çin ile hindistan'ın savaşması
Reklamlar
-
bir tarafta 1.5 milyar, öte tarafta 1 milyar nüfus. bunlar bir savaşsa dünyanın neredeyse yarısı yok olur.
iki devin kapışması.
Reklamlar
-
Aralarında devasa Himalayalar var. Ordu mordu geçemez. Bildiğim kadarıyla tarihte olmamış durum.
-
Hala nüfus sayısına göre bazı şeylere karar verenlere 6 gün savaşını hatırlatmak lazım.
-
Çinliler korkaktır
Bknz: Çin seddi
-
böyle bir durum mu var? nerden çıktı şimdi??
nereye dönersen dön popon arkanda kalir..
-
Pistonlar adlı üyeden alıntı
Çinliler korkaktır
-
çinliler funk-hu biliyor diye biliyorum.
-
Hepsi aynı yöne yellense dünyanın ekseni kayar be !
-
Pistonlar adlı üyeden alıntı
Çinliler korkaktır
Bizde yakın zamanda suriye sınırına minik çin seddi çektik, biz de mi korkağız? Mantık yanlış, ülke güvenliği herşeyden önce gelir...
-
İlkokulda bu muhabbeti yapardık. Şu ülke bu ülkeye dalsa kim yener geyiği...
Hatta bu geyiğe doyamayan arkadaşlar "Terminatörle Bruce Lee dövüşse hangisi yener?" geyiğine geçerlerdi.
Hey gidi yıllar...
Bence füzenin önüne taramalı bağlayan taraf kazanır !!!
-
öyle demeyin. yakın zamanda büyük bir dünya savaşı bekliyorum. ben tercihimi "çin vs hindistan"dan yana kullanıyorum. oranı çok tatminkar. çifte şans oynayacağım.
-
Aga öyle diyonuz ama Çine ABD Hindistana ise Rusya musallat olur boş bırakmazlar,büyük kapışma çıkar
-
ekremcelik00 adlı üyeden alıntı
Aga öyle diyonuz ama Çine ABD Hindistana ise Rusya musallat olur boş bırakmazlar,büyük kapışma çıkar
çarşı karışır yani. büyük şenlik olur, nükleer füzeler bir o yana bir bu yana. oğlum çok heyecanlı lan.
-
hokahey adlı üyeden alıntı
çarşı karışır yani. büyük şenlik olur, nükleer füzeler bir o yana bir bu yana. oğlum çok heyecanlı lan.
hacı bilgisayara call of duty filan mı yükledin?
-
Elde çekirdek kola,çıkarız bi tepeye patlayan nükleerlerin mantarlarına bakarız.
Havai fişek hesabı,gerçi ilk gördüğümüz mantar aynı zamanda gördüğümüz son görüntü olur
-
ekremcelik00 adlı üyeden alıntı
Elde çekirdek kola,çıkarız bi tepeye patlayan nükleerlerin mantarlarına bakarız.
Havai fişek hesabı,gerçi ilk gördüğümüz mantar aynı zamanda gördüğümüz son görüntü olur
abi ben bira alıyorum o zaman. tuborg malt. sana kola, çekirdek alıyorum. başka bir şey isteyen var mı arkadaşlar?
-
Trafiğe kalmadan çıkalım ama,kaçırmayalım şenliği
-
SuleymanE adlı üyeden alıntı
İlkokulda bu muhabbeti yapardık. Şu ülke bu ülkeye dalsa kim yener geyiği...
Hatta bu geyiğe doyamayan arkadaşlar "Terminatörle Bruce Lee dövüşse hangisi yener?" geyiğine geçerlerdi.
Hey gidi yıllar...
Bence füzenin önüne taramalı bağlayan taraf kazanır !!!
https://i.hizliresim.com/kOQoqW.png
Şu karikatüre bayılıyorum abi.Efsane karikatürler yapıyor adam.
-
twisten adlı üyeden alıntı
Bizde yakın zamanda suriye sınırına minik çin seddi çektik, biz de mi korkağız? Mantık yanlış, ülke güvenliği herşeyden önce gelir...
Hey gidi günler hey. İkinci körfez savaşı zamanı askerdeydim. Dönüşte eve geldim bir baktım rahmetli babam ile anam piyasada ne kadar un varsa eve stoklamışlar. Ama hamur işi yedik be.
-
Mersin İl Temsilcisi
Madem savaş çıkacak, silah yapıp satalım.
Topladığımız parayla oralara demokrasi monte ederiz.
Bizim ne eksiğimiz var?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)