45 dk lığına sitede banlı durdum çok üzüldüm
45 dk lığına sitede banlı durdum çok üzüldüm
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Bir mevzunun da cılkını çıkarmayın be kardeşim, hani samimiyetten enseye tokat ... durumları olanlar birbirinin nazını çekiyor. Kimseyi isteği dışında değiştirmeyin, resmen eşek şakası başka birşey değil.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Oooooo arkadaşlar burada bir rekabet kokusu alıyorum... O zaman hadi başlayalım bakalım
@fragrance_chaplin
Aaaaaaa yapmam mı, yeter ki sen iste. Hatta sana birkaç versiyon yaptım. Tabi resim kalitesi çok önemli bu iş için. Senin koymuş olduğun resim üzerinde oynamak bir hayli zor. Bakalım hangisini daha çok beğeneceksin...ben de istiyoruuuuuum
boy bana da yapar mısın lütfen?
Bu da Barış'ın versiyonları... Kızmaca darılmaca yok, hehehehehhee
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Süper hangi program bu adını versene
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
eheheheeheh süper olmuş yaaa...hepsi küsel valla
ben daha çok istiyorum doymadım daha
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Birkaç tane daha koyayım bari Zaman buldukça yapıp koyacam, bazıları çok iyi olmuyor ama arada çok manyaklar var.
@agcaoglu
Nerden anladın?Abi Sen Manyak Olmalısın
@BIYIKLI
Arkadaşım, resimlerini bu hale soktuğum kişilerin hepsi benim yakın arkadaşım. Bu konuda senin gibi düşünerek olumsuz tepki vereceklerini sanmıyorum. Burada sadece yok bu motor mu iyi şu motor mu iyi gibi geyiklerden bıkmış biri olarak foruma değişik bir hava getirdim. Nedense senin dışında kimse de böyle bir yorum yapmadı. Dua et de elime resmin geçmesin hahahahaaaaBir mevzunun da cılkını çıkarmayın be kardeşim, hani samimiyetten enseye tokat ... durumları olanlar birbirinin nazını çekiyor. Kimseyi isteği dışında değiştirmeyin, resmen eşek şakası başka birşey değil.
valla hepsi mükkemmel olmuş
harika ötesi yaww
dikkat eskişehir mt alışkanlık yapar:P
''Allahın en güzel şekilde yarattığı şu insan denen mahlukatı bu hale çevirmeye,dalga geçmeye utanmıyor musun''
diye yazacaktım ki gülmekten altıma işedim,abdestim bozuldu.
BIYIKLI adlı üyeden alıntı
sevgili boy ;Beyefendinin kusuruna bakma...belli bir yaştan sonra böyle huysuzlaşır insanlar...büyüğümüzdür saygıda kusur etmeyelim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Len hemen atlamayın bir okuyun şu ard arda atılan mesajları benim lafımın kime gittiği belli.boy adlı üyeden alıntı
Kusuruna bakma derken saygısızlığın alasını yapıyorsun sulu Mete, azıcık akıllı ol.mete_han adlı üyeden alıntı
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
@harfendaz
İyi ki yazmamış ve altına işemişsin''Allahın en güzel şekilde yarattığı şu insan denen mahlukatı bu hale çevirmeye,dalga geçmeye utanmıyor musun'' diye yazacaktım ki gülmekten altıma işedim,abdestim bozuldu.
@BIYIKLI, @mete_han
Arkadaşlar, tartışmayalım. Ne olursa olsun, kim ne derse desin, fırsat buldukça yeni resimler ekleyeceğim.
BIYIKLI adlı üyeden alıntı
abi ben bu yemeğin suyu isem sende tuzu azıcıkda maydonozusun...ben bu kadar akıllı olmasaydım sitede ne yazmış diye tarafından takip edilmezdim...nereye baksam sen...kabus gibi çöktün üzerime yav...lütfen bırakınız peşimi...
boy abi şu kahvaltı ambiansına bi kulp taksana...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Hiii, kabus gibi öyle mi? Bu konuda cevap hakkımı kullandım ama diğer konularda bazen seni dürttüğüm olmuştur doğru, demek fevkalade rahatsızsın bu durumdan, tamam bundan sonra benim için gölgeden başka birşey değilsin, tarafımdan rahatsız edilmeyeceksin.mete_han adlı üyeden alıntı
Mustafa Kemal ATATÜRK
leto ne güzel gülüosun sen öle avo yla
ben en çok Arif abi ye koptum ama,E.T gibi olmuş yav
Ducatista:)
boy abi allah razı olsun bunada şükür...bir anı bir hatıra bir nüans oldu ...thank you sir boy...
bıyıklı baba sende pek alıngansın valla...ben gölge etmeyeyim artık...
tanışma topicinin içinde mt üyelerinin fotoarı var ordan ekmek çıkar kanımca..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)