Atatürkü koruma kanunu artık uygulanmıyor. Uygulansaydı o fesli maymun içerden çıkamazdı.
Atatürkü koruma kanunu artık uygulanmıyor. Uygulansaydı o fesli maymun içerden çıkamazdı.
ben yaklaşık 5 senedir ekşi sözlük yazarıyım, bundan öncesinde de takip ederdim. son yıllarda gerçekten yazarların sözlük kurallarına aykırı başlıkları ve entryleri arttı, sözlük formatına göre başlıkta bahsi geçen şey hakkında bilgi paylaşılması gerekirken şu anda ortam bir forum havasında. her şey gibi ekşi sözlük'te özelliğini kaybetti.
şu anda iyi bir yanı var oda, bir ürün-konu hakkında olumsuz bir şey öğrenmek istiyorsanız bakacağınız adres ekşi sözlüktür. olumlu bir entry görmek imkansız gibi bir şey.
Aslında toplama bir yazı. Bir kısmı burda.
http://belgelerlegercektarih.com/tag...u-kim-cikardi/
nereye dönersen dön popon arkanda kalir..
Tayyip Erdoğan çok değişti, birkaç seneye sıkı bir Atatürkçü olursa şaşırmayın.Doğru bir tane ne kadar kaçsanda görmek istemesende.
Darbeye kadar Atatürk'ün adını ağzına almayan Mustafa Kemal diyen adam, darbeden bugüne süregelen zamanda her gittiği yerde sık sık Atamızı ona verdiğimiz adıyla anıyor.
Evet sevmez beğenmezsin fakat diğer tüm parti liderlerinden açık bir şekilde daha çok yol katetti, çok değişti bu açık.
Anlamadım, sayın cumhurbaşkanımıza fırsatçı ve dönek mi demek istiyorsunuz? Nasıl yani?
Kandırıldım der geçer karşıya yapmadığı şey değil, hatta kaç kere kandırıldığını herkes biliyor ama sizde bunu hatırlayacak hafıza yok.
Madem adı geçti fesli maymun ve karanlık hayatının kaleme alındığı bir köşe yazısını da paylaşalım bulunsun burada.
http://www.sozcu.com.tr/2018/yazarla...rmagi-2241413/
Zaten bir Sözcü köşe yazısından beklentim çok da değil, ama yine "kimin yazdığı belli olmayan rastgele bir forum paylaşımı" kalitesinde bir yazı çıktı...
Üstü örtülü ifadeler, zorlama genellemeler, "oraya hiç girmeyeyim" türü abartılar, sıfır denge. Yılmaz Özdil de aynı ama hiç değilse okuması daha zevkli. Köşe yazarlarının trolleri de böyle oluyor demek ki.
Batıda böyle bir yazıyı yayınlamaya utanırlar. Konunun aslı aynen böyle olsa bile "karalama gibi görünmesin diye az daha çalışalım" falan derler. Gel de @kuvvetmira'ya hak verme. Eleştirenin seviyesi bu olunca...
Zerre hazzetmediğim biri fesli. Sözleri ortada, ne mal olduğu belli. Da yazı, fesli'den çok kendi yazarı ve gazetesi hakkında bilgi veriyor.
Hemen ornek olup tahammul ediyorum dokunmayin admin'ler
Rastgele insanlarin rastgele sozleri rahatsiz edici olabilir, ancak onurumuza temelde zarar veremez bence. Kopek havlamasi gibi yaklasmak lazim. Yolda gidiyoken kopek havlayinca donup kizmiyoruz sonucta.
Toplumun, soylenen sozlerin agirligi olup olmadigini tartabilecek kapasitede olduguna giveniyoruz. Zafer Cagalayan'a "rusvetci" deyince verilen tepki belli, Ataturk'e "Ingiliz isbirlikcisi" denilince verilen tepki belli.
Evet, hakaretin fikir ozgurlugu icerisinde dahil edilmesi ideal bir cozum degil, orasi kesin. Ancak gerceklerin "hakaret" seklinde etiketlenip engellenmesi daha buyuk bir sorun. Onun icin tahammul edilmesi bence daha dogru.
https://i.hizliresim.com/A18onr.jpg
bakınız bu entryleri giren kişi yazar olmuş. koskoca sözlüğün geldiği durumu özetleyen bir ahval. başka söze gerek yok. utanılası...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)