İlaç Verilmeyen Çocuğun Ölümü İtalya'yı Yasa Boğdu
Reklamlar
-
Ülkemizle ilgili olmasa da insanoğlunu anlamak gerçekten güç. Bilim den akıl dan nasıl bu kadar uzaklaşılır merak ediyorum.
Yedi yaşındaki bir çocuğun orta kulak iltihabı yüzünden hayatını kaybetmesi İtalya’da gündeme oturdu. Ailesi çocuğun tedavisinde hayati önem taşıyan antibiyotiğin kullanılmasını reddetmekle suçlanıyor.
http://m.dw.com/tr/ilaç-verilmeyen-ç...ğdu/a-39072780
Reklamlar
-
Yıl olmuş 2018 hala çocuğu hastalanınca hastaneye gitmek yerine ne olduğu belli olmayan üçkağıtçılara giden gerizekalılar var. Çiftlik banka para kaptıranlara acımadığım gibi modern tıpa inanmayanlara da acımıyorum. Sadece yanlış aileden doğmuş olan talihsiz çocuğa üzülüyorum.
"Alternatif tıp" denilen şey tamamen şarlatanlık. Bir tedavi yöntemi eğer işe yarıyorsa zaten deneylerle ispatlanarak modern tıpa dahil olup hastanelerde uygulanıyor.
Herhangi bir otun veya taşın şifalı olduğunu iddia eden alternatif tıpçı üçkağıtçılara o bilgiye nereden ulaştığını sorarsanız cevap veremediğini görürsünüz. Hepsi bir taraflarından sallayarak bilgi uyduruyorlar.
-
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
Steve Job'da kanser tedavisini alternatif tıp yönetmleriyle yapmak istemişti de, hastalığı geri dönülemez şekilde ilerlemişti. daha sonra başvurduğu modern yöntemler geç kalındığı için işe yaramamıştı. en büyük pişmanlığının zamanında modern tıp yöntemlerine başvurmaması olduğu söylenir.
bu italya'da bizim gibi garip bir ülke. geçtiğimiz sene de bir aile vegan besleyeceğiz diye daha yaşına girmemiş bebeklerini kaybetmişti.
nereye dönersen dön popon arkanda kalir..
-
insanlık, dünya tahinin belki de en kalabalık (bildiğimiz) anını yaşıyor.
teknoloji de buna paralel çılgınca ilerliyor.
dolayısıyla bu tür saçmalıkların olması gayet normal.
nüfusun acilen yarı yarıya düşürülmesi lazım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)