Tekel Bayileri 26 Nisan'da Kepenk Kapatıyor..
-
Reklamlar
-
Çoğu kişi artık Bira ve rakısını evde üretiyor, tekelcilerde dükkanlarını çevirseler iyi olacak gidiş hat belli adım adım ılımlı islam devletine doğru kayış var, aynı menzil de yürüyorlardı unutma
-
%99.99'u müslüman olan ülkede alkol satılmamalı.
-
-
Muslamanlik baska din ve inanista olan kisilerin ozgurluklerini kisatlamaya yonelik bir din midir?
Muslaman olan, ibadetinde olan veya dinle alakasi olmasa da icki icmeyen adam bi dukkan da icki satikiyor diye icki icmez veya cani icki cekmez. Eger bundan etkileniyorsa nefsini terbiye edememistir, edememis ise gercek dindar da degildir
-
10 gün oluyor galiba canım bira çekti saat gece 12ye doğru geliyordu..Arka mahallede bir büfeye gittim ışıklar açıktı ama kapı kapalıydı , içeriden çıktı adamın birisi abi bira alacaktım dedim , dükkandan çıktı gel dedi bi eleman daha geldi o dışarıyı gözledi..Abi dediğim adam bekle geliyorum dedi parasını aldı..Sonra içeriden birayı saklamış getirdi yanıma yine etrafı gözledi sonra birayı verdi , saklayarak götür dedi..
Kendimi hiç böyle torbacı hissetmemiştim..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
TEKEL mi kaldı bayisi olsun? American Tabacco ve Japan Tabacco İnternational.. İçkiler de dışarda üretiliyor, düşük vergi ile ülkeye sokulup sonra yüksek vergi ile millete gagalanıyor.
Bir marka bira yerli üretim hariç.
-
11:motokurye ile evlere servis maliyetli oluyor KEPENK KAPATIYORUZ
-
Dünyanın birçok ülkesinde alkol kullanımı azaltılmaya çalışılırken zararlı alışkanlık olarak kabul edilen içki tüketimi Batı'nın da mücadele ettiği başlıca konular arasında yer alıyor. Çoğu Avrupa ülkesinde saat 10’dan sonra ve Pazar günleri içki satışı yasak. Hatta yasağı daha erken saate çekme kararı alan yerel belediyeler bile var.
Buna rağmen bu yasağı ülkemizde dindar-dinsiz cephesine çekmek art niyet olur.
Eyleme gelince Efes grubu zaten hemen hemen her mahalleye kendi ekominilerini açtı. Bütün tekel büfeleri sonsuza kadar kepenk kapatsa bile kimsenin umrunda olmaz.
-
Her seyimiz Avrupa std unda bi ickimiz kalmisti. Benim denek ustedigim icecek adam her turlu icer. Istersen icki satisini haftada 1 gun ve 1 saate indir. Adam o saatte gide torbasini doldurur, taskinligini gene yapar veya adam gibi icer.
Bu tur sekilcilikler yerine egitimle zararli aliskanliklarin onune kucuk yasta gecilmeli.
-
Biralarımın mayalanması bir haftaya bitiyor. Şişesinin bana maliyeti 2 lira. Sigara da içmediğime göre bir daha tekel bayisinin kapısından geçmem. Ne diye devlete vergi ödeyecekmişim.
[SI
-
Ohal olduğu için toplu eylem yapamazlar
-
osiosborn adlı üyeden alıntı
%99.99'u müslüman olan ülkede alkol satılmamalı.
İktidara yakın olan Mak araştırmanın son çalışmasına göre deist ve ateist toplamı %15. %3 de gayrimüslüm olsa müslüman %82 civarında. Senin dediğin rakamlar şehir efsanesi
-
Süper Moderatör
Şan ne güzel işte hepiniz akşam 10'da kapatın evinize gidin, ne diye 24'e kadar bekleyeceksiniz?
-
Öyle 1 gün kapamayla olmaz o iş..Yiyorsa satmasınlar sigarada alkolde o zaman görelim.Kimse yasak falan tanımıyor zaten adamların müşterisi belli tanıdık olduktan sonra gece 2 de bile alıyorsun hatta bazıları işin boyutunu abartıp evlere paket servis bile yapıyor iş yerimin orada var bitane 2 tane motoru var akşamları arı gibiler onların derdi yedikleri cezadır yoksa saat 10:00 - 12:00 olsa ne olmasa ne..
-
Ben sadece bira alıyorum. Kalanı vodkaydı tekilaydı kendim yapıyorum.
-
Hadi canım hadi. Eskidendi o işler.
Ağa istesin 8:00 -8:15 arası aldın, aldın.
İzin veriyorsa ekmek kapısı olduğundan, yoksa ohhh içersin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:26 ----------
Gazlı içecekleri de yasaklamak lazım.
Bi de tabii ki fast-food. Zararlı neticede.
Kadınların başörtüsüz çıkması da yasaklansın, kulaklarını üşütüyorlar sonra antibiyotikler falan. Bir sürü sıkıntı.
Şu tek-çift plaka olayı da iyiydi, ne oldu o?
Kamyonlar hadi mecburi çalışıyor, ama hususi araçların tamamı hem ekonomiye, hem çevreye zararlı.
Toplu taşıma varken, gerek yok bence.
Forumdaki trollerimiz iletirse sevinirim.
-
Gece 22.00 dan sonra alkollü içecek satmanın cezası 36.758 liraymış oha be. Burada amaç denetleyerek değil korkutarak alkol satışını önlemek. Kırk yılda bir denetim yapıp ibret olsun diye iki esnafa ceza yazacaklar. İki esnafın ocağını söndürüp diğerlerini sindirecekler. Ceza az olsa bu sefer belkide her gün denetim yapmak zorunda kalınacak esnaf cezanın çokluğundan değil denetimden başa çıkamadığı için satmaktan vazgeçecek yani memur çalışıp terliyecek.
-
mustick adlı üyeden alıntı
Dünyanın birçok ülkesinde alkol kullanımı azaltılmaya çalışılırken zararlı alışkanlık olarak kabul edilen içki tüketimi Batı'nın da mücadele ettiği başlıca konular arasında yer alıyor. Çoğu Avrupa ülkesinde saat 10’dan sonra ve Pazar günleri içki satışı yasak. Hatta yasağı daha erken saate çekme kararı alan yerel belediyeler bile var.
Buna rağmen bu yasağı ülkemizde dindar-dinsiz cephesine çekmek art niyet olur.
Eyleme gelince Efes grubu zaten hemen hemen her mahalleye kendi ekominilerini açtı. Bütün tekel büfeleri sonsuza kadar kepenk kapatsa bile kimsenin umrunda olmaz.
liqueur store denilen yerlerde satış devam eder.
marketlerde ve alışveriş merkezlerinide saat sınırı vardır.
-
Bizim burada bir tane tekel var sahipleri eli silahlı katiller, jandarma var ama g*t mü yemiyor anlamıyorum bazen 2,3 te bile açıklar. 22:00'da kapattıkları nadir, zaten fahiş fiyat uyguluyorlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)