarına götüreceğim o sever bit pazarını böyle takım alet edavatlara bakmayı..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Geçmiş olsun. Dilerim bir an önce sağlığına kavuşur.
Babam 40 yıldır tek ciğerle yaşıyor. Son 4 yıl günde 16 saat bibap cihazı kullanmak zorunda.
7 ay İstanbul'da 5 ay Erdek'te yaşıyor. Ciğer söz konusu olunca temiz hava çok etkilidir.
Erdek'te yaşamaya başlayınca gözle görülür bir iyileşme oluyor.
(kaynımda da aynısı gibi oldu, pardon)
Allah acil şifalar versin inşallah, ailenin eksikliği büyük, Allah başımızdan eksik etmesin, çok geçmiş olsun dostum.
"Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî
Çok geçmiş olsun. En kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah.
Allah yardımcısı olsun , şifa versin inşaallah.
Geçmiş olsun Hachiko.
May the Force be with McLaren Mercedes
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)