Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosiklet.net üyelerinin çok komik fotoğrafları...

REKLAM ALANI
    SAKAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Matrix 150
    45 dk lığına sitede banlı durdum çok üzüldüm
    büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bir mevzunun da cılkını çıkarmayın be kardeşim, hani samimiyetten enseye tokat ... durumları olanlar birbirinin nazını çekiyor. Kimseyi isteği dışında değiştirmeyin, resmen eşek şakası başka birşey değil.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Oooooo arkadaşlar burada bir rekabet kokusu alıyorum... O zaman hadi başlayalım bakalım

@fragrance_chaplin
    ben de istiyoruuuuuum
    boy bana da yapar mısın lütfen?
    Aaaaaaa yapmam mı, yeter ki sen iste. Hatta sana birkaç versiyon yaptım. Tabi resim kalitesi çok önemli bu iş için. Senin koymuş olduğun resim üzerinde oynamak bir hayli zor. Bakalım hangisini daha çok beğeneceksin...

Bu da Barış'ın versiyonları... Kızmaca darılmaca yok, hehehehehhee

Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

LaCiVerTSaRi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLE 500
    Süper hangi program bu adını versene
    Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
    Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
    http://www.setcom.com.tr

fragrance_chaplin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PEMBİŞ'im SATILDI!/Regal Raptor250-Dragstar650

eheheheeheh süper olmuş yaaa...hepsi küsel valla
    ben daha çok istiyorum doymadım daha
    [COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]

agcaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Focus 100
    Abi Sen Manyak Olmalısın

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Birkaç tane daha koyayım bari Zaman buldukça yapıp koyacam, bazıları çok iyi olmuyor ama arada çok manyaklar var.

@agcaoglu
    Abi Sen Manyak Olmalısın
    Nerden anladın?

@BIYIKLI
    Bir mevzunun da cılkını çıkarmayın be kardeşim, hani samimiyetten enseye tokat ... durumları olanlar birbirinin nazını çekiyor. Kimseyi isteği dışında değiştirmeyin, resmen eşek şakası başka birşey değil.
    Arkadaşım, resimlerini bu hale soktuğum kişilerin hepsi benim yakın arkadaşım. Bu konuda senin gibi düşünerek olumsuz tepki vereceklerini sanmıyorum. Burada sadece yok bu motor mu iyi şu motor mu iyi gibi geyiklerden bıkmış biri olarak foruma değişik bir hava getirdim. Nedense senin dışında kimse de böyle bir yorum yapmadı. Dua et de elime resmin geçmesin hahahahaaaa

agcaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Focus 100
    Ben Kendi Cinsimdedn Olanları Çok Çabuk Tanırım

valla hepsi mükkemmel olmuş

harika ötesi yaww
    dikkat eskişehir mt alışkanlık yapar:P

''Allahın en güzel şekilde yarattığı şu insan denen mahlukatı bu hale çevirmeye,dalga geçmeye utanmıyor musun''

diye yazacaktım ki gülmekten altıma işedim,abdestim bozuldu.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı BIYIKLI adlı üyeden alıntı

sevgili boy ;Beyefendinin kusuruna bakma...belli bir yaştan sonra böyle huysuzlaşır insanlar...büyüğümüzdür saygıda kusur etmeyelim...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Alıntı boy adlı üyeden alıntı
    Arkadaşım, resimlerini bu hale soktuğum kişilerin hepsi benim yakın arkadaşım. Bu konuda senin gibi düşünerek olumsuz tepki vereceklerini sanmıyorum. Burada sadece yok bu motor mu iyi şu motor mu iyi gibi geyiklerden bıkmış biri olarak foruma değişik bir hava getirdim. Nedense senin dışında kimse de böyle bir yorum yapmadı. Dua et de elime resmin geçmesin hahahahaaaa
    Len hemen atlamayın bir okuyun şu ard arda atılan mesajları benim lafımın kime gittiği belli.

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı
    sevgili boy ;Beyefendinin kusuruna bakma...belli bir yaştan sonra böyle huysuzlaşır insanlar...büyüğümüzdür saygıda kusur etmeyelim...
    Kusuruna bakma derken saygısızlığın alasını yapıyorsun sulu Mete, azıcık akıllı ol.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @harfendaz
    ''Allahın en güzel şekilde yarattığı şu insan denen mahlukatı bu hale çevirmeye,dalga geçmeye utanmıyor musun'' diye yazacaktım ki gülmekten altıma işedim,abdestim bozuldu.
    İyi ki yazmamış ve altına işemişsin

@BIYIKLI, @mete_han
    Arkadaşlar, tartışmayalım. Ne olursa olsun, kim ne derse desin, fırsat buldukça yeni resimler ekleyeceğim.

Motosikleti
    Alıntı BIYIKLI adlı üyeden alıntı
    Len hemen atlamayın bir okuyun şu ard arda atılan mesajları benim lafımın kime gittiği belli.

Kusuruna bakma derken saygısızlığın alasını yapıyorsun sulu Mete, azıcık akıllı ol.

abi ben bu yemeğin suyu isem sende tuzu azıcıkda maydonozusun...ben bu kadar akıllı olmasaydım sitede ne yazmış diye tarafından takip edilmezdim...nereye baksam sen...kabus gibi çöktün üzerime yav...lütfen bırakınız peşimi...

boy abi şu kahvaltı ambiansına bi kulp taksana...

Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı
    abi ben bu yemeğin suyu isem sende tuzu azıcıkda maydonozusun...ben bu kadar akıllı olmasaydım sitede ne yazmış diye tarafından takip edilmezdim...nereye baksam sen...kabus gibi çöktün üzerime yav...lütfen bırakınız peşimi...
    Hiii, kabus gibi öyle mi? Bu konuda cevap hakkımı kullandım ama diğer konularda bazen seni dürttüğüm olmuştur doğru, demek fevkalade rahatsızsın bu durumdan, tamam bundan sonra benim için gölgeden başka birşey değilsin, tarafımdan rahatsız edilmeyeceksin.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @mete_han
    boy abi şu kahvaltı ambiansına bi kulp taksana...
    Valla metehancım resim o kadar ufak ve net değil ki ancak bu kadar yapabiliyorum

Bu da ekstradan... Eren için...

Starsailor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 620 Dark
    leto ne güzel gülüosun sen öle avo yla
    ben en çok Arif abi ye koptum ama,E.T gibi olmuş yav
    Ducatista:)

Motosikleti
    boy abi allah razı olsun bunada şükür...bir anı bir hatıra bir nüans oldu ...thank you sir boy...

bıyıklı baba sende pek alıngansın valla...ben gölge etmeyeyim artık...

Motosikleti
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @mete_han

Valla metehancım resim o kadar ufak ve net değil ki ancak bu kadar yapabiliyorum

Bu da ekstradan... Eren için...

Hey be bakın ne buldum mazide...Adanalı kardeşler bunu KILIÇ BALIĞI FİŞEK abime iletiverin...

Alıntı BIYIKLI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hiii, kabus gibi öyle mi? Bu konuda cevap hakkımı kullandım ama diğer konularda bazen seni dürttüğüm olmuştur doğru, demek fevkalade rahatsızsın bu durumdan, tamam bundan sonra benim için gölgeden başka birşey değilsin, tarafımdan rahatsız edilmeyeceksin.
    ya ne huysuz bir kediymişin sen be...2 yıl önceki mesaja bak...neyse artık adresini biliyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    tanışma topicinin içinde mt üyelerinin fotoarı var ordan ekmek çıkar kanımca..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler