Zonguldakspor Pink Floyd'a Dava Açıyor
Reklamlar
-
Orjinal Mesaj Sahibi: encephalon@girme.com
Zonguldakspor kulübü basın halkla ilişkiler müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre çok yakında uluslararası boyutta açılacak olan dava. şu aşamada kendilerini temsil edecek yetenekli bir hukukçu aradıklarını söylüyorlar.
Kulüp başkanı Ramis Muslu ve başkan yardımcısı Turgut Atalay yaptıkları ortak basın toplantısında, Pink Floyd isminde bir müzik grubunun yıllardır kulüplerinin logolarını neredeyse birebir olarak kullandığını öğrendiklerini, konuyla ilgili yasal çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu belirttiler.
Turgut Atalay; grubun The Wall isimli bir albümleri olduğunu ve bu albümden bu grubun bir hayli gelir elde ettiğini vurgulayarak The Wall albümünün görsel temalarının Zonguldakspor ambleminden bire bir kopyalanarak gerçekleştirildiğini iddia etti.
1966 yılında kurulan Zonguldakspor birincli ligde kazandığı başarıları devam ettiremeyerek alt liglere inmek zorunda kalmış ve en son geçen sene son maçında Giresunspor'a 4-2 yenilerek 3. lige düşmüştü."
söz konusu logolar :
http://www.crwflags.com/fotw/images/f/fic!pnkf.jpg
http://www.futbolmerkezi.com/resimle...aksporlogo.jpg
Alıntıdır.
Reklamlar
-
ilginç valla
şu saat ne diyeceğimi bilemedim sonra sağlam kafayla yazarım bi şeyler. bunu neden yazdım onuda bilmiyorum
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
Kulüp başkanı Ramis Muslu ve başkan yardımcısı Turgut Atalay yaptıkları ortak basın toplantısında, Pink Floyd isminde bir müzik grubunun yıllardır kulüplerinin logolarını neredeyse birebir olarak kullandığını öğrendiklerini, konuyla ilgili yasal çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu belirttiler.
bu nedir yaaaa.nelerle ugrasıyolar anlamadım.bırakın işte adamlar tum dunyaya reklamınızı yapıyo sız neyın pesınden kosuyorsunuz ne davası. adam pink floydu duymamıs bıle yaaa.acılın bıraz dunyaya
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
-
Şok şok şok.Evet Pink Floyd'dan Roger Waters itiraf etti.Yıllardır gizli bir zonguldak spor fanatiği olduğunu itiraf eden pink floyd ve saz arkadaşları , zonguldak spor un logosunu çaldıklarını ve The Wall albümünün ellerinde mevcut olan bir kısım gelirini zonguldak spora bağışlamayı düşündüklerini açıkladı.
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
-
çekic ve orak yıllarca komünist rejimlerin sembolü haline gelmiş ayrılmaz iki sembol bildiğim kadarıyla...
Zonguldakspora hak arayışında başarılar dileyelim artık...ama SSCB...polonya Çekoslavakya ve komünizmle yönetilmiş bir çok ülkenin farklı siyasi partilerinde bu vardı...hepsine dava açsın o zaman...
orak köyüyü, çekiç de devleti değil işçiyi temsil eder
işçi-köylü ittifakının simgesi. zamanında çalışmayı özendirmek için yürütülen kampanyalarda "kasi i zabivay" sloganıyla ("kes ve çak" yani) birlikte de kullanıldı. bir bakıma çalışmanın sscb nin simgesiyle özdeşleştirildiği bir vurguydu.
lakin bu iki kelimenin protest karşılıkları yaratıldı zaman içinde. rus argosunda "ot", "kasiyak" (kesilmiş, biçilmiş) olarak geçiyor, "ot" u pipoya doldurmak ise "çakmak" fiiliyle ifade ediliyordu. dolayısıyla "çalışın lan" sloganı, "kes ve pipona doldur" olarak algılandı bıyık altından. maçası sıkanlar böyle yaptılar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
3. lige düşünce söz konusu logoyu değiştireceklerinide belirttiler
-
mete_han adlı üyeden alıntı
çekic ve orak yıllarca komünist rejimlerin sembolü haline gelmiş ayrılmaz iki sembol bildiğim kadarıyla...
Zonguldakspora hak arayışında başarılar dileyelim artık...ama SSCB...polonya Çekoslavakya ve komünizmle yönetilmiş bir çok ülkenin farklı siyasi partilerinde bu vardı...hepsine dava açsın o zaman...
işçi-köylü ittifakının simgesi. zamanında çalışmayı özendirmek için yürütülen kampanyalarda "kasi i zabivay" sloganıyla ("kes ve çak" yani) birlikte de kullanıldı. bir bakıma çalışmanın sscb nin simgesiyle özdeşleştirildiği bir vurguydu.
lakin bu iki kelimenin protest karşılıkları yaratıldı zaman içinde. rus argosunda "ot", "kasiyak" (kesilmiş, biçilmiş) olarak geçiyor, "ot" u pipoya doldurmak ise "çakmak" fiiliyle ifade ediliyordu. dolayısıyla "çalışın lan" sloganı, "kes ve pipona doldur" olarak algılandı bıyık altından. maçası sıkanlar böyle yaptılar...
aboooooooo mete abi bu cidden sen misin
-
jeoloji mühendisleri odasına da dava açılsın. onların ambleminde de çekiç var
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
-
30 Temmuz 2006, 16:42
-
30 Temmuz 2006, 21:18
xxxxx adlı üyeden alıntı
aboooooooo mete abi bu cidden sen misin
Evet o ama biraz ekşimiş hali.
http://sourtimes.org/show.asp?t=orak+cekic
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
30 Temmuz 2006, 22:06
aaaaaaaaaa çok ayıp
insan belirtmezmi alıntı yaptığını bende birden mete abiye bi şey oldu sandım. geyik yerine bilgi dolu bi mesaj verince
-
30 Temmuz 2006, 22:11
yok abi alıntıydı o zaten...kaynak verme gereği duymadım valla...nedense...yoksa bilmişlik taslamayı sevmem...mesajın yarısı kendime ait...ha direkt alıntı yapsam yapıştırsam haklıydınız...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
30 Temmuz 2006, 22:26
-
30 Temmuz 2006, 22:42
Para kopartmak için ne hallere giriyorlar.
-
30 Temmuz 2006, 23:11
Yalnız Pink Floyd albümü 82'de yapmış, bizimkiler yeni uyanmış. 20 yıl geçmiş olayın üstünden, zaman aşımından dava düşer
Ayrıca bunlar Pink Floyd'a dava açarken Rusya da bunlara dava açmasın (Bunlar Rusya'ya dava açamaz)?
May the Force be with McLaren Mercedes
-
30 Temmuz 2006, 23:12
mete_han adlı üyeden alıntı
bu aşağıdaki kısım alıntı sadece...ayrıca burasını bilgi amaçlı sunmuştum...akıllı adamlarsınız üsttekinin fikir yorum alttakinin bilgi olduğunu anlarsınız mutlaka...
len açıklama yapayımda içim rahat etsin...
-
30 Temmuz 2006, 23:33
zuahahahahha
-
30 Temmuz 2006, 23:38
Forumdan Uzaklaştırıldı
Pink Floyd'un haberi var mıymış..
-
30 Temmuz 2006, 23:41
Sonsovalye adlı üyeden alıntı
Pink Floyd'un haberi var mıymış..
Zeki Mürende bizi görecekmiii...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler