2003 130 binde temiz servis bakımlı kazasiz bi clk 240 mercedes. Sizce alincak bi arac mi ben araba konusunda cok bilgili sayilmam , Bu araci kullanmış satin almis olan var mi varsa biraz bilgi verirsebiz cok sevinirim
2003 130 binde temiz servis bakımlı kazasiz bi clk 240 mercedes. Sizce alincak bi arac mi ben araba konusunda cok bilgili sayilmam , Bu araci kullanmış satin almis olan var mi varsa biraz bilgi verirsebiz cok sevinirim
kasa kodu W209 'dur
2006 sonrası makyaj görmüştür. İç mekan baya değişmiş ve moderleşmiştir.
240 sıralı 6 silindir bir motordur.
CLK'da kompressör 200'ler vergi ve yakıttan ötürü daha fazla tutulur.
ama atmosferik 240 motor da kötü değildir. 320 ile 200komp arasında bir seçenek biraz talebi azdır.
ama 2003 model olup orjinal 130bindeyse (ki çok düşük bir ihtimal bence açık söyleyeyim)kesinlikle alınır keyifle binilir.
hele bir de o km'de LPG var ise km orjinalliğine inanmayın derim. Mercedes iç mekanı kolay kolay yıpranmadığı için km çok oynanabiliyor eski modellerde.
2012'de w208 kasa kullandım. 2000 model biraz da ilgisiz bakımsız kalmış bir arabaydı ona rağmen çok keyifliydi.
bir de donanım doluluğu çok önemlidir bu arabalarda. Boş arabaların talibi az olur. Mercedes müşterisi olabilecek her donanımı ister.
Ölüsüyle dirisi arasında 30bin tl kadar fiyat farkı var. O konuya dikkat etmek lazım. yıpranmış zorlanmışsa ileride büyük masraf açabilir. Bir de LPGsiz bakardım ben olsam.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)