çok iyi olmuş ya..
çok komik çalışma
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
la mehmet alırım bak anahtarını ne lan bunlar böle.. tabi işin gücün yok böle abuk subuk şeylerle uğraşıyon...
iyi olmuş iyi avo ile benim güldüğümüz resme bayıldım
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
Eline sağlık Geçen gün bende site üyelerinin karikatürlerini yapmayı düşünüyodum,küçük bi hikayecik felan Bi ara yapıcam aklımda var
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
SAKAL adlı üyeden alıntı
yalnız burada bir kepçe kulak imajı pompalanıyor galiba...BOY un en narin yerinden vurdun valla...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
bunlar ne yavs allahtan elinizde fotom yok ha olsa neler olurdu çok merak ediyorum
fragrance_chaplin senin yapılmış bi tane olması lazım yeşil vadi gezisinden sonra
fragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
iyi eğlenceler arkadaşlar yüzünüzden gülücükler eksik olmasın.
hobaaaaaaaaaaaaa.....süper olmuş...ama biraz insaflı davranmışsın Barış abiye...sadece göze göbeğe çalışmışsın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
barış usta gördünmü seni ne hale getirmişler
Aslında ruj filan sürcektim ama atılırım diye yapmadım yapsaydım sade rujla kalmazdı gözlere far mı ne yüzü aydınlatmak için bayanların kullandığı yüze sürülen şeylerden filan
SAKAL adlı üyeden alıntı
iyiki yapmamışsın...eceline susama...BBRR abi acımaz...kelle gider valla...bugün olmasada bi gün gelir gazap üzümlerini sana yedirir...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)