çin ile hindistan'ın savaşması
Reklamlar
-
:in handikap yapar. Hindular vegan ot mot yiyorlar. Çinliler böcekten çıkan boku bile protein görüp yiyor. Hem hindiler bu zamana kadar kimle savaşmışlar. Düne kadar ingiliz sömürgesi ondan önce ufacık bi Türk hanedanlığının yönettiği ülke. Adamların genetik kodu savaşmaya müsait değil.
Reklamlar
-
hokahey adlı üyeden alıntı
öyle demeyin. yakın zamanda büyük bir dünya savaşı bekliyorum. ben tercihimi "çin vs hindistan"dan yana kullanıyorum. oranı çok tatminkar. çifte şans oynayacağım.
Karşılıklı gol oynamak lazım veya 2-3 gol oynasak birde sistem 1.9 yapsak üstüne 3 banko maç altındakiler gelse,kupon tutar.
-
arkadaşlar bu iki ülke zaten 60 lı yıllarda savaştı. 1 ay kadar sürdü savaş. çinliler galip geldi. taraflar sınırlarına geri çekildi. o yıllardada bu iki ülke çokça nüfüsa sahipti. yani bu iki ülke savaşırsa dünyaya bi bok olmaz yani hayal ettiğiniz gibi bir yıkım beklemeyin.
-
gargi amca adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bu iki ülke zaten 60 lı yıllarda savaştı. 1 ay kadar sürdü savaş. çinliler galip geldi. taraflar sınırlarına geri çekildi. o yıllardada bu iki ülke çokça nüfüsa sahipti. yani bu iki ülke savaşırsa dünyaya bi bok olmaz
yani hayal ettiğiniz gibi bir yıkım beklemeyin.
kolpacı yani bunlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)