Linke tıklıyoruz, bir açıklama geliyor. Açıklama da son derece profesyonellikten uzak. Bir şey yerine bişi, 2 satır devam eden cümleler silsilesi arasında tek bir noktalama işareti olmaması, vs.
Linke tıklıyoruz, bir açıklama geliyor. Açıklama da son derece profesyonellikten uzak. Bir şey yerine bişi, 2 satır devam eden cümleler silsilesi arasında tek bir noktalama işareti olmaması, vs.
“Biz, hür insanlar olarak, özgürce karar verdik ki biz bir tür gerçek-ötesi dünyada yaşamak istiyoruz”
yalnız millet işin suyunu çıkarmaya başladı. bir haftadır dönen geyiğin biri bin para. yeter artık deyip dalgayı sonlandırmak lazım. işi tadında bırakalım. bırakalım insanlar acısını yaşasın.
En son şunu ekliyeyim.
http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=337981
"Mehmet Aydın’ın piyasaya sürdüğü çekler karşılıksız çıkıyor. Aydın ürün tedarik ettiği firmalara aldığı mal karşılığında binlerce lira değerinde çek vererek ödeme yapmış. Firmalar da bu çekleri almış. Elinde Mehmet Aydın’a ait çeki olan kişiler parasını tahsil edemiyor."
paraları çiğniyor tosuncuk..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Paraları çiğnediği gibi, çimenleri de eziyor hayvan. Almış bir araba, nasıl kullanacağını bile bilmiyor.
Ye koçum ye. Hakkındır. Bizim millet akıllanmayacak.
Geçen istanbulda dava açılmış, haberlerde vardı. Adamlar çiftlikbank'tan paranızı alacağız diye, kişi başı 500-1000 tl toplamışlar. Adamlar kayıp.
Garip ya, hakikaten garip.
Zaytung'un başlığı çok manidar. Çok ta yerinde bir başlık bence.
EGM, Dolandırılabilecek Kadar Birikimi Olan Son 70 Bin Kişinin de Paralarını Çiftlik Bank'a Kaptırmasının Ardından Dolandırıcılık Şubesini Kapatma Kararı Aldı
http://www.milliyet.com.tr/yalova-ni...undem-2630912/Bekliyorduk bu hareketi
Çare kılıştar'dan çıktı. Alırsınız..
https://www.haberler.com/kilicdarogl...300x250_Manset
"Anadolu Farm olarak bildiğiniz uygulamanın 200 Milyon TL vurgun yaptığı söyleniyor. Merkezi Kayseri olan firmanın, yaklaşık olarak 50.000‘e yakın kullanıcısı bulunuyor"
Adam Urugayda ferrariler ile geziyoe Urugay basınında bile geniş yankı bulmuş millet halen saadet zinciri gibi dolandırılma hikayelerine doymuyor.
Şu muhafazakar kesim ne zaman insan gibi davrancak?Her toplu dolandırıcılık vakası aynı.Allah,Osmanlı,Millet.Yarın yine bişi çıksa yine aynı adamlar dolandırılacak %100 eminim.
Bi Fadıl, bi Tosun. Bu böyle devam eder bence.
Aslinda dolandirici kesimi acaip progresiftir. Ne is yapacaksa onu pazarlar. Demek din ve milliyetcilik prim yapiyor ki onu pazarliyorlar. Aslinda kararinda verilen milliyetciligi hepimiz yeriz. Ilkokuldan liseye kadar az sartlandirilmadik.
Genis bir kesim tarafindan kabul gormus herhangi bir din, siyasi parti, sivil toplum kurulusu'nun organize sekilde dolandiriciliga karismasi cok mumkun degil. Sonucta dolandiriciligi kimse tasvip etmez. Diyecegim o ki dolandiricilarin dini, siyasi gorusu, prensibi falan olmaz. Dolandiricilar, bunlarin hepsini sahsi cikari icin pazarlar. KFC'nin tavugu oldurup, yolup, kesip, pisirip sattigi gibi...
Edit. Son paragrafin ilk cumlesini tekrar okudum... Sanki Turkiye gercekligi ile uyusmuyor mu ne? Arada kaldim bak simdi... Yoksa dolandiricalari seviyoz mu ki biz? Ya da cok mu aptaliz? Ya da tutucu? Cahil? Kor? Bir seyler bayagi bi yanlis ama ne bilmiyorum galiba.
Ben de dolandırıcı olacam lan. CFD sine de Isı yayılımına da profesörlüğüne de lanet olsun...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
"Faiz haram ve günahtır" Türkiyedeki dolandırıcıların mütedeyyinleri avladıkları yer burası bence.
Atatürk'ün yanıldığı tek konu ; "Türk milleti zekidir."
Türk milletinde gerçekten çok zeki bireyler var.Ama ciddi bir çoğunluk gerçekten zeka ve düşünme ile ilgili ciddi sorunları var.Gerçi çalıyor ama çalışıyor diye olmadık şeyleri savunabilen bir milletten pek bir şey beklememek lazım.
Din,Allah,peygamber,vatan,millet,Fatih Sultan Mehmet kelimelerini doğru yerlerde ve doğru ses tonu ile kullanırsanız bu milleti istediğiniz kıvama getirebilirsiniz.
Bunun yanında bu anahtar kelimeleri kullanmadan sadece kısa yoldan zengin olma vaatleri de milleti kolayca kandırabilirsiniz.
Bir sonraki patlayacak sistem büyük olasılıkla Detay Maxinet.İş yerinde bir çok arkadaşım bu olaya bulaştı.Bir de üstüne geldiler saatlerce bana dil döktüler bak böyle bir şey var oturduğun yerden laptop u açıp para kazanıyorsunuz vb....Daha geçen yıl ilk çıktığında uyardım ona rağmen para yatırmaya devam ettiler.Bu işin sonu ne olacak bekleyip hep beraber göreceğiz.
Bir de unutmadan ülkemizde yıllardan beri süre gelen çok kapsamlı bir saadet zinciri daha var.Herhalde 16 yıllık falan.O patladı mı feci patlayacak bütün ülke ekonomisini de batıracak.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)