aranan özellikler:
* slim fit
* 200-300 tl. bandında
* şık ve kaliteli
2 tane takım elbise alacağım. tavsiyeleriniz ve deneyimleriniz ile sayfama iştirak etmenizi istirham ediyorum.
aranan özellikler:
* slim fit
* 200-300 tl. bandında
* şık ve kaliteli
2 tane takım elbise alacağım. tavsiyeleriniz ve deneyimleriniz ile sayfama iştirak etmenizi istirham ediyorum.
Bu fiyat aralığı için fiyat/performans oranı en iyi marka altınyıldız gibi görünüyor. Şehir merkezinden biraz uzağa konuşlanan fabrika satış mağazalarında kampanyalar oluyor.
Bütçeyi arttırman gerekir ama takım elbisede damat tweenden şaşmamalı , japon değiller ama çok kaliteliler 😊
Şu an ki fiyatlarını bilmemekle beraber 4 takım elbisem var hiç biride olmuyor şu an , fitness yaptığım için biraz irileştim son 2 yılda kalite sıralaması yaparsam
Network
Damat tween
Hatemoğlu
Altınyıldız
Kesim olarak en beğendiğim damat tween.
Takım elbise günlerim biraz geride kaldı ama sarar in kalıpları ve kumaşı çok iyiydi. Gerçi bütçeyi aşar biraz.
https://www.kigili.com/erg-ksgz-ck-4/?integration_renk=Mavi
yanılmıyorsam bendeki ile aynı model, gayet şık tavsiye ederim
Pedere Centone’den 350 tlye almıştım gayet güzeldi.
Bende damatlık tavsiyesi istiyorum yardımcı olan?
kaçırdın hocam malesef.şubat ayında boynerde öyle böyle değil çok acaip fiyatlara takımlar vardı.bugunde gömlek almaya gittim bitmiş hepsi fiyatlarda geri dönmüş.1100 tl olan network takımı 360 tl ye aldım.aynısı network de 720tl indirimli hali.normal marka yerler boynerden aşırı pahalı satıyor tabi normal olarak kira çalışanlar vs.sen yinede ykm boyner dükkanlarını gez.
Göbekli bı adam değilsen efor alabilirsin . Yada biraz daha sıkarım dersen direk süvari .
Altınyıldız da kalite ama ne bilem amca takımları gibi geliyor bana
Farklı markalaları denemeyi severim . epey takım eskittim.Dediğin fiyat için ve slim kesimler için işin ybr'si damat ve pierre cardin takımlarıdır.Damat'ı öncelikli olarak es geçme.Belki fiyatı biraz daha yükseltebilirsin.
http://www.dsdamat.com/erkek-takim-elbise-modelleri/
değerli yorumlarınıza müteşekkirim. hepsini tek tek analiz ediyorum.
Mezuniyete bile tişört ile giden birisi olarak takıma karşıyım abi...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
http://sabaimoda.com/index.php?route...egory&path=172
Bi gözden geçir istersen
slim fit ve güzel bir şey istiyorsan tavsiyem "EFOR"dur.
diğerlerinden fiyat olarak biraz yukarıdadır ama güzeldir.Nişanda takım elbisem ve damatlığım efordandı çok beğenmiştim.
(kız tarafı aldığı için efor tabiki de hehe )
Geçenlerde,Bayat pazarında gördüm takım elbiseler kullanılmamış kılıfları ile duran ve gayet iyiydi Ramsey ürünleri bile vardı.
Ramsey modellerine'de bakabilirsin.
Takım elbise özellikle yazın zor, ama şimdi yeni kumaşlar çıktı, yazın bile "gerçekten" serin tutuyor, onlara da bakmanı tavsiye ederim.
Konuyu görünce bi hafızamı kurcalayayım dedim de, herhalde en son düğünüm de bir de sanki sonrasında bir mülakatta takım elbise giydiydim. Şimdi gardropta sadece damatlığın üstü var ona da giremiyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)