Şu sahibi olan çocuğun tipini görünce zaten insanın para veresi gelmez, tipe bak çay demle, resmen suratından yavşaklık akıyor...
Şu sahibi olan çocuğun tipini görünce zaten insanın para veresi gelmez, tipe bak çay demle, resmen suratından yavşaklık akıyor...
"Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî
Aboooo... Allah'ın 99 ismi ve Kudüs'le başlayıp, "kahrolasıca dış güçlere karşı ekonomi mücadelesi veren, 27 yaşında Anadolu'nun bağrından kopup gelmiş delikanlı" diye devam etmiş...
Bu en azından dolandırıp gitmiş. Bi de aynı argümanlarla senelerdir dolandırmaya devam edenler var. Keşke onlar da zulaladıkları milyarlarla kaybolup gitseler... Zararın neresinden dönülse kâr.
Helal olsun demekten kendimi alamıyorum. Devir teknoloji devri, iletişim olanakları üst düzey, bilgiye ulaşmak daha kolay, en azından sosyal medya diye bir icatla hemen hemen herşey ortaya dökülüyor,
Tüm bunlara rağmen adam hala yolabileceği bir sürü keriz bulabiliyor. Kafa çalışıyormuş.
Kaçmamış,Uruguay'dan Uruguay Tavuğu alıp gelecekmiş.
Koca koca adamlara bak ya para için neticesini yalamadıkları kalmış bir. :D
https://www.youtube.com/watch?v=qvpyrpTiEK8
Katılıyorum. Fadıl bu işi bir kez de yapmadı hem, yıllar içerisinde düzenli olarak istikrarlı şekilde devam etti
İnanmayanlar şu linkten detayları izleyebilirler: Linkkkk
Bu tosunun daha çok fırın ekmek yemesi lazım. Ama sağlam para kaldırdı, orası kesin.
İleriki yıllarda çiftlikbank maldiv şubesini açarsa, o zaman kıyas yaparız
Dikkat ediyorumda çarpanlar hem milli duygular diyor çarpılanlarda aynı şekilde. Bu sığırcık iyi süsmüş bizim güzel gözlülerimizi.
tak tak Sedat geliyor aklıma hep.
dombili kaçmadı. nadasa bıraktı. birkaç sene sonra bir şekilde geri gelir ve silkelemeye kaldığı yerden devam eder.
Bana birkaç kişi bu sistemi sordu zamanında, araştırmıştım, sakın bulaşmayın dediydim. Bu ufak tosuncuk sadece bir piyon zaten. Arkasındaki yazılım firması aynı tezgahı birçok 3. dünya ülkesinde devam ettirmekte farklı isimlerle.
Yani bu eleman Türkiye şubesinin yüzü seçilmiş sadece. Yolda 1 TL istese vermeyeceğim, okeyde masada 3 kişi kalsak 4. olarak almayacağım herife millet kredi çekip, arabasını satıp para yatırmış ya, vallahi aklım almıyor
Efsane diziydi bizimkiler, her bir karakter ayrı eğlence. Vay bee, geçmişe gittim birden...
Doğru mu bilmiyorum. Bir habere göre "Çiftlik Bank'taki paranızı kurtarabiliriz. Ama 400TL yatırmanız gerekir" diyen dolandırıcılar ve buna inanan saf vatandaşlarımız varmış.
Bu kadar insanın aptal olamayacağını düşündük.
https://www.youtube.com/watch?v=fhowCGpCkyA
Bizim millet telefon alırken daha fazla araştırma yapıyor. Daha almadan hangi menüden nereye giriliyor biliyor. Ama kolay yoldan para kazanma vaadi gelince, beyin kısa devre yapıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)