Kıbrıs'ı satıp dış borcu azaltma fikri!
Reklamlar
-
Arkadaşlar bu haberi sizlerde görmüşünüzdür.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/de...-imar-40786210
Sevgili devlet büyüklerimizden rica ediyorum.. bizleri bitirdiniz bari ülkenin doğasına dokunmayın!
"Naaapabiliriz para yok" dediğinizi duyar gibiyim.İşte size muhtesem bir öneri "Kıbrısı Satın!"
Yapacağınız gizli anlaşmalarla(20 yıl açıklanmayacak) ülkeye min 50 milyar dolar kaynak yaratabilirsiniz.
Böylece doğanın içine etmeden de para getirebilirsiniz ülkeye.Bunu seçmene anlatmak ise çoçuk oyuncağı."Sırtımızda ki kamburdan kurtulduk"
deseniz olur biter..size kim ne hesap sorabilir.Vallahi de billahi de yüzde yüz destek veriyorum.Benim gibi düşünen milyonlar var milyonlar!!
Reklamlar
-
-
Vatandaşın arkasını imara açtılar ne var ki bu haber de..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
Kıbrıs'ın jeopolitik önemli çok büyük ama ya. bari ederine satsinlar. ölücüler de aramasın )
-
Mizahi bir yaklaşım da olsa incitici bir öneri olmuş. Bugün üye olup bir motosiklet forumunda böyle bir başlık açmak da ayrı ilginçlik.
Not: Vatan satmak hakkında bolca espiri bekliyorum. Artık vatan, millet, bayrak bu ülkede yaşayan insanlar için ne ifade ediyor daha net görebiliriz hem.
-
Metilen adlı üyeden alıntı
Mizahi bir yaklaşım da olsa incitici bir öneri olmuş. Bugün üye olup bir motosiklet forumunda böyle bir başlık açmak da ayrı ilginçlik.
Dış mihrak olabilir. Nabız yokluyor. Dikkat edelim.
-
"Verme dünyaları alsan da bu cennet vatanı.."
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
Beynini kiraya vermiş birinin açtığı gereksiz bir konu. Tabiki başlığından ötürü. Denizin imara açılması tartışılabilir
-
Ufaktan ufaktan nabız mı yokluyorlar? Hürriyet bunun için mi el değiştirdi?
Eğer bu bir daha gündeme gelir de bi insan ayağa kalkıp "para lazımsa önce sarayı satalım" demezse de satılsın gitsin... Toprak, üzerinde dolaşanın değil, savunanındır. Satalım gitsin ecdadın kanıyla aldığı toprakları... Daha lazım olursa daha da satalım. Lafı mı olur?
-
-
hokahey adlı üyeden alıntı
Kıbrıs'ın jeopolitik önemli çok büyük ama ya. bari ederine satsinlar. ölücüler de aramasın
)
Bu tip laga luga'ya hiç tolere etmeyip şiddetli tepki göstermek lazım... Vatan toprağını satmak bir mesele olarak ele alınıp tartışılmamalı. Vatan parçası satılır mı yahu?
-
Ne kadar kolay değil mi?Satalım gitsin.Ama şunu unutuyorsunuz “Kanla alınan toprak ancak kanla verilir.” Vatan,millet,ata,şehit,gazi...Bir şey ifade ediyor mu kelimeler?
Çanakkale’de kuru ekmek yiyip siperlere hücum eden atalarının kemikleri sızlamaz mı? Bu da yeni çağın savaşı.Ne kadar hükümeti eleştirsekte,yanlışlar yapsada,sevilmesede bu topraklar bizim.ben her şeye rağmen bu vatan için elimden geleni yaparım.
-
-
Keoma adlı üyeden alıntı
Ne kadar kolay değil mi?Satalım gitsin.Ama şunu unutuyorsunuz “Kanla alınan toprak ancak kanla verilir.” Vatan,millet,ata,şehit,gazi...Bir şey ifade ediyor mu kelimeler?
Çanakkale’de kuru ekmek yiyip siperlere hücum eden atalarının kemikleri sızlamaz mı? Bu da yeni çağın savaşı.Ne kadar hükümeti eleştirsekte,yanlışlar yapsada,sevilmesede bu topraklar bizim.ben her şeye rağmen bu vatan için elimden geleni yaparım.
Ülkenin sit alanları ormanı Araplar a şuna buna peşkeş cekilip içine edileceğine,doğal hali korunmak şartı ile başka ülkelere verilme taraftarıyım.
İki durumda çok kötü fakat seçim yapmak zorunda bırakılırsam ikincisini seçerim.Kusura bakmayın arkadaşlar bu ülkenin doğal güzelliklerini insanından
çoooooooook daha fazla seviyorum.
Bunu ancak aranızdaki zeki insanlar anlayabilir,herkesin anlamasını beklemiyorum.
-
Bence güzel fikir.
Önce satarız sonra işgal ederiz.
Vatan parçası vs. demişler. Kıbrıs resmi olarak vatan parçası değil. Bizden başka tanıyan yok. İşgalciyiz.
Yapılmışı var çünkü. Her türlü win win. Benim oyum evet.
-
O son benzin zammı olmayacaktı, çok ağır geldi, 6tl yi bünyeler kaldıramadı, forumca cinnet geçiriyoruz sonunda...
-
Max Biaggi adlı üyeden alıntı
Ülkenin sit alanları ormanı Araplar a şuna buna peşkeş cekilip içine edileceğine,doğal hali korunmak şartı ile başka ülkelere verilme taraftarıyım.
İki durumda çok kötü fakat seçim yapmak zorunda bırakılırsam ikincisini seçerim.Kusura bakmayın arkadaşlar bu ülkenin doğal güzelliklerini insanından
çoooooooook daha fazla seviyorum.
Bunu ancak aranızdaki zeki insanlar anlayabilir,herkesin anlamasını beklemiyorum.
o zaman her yeri satalım
-
Kıbrıs'la başlanırsa devamı gelir.
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Kıbrıs'la başlanırsa devamı gelir.
hasmetim bi yerden baslamamiz lazim
-
Kıbrıs civarlarında şu sıralar doğalgaz kaynakları gündemi var. Satmak yerine gazı çıkarsak satmış kadar para kazanabiliriz.
Tabi önce yunanistanı katakülliye getirip kendimize savaş açtırmamız lazım. Sonra yunanın ensesine vurup mora'ya göndeririz gazı çekmeye başlarız geniş geniş.
Nasıl fikir ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)