Arkadaşlar Selam,
Bugün plaka basım merkezinde 2 adet genç yeni aldıkları bajaj ns200 ün yanında iken şöyle konuşmalara şahit oldum: "yaz gelsin de bununla bi yapıştırcam o r25 aynada kaybolacak, diğerini diğer aynaya gömecem v.s..." belki şaka yapıyordu ama bazı motosiklet kullanıcılarının bazılarına karşı anlamsız bir şov yapma çabası var. Misal, neden olduğunu bilmiyorum ama bajajcılar r25 lerle kapışmaya çalışıyor istisnasını 1 ya da 2 kez görmüşümdürbunun gibi başka gruplar da var bajajcılara laf ediyorum gibi anlaşılmak istemem Bu nedenle de moto sohbet kısmında konu açmadım arkadaşların plakalıkları güzeldi, biraz yakından bakarken motorun fiyatını sordum, 15.000 TL civarı fiyatı varmış. Merakımdan lastiklerine bakayım derken göremediğimden sordum: "bu lastikler naylon mu?" dedim. Bi tanesi gülerek: abi naylondan lastik mi olurmuş ya dedi Arkadaş keşke hangi motorla kapışabileceğinden çok 18 yaşında 15.000TL gibi bir meblağ ödediği motoruyla ilgili onu da geçtim herhangi bir motosiklet lastiğinin yapısı hakkında daha çok bilgi sahibi olsaydı.