Takım elbise tasarımında firmadan firmaya çok küçük gözüken çizgi farkları vardır fakat bu ince farklar apaçi takım elbisesiyle beyfendi takım elbisesini birbirinden ayırır. Örneğin dar kesim ceket altında kısa paçalı pantolon da takım elbise hakiki İngiliz kesim de takım elbise. AEA, motosiklette uygun fiyat, güzel tasarım ve kaliteyi bir arada bulamazsınız, birinden feragat etmeniz gerek demişti. Aynı durum takım elbise için de geçerli. Gerçekten güzel bir takım istiyorsan önerim Abdullah Kiğilı (kiğili değil, başında abdullah olacak), Massimo Dutti, Fabrika, Beymen Club, Cacharel gibi markalara bakmak. Evet maalesef fiyatlar çok yükseliyor ama ne kadar ekmek o kadar köfte. Bu markalardan sakın sezonda alma, sezon ortalarına doğru indirimler bir başlar sezon sonuna doğru %70'e kadar indirim olur.
Harbiden Birkan kardeşim, bunun takım elbise ile alakası yok bence, adamı memuriyetinden edeceksiniz bak.
Bu daha çok, hani babadan kalma para ile emlakçılık ve galericilik yapıp, pahalı arabasını ısrarla otoparka değilde, kafenin önüne- kaldırıma park eden üst level apachi tayfaya uygun. (Kirli sakal kombini olmazsa olmaz ama)
Hatemoğluna git kampanyadan falan iyi bir şey denk getirebilirsin.
Fiyatı en ucuz ürün olmasa da indirimde bir Network kaparsanız süper olur. Kesimi fazla abartı olmadan en modern takım elbise bence.
güzide yorumlarınıza minnettarım arkadaşlar. bugün gittim kiğılıdan aldım takımı.
netten çok baktım ama böyle ellemeyince, giymeyince içime sinmedi siparişi vermek. mağazada denedim ve aldım. denemeden olmuyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)