Üst üste ret almışsın.Hiçbiri vermez.Zaten biri veriyorsa hepsi verir.Kredi içinde geçerli.Bir kere ret alırsanız başka bankaya sormayın,kara listeye düşersiniz
Üst üste ret almışsın.Hiçbiri vermez.Zaten biri veriyorsa hepsi verir.Kredi içinde geçerli.Bir kere ret alırsanız başka bankaya sormayın,kara listeye düşersiniz
Borcunu düzenli,gününde ödeme alışkanlığın yoksa hiç bulaşma.
Kredi kartı rehavet verir.
Alışveriş yaparken bedavaya aldığını zannedersin lakin ekstre gelince işin öyle olmadığını anlarsın.
Çok aile yıkılıp,çok kişi bunalıma giriyor bu yüzden.
Çok ihtiyacın yoksa nakitten şaşma.
Ama acil durumlar için cebinde kartın olmasında sakınca yok bence.
24 aydan aşağı kredi nerde veriyolar?????? 12 de değil 3 ay.. Normal eğilim şimdi al 3 ay sonra ÖDEMEYE BAŞLA, 36 aydan önce de sakın bitirme yönündedir.
Ertesi gün borç aldığın parayı ödemek bankacılık sisteminin EN HAZZETMEDİĞİ ŞEYDİR.. HEMEN 50 TL çekim Ücreti+KIL+TÜY+YÜN+VSVS sokarlar, bi daha sittin sene çabucak borç ödemezsin..
Kredi kartım yıllık kesim ücreti gelmeden kartı iptal etmiyorum sırf faize bulaşmamak için
Tek bir kredi kartın olsun yeter, faizsiz alışveriş yap, kart kesim ücreti gelmeden kartı iptal ettir
Şimdiki nesil faiz ye zekat verme ondan sonra geçinemiyorum derler
Faize hiç bulaşma derim
Faiz haram
Bakara Suresi 279 da faiz Allah a ve peygamberimize savaş açmak olduğunu tanımlıyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)