Zaten içki bütün kötülüklerin anasıdır. Ama iyi cocuk olursaniz öteki dünyada şarap irmaklari sizi bekler. Kabugunda saklı inci gibi gilmanlar size ikram eder. Yaşıt hurilerle içebilirsiniz.
Ama burda yassah hemserim..
Zaten içki bütün kötülüklerin anasıdır. Ama iyi cocuk olursaniz öteki dünyada şarap irmaklari sizi bekler. Kabugunda saklı inci gibi gilmanlar size ikram eder. Yaşıt hurilerle içebilirsiniz.
Ama burda yassah hemserim..
Bizde Fazla Fiyat Almiyoruz Motorla Getirince
Ben de ilk başta anlamamıştım, garipsemiştim 9. maddeyi.
Böyle ağır suçların cezası ucuz/yokken, bira satmanın 37 bin TL cezası olmasından dem vurmuşlar.
Adam tonlarca balık avlıyor, ekosistemin içine ediyor. Cezan 3 kuruş kardeş. Hayvan mı öldürdün, sapığın teki misin, bir daha yapma oğlum. Bira mı sattın, ver 37 bin TL.
Not: Cezaların gerçeklik payını araştırmadım, maddeyi açıklıyorum sadece.
Alkol de uyuşturucu maddeler gibi el altından vergisiz satılsın istiyorlar galiba.
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
Bazı şeylere bakış açımız farklı olduğundan görüş açımızda farklı olacaktır. Bunu bile idrak edemiyor hesapta hümanist geçinip bana ve benim gibilere yazıklar olsun diyerek hakaret ediyorsunuz.
Farklı düşünenlere saygılı olmayı öğrenin.
Bakınız bir önceki yorumunuz da inanlar ile alay eden onlarla eğlenen yazınız için size hakaret eden var mı?
Saygı mecburi sevgi isteğe bağlıdır.
sizden saygı ya da sevgi konusunda hiçbir şey öğrenebileceğimi sanmıyorum. yaşınızı bilmiyorum fakat saygı ve sevgide acemi olduğunuzu görebiliyorum.
kimseye hakaret filan etmedim. sizin gibi insanların annelerine değer biçmedim.
yani bir insanın annesinin kutsal olması için inanması lazım.
yetmez çocuğuna inandırması lazım, yoksa kutsal değil.
yetmez inandırdığı gibi yaşaması lazım yoksa kutsal değil.
ben de diyorum ki, analık sizin kalıplarına sığmaz acemi bey. önce bunu öğrenin, ondan sonra gelip burada millete saygı öğretin..
nereye dönersen dön popon arkanda kalir..
"yaşlıveacemi" sizi bu söyleminizden dolayı kınıyorum, ne demek sizin gibi olmayanları aşağılamak ? Sizin inançlarınızın doğru olduğuna dair elinizde senet mi var? Bu yetkiyi kim veriyor size ?
Tekbiiiiirr.....
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:18 ----------
https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yas...e-ozur-diledi/
Ağladım bildiğin..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Diğer görüşler ile alay edene, yazıklar olsun diye farklı görüşe hakaret edene bir söz yok bana kınama öyle olsun benimde payıma bu düştü. Bir de inanç sahiplerine senet mi veriliyormuş bu konuda bilgim yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:01 ----------
Bu yazının benimle ne alakası var. Beni ne ilgilendirir sizin ateist olmanız. Çocuklarınızı yetiştirme tarzı sizin ailevi durumunuz.
Tekbir mi ne oluyoruz nereden çıkarıyoruz böyle şeyleri niye böyle fiziki saldırganlaşma emareleri veriyoruz.
Ağladığım ( anladığım demek istediniz her halde ) bildiğin ( bildiğin derken ?) neyse ne yazmak istediğini ben anlamadım.
verdiğin linke gelir isek bazı kendini bilmezler hasta birine sosyal medyada hakaret etmiş. Annesi de haklı olarak tepki göstermiş. Bir annenin hasta kızına hakaret edilmesine tepki göstermesinden daha doğal ne olabilir ki? Bunu da benim yazıma atıfta bulunmanız benim şahsi anlama kapasitemin dışında.
Bize spesifik olarak arkadaşın nerde hakeret ettiğini yada alay ettiğini gösterir misiniz?Orta da hakeret yok alay yok.Ben şahsen görmüyorum.Arkadaş bir espri yaptı bende biraz geyik olsun espri ile karşılık verdim.Siz geldiniz inanç üzerine konuşmaya başladınız.Şu karşılıklı şakalaşmadan bile nasıl mağduriyet çıkardınız kendinize cidden şaşırıyorum.
Bana kalırsa anneleri inançlı ve inançsız olarak ayırmanız biraz ayıp olmuş.Çocuğuna en başta ahlak öğreten,düzgün şekilde eğiten elinden geldiğince hiç bir şeyi eksik etmeyen,çocuğunu dürüst ve kişilikli bir birey olarak yetiştiren,çocuklarını şartsız koşulsuz seven bütün anneler bana göre kutsaldır.Bunlar olmadan sadece beynine inanç sokuşturulmuş bireylerin büyünce neler yaptıklarını görüyoruz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)