12 yıl olmuş..
Kimleri kazabdık, kimleri kaybettik.
Buradaki dostlarla, mahallemdeki komşulardan daha fazla samimiyim ve daha çok şey paylaştım.
Eski-yeni tartışması yapmıcam diyorum ama, eski dönemde daha bir amatör ruh vardı, benzin 2-3 tl idi,
Şahsım adına, akdeniz bölgesini dolaşıp durdum. Butada konuştuklarımızın çoğuyla istanbul, ankara, hatay, osmaniye, maraş, yozgat, antalya, konya ve daha pek çok ilden arkadaşlarla yüzyüze tanıştım. Pek çoğuyla telefonlaşıyorum.
Seviyorum sizi...
Bahsettigin gibi kalici dostluklar kuruldu bu site sayesinde.. ama eskisi gibi olmasida zor feysiydi tivitiriydi insigram uzayip gidiyor.. insanlar bunlara yoneldi. Biz sukur yine bu torpaklardayiz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:33 ----------
Yok be oylesine yakalanmis bir poz yoksa bi cacik olmaz benden haciko yuruyodu bide senmi yuruyon bana
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Mandıra flozofu olabilir neden olmasın?
Accık peltek konuşursan tamamdır.
bende üye olalı siteye tam 11 sene olmuş şaka gibi o zamanlar mondial zatım vardı vay be o zamanlar 24 yaşındaydım şuan dağ bisikletinde +30 yaş gurubu ilk 10 içindeyim o yüzden zımba gibiyim :D 10 senedir 4 tekere biniyorum geçen hafta yz 125 aldım ruhsatlı spesyel olarak trafige sokucam tr de tek olucak yoksa 2 tekere binmezdim sanırım çünkü bana ters limitleri fazla zorluyorum yz dicen athena kit 44 bg patlarsın bunla 85kg ama 2 tane zamanında patlattım o yüzden tecrübeliyim neden yazdım bilmiyorum siteye sanırım birdahaki sene tekrar girerim :D tek bildigim trafikte motora binmek ist. için pek mantıklı değil en azından ben bıraktım bu yz ye keyfi ayda birkaç kez binerim o kadar 4 tekere bindigim günden beri başıma hiç iş gelmedi mis gibi güvenlik full motorla kırılmadık yerim kalmamıştı bisikletle yarışıp içimdeki adrenalin yükünü baya azalttım hemde güvenli :Ç))) kendinize ii davranın yz bitince paylaşırım inş unutmazsam efsane yapıcam nasipse
Gidip bir profil kontrolü yaptım.
27mayıs2007
O kadar yıl hergün gir ne yazılmış çizilmiş bak.
Ne boş insanız biz.
HORT
Abi Sen seversin bu muhabbetleri;
10 yıl önce poşet bedava idi, şimdi oldu 25 kuruş. İşin garip tarafı Bim ( BİLİM İNSANLAININ MARKETİ ) poşeti de 25 kuruş. LCW, mavi, polo, de facto 'nun eşşek gibi poşeti de. Adamlar zarar ediyor. Sen ne diyorsun bu konuda ?
Unutmadan tarihe baktım da 11 yıl olmuş ya la abi
MT sayesinde 5-6 ADAM tanıdım ÇÜK şükür
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
10 yildir takipteyim.
Cocuktum kocaman oldum.
Motosiklete dair bir cok bilgiyi burada ogrendim.
Eee beeeen?
Benimde 6 sene olmuş be. Vay be.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
Mevlüt gelse kesin,
Sen dur lan ayı... Derdi..
Terbiyensiz erif...
hey gidi.. zaman akıyor..
Benimde ocakta 14 olucak, üye olmadan öncede takipteydim. Hey gidi günler hey. Ozamanlar motordelisi de vardı orda racingçiler, yüksek ccciler, tiky riderlar amansız kapışırdı ama burası herzaman mütevazi her motorcuyu kabulenen bir yapıdaydı. Bir konu günlerce tartışılır yüzlerce cevap yazılırdı. Hey gidi günler hey ama ben en azından buranın kalmış olmasından çok mutluyum. nice 14 senelere...
Buraya üye olduğumda 45 yaşındaydım şimdi 50 yaşındayım. Bundan sonra saymayacağım, hep 50 kalayım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)