abi bence sen bi site aramaya başla kendıne erhan bu işe çok bayılacak ayılıncada ilk işi sana ninjaaaaaaaaa yapmak olacak...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
hehehe ve tekrardan hehehe
ah boy ah...üzerinde o kadarda emeğim var...bi resmimi şöyle şeyettiremedin ya kırıldım abi sana...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
@mete_han
Abicim yolla resmini seninkini de yapıp koyayım. Ama yüz detayı lazım, yüzünün küçük olduğu resim yollama boşa. Bu arada isteyenlerinkini bu şekile getirip koyabilirim buraya. Bana mail atabilirsiniz.ah boy ah...üzerinde o kadarda emeğim var...bi resmimi şöyle şeyettiremedin ya kırıldım abi sana...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
gerçekten güzel olmuş.tabi resim sahiplerinede sormak lazım beğenmişlermi diye.
HIZLI YAŞA YAVAŞ ÖL !
Süperrrrrr yaaaaaaaaaaaa.
[I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
puahahhahahaa bu sıteye bıdaha uramazlar artık
Erhan abi siteye uğramazsa bayağı bir kayıp olur sanıyorum
Özellikle leto ve Skullhunter ınkiler inanılmaz güzel...
Benimkine de diyecek birşey bulamıyorum...Çok güzeller..(Güzel !!!)
[CENTER][SIZE="2"][B][FONT="Book Antiqua"]Ne kadar çok şey bilirsen bil; anlattığın, karşındakinin anladığı kadardır...[/FONT][/B][/SIZE][/CENTER]
ulen mehmet madara etmişin bizi yaw , 10 dakkadır gülüyorum valla, En manyağı erhanın şapkalı olanı olmuş, bomba ya
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Evet ya aynen katılıyorum.. Erhan'ın kırmızı sapkalı resmi tam bomba olmuş.. Ellerine sağlık Mehmet
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Ben şuna çok güldüm, demek ki sitede yüzümüzün yakından çekildiği fotoları yayınlatmamak lazım.
****Uygun boyutlarda olmadığından resim kaldırılmıştır****
****Foto istenilen boyutlara getirilmiştir.****
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Boy selam bizde senden bu resmimizi Mutand haline sokmanı rica ediyoruz.
Sevgiler ve Saygılar...
uygun boyda olmadığından resim kaldırılmıştır..
[I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
mehmet hiç işin gücün yokmu
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Bi acaip bi deişik bi öle bi şey olmuş
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
gayet eğlenceli bir çalışma
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
walla süper.. ne diyim..
CBR 600F Honda,
hehe hepsi birbirinden komık olmusssşş... teşekkürler...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)