Serçe Parmağım kadar oldular HAMSTER veriyorum
Reklamlar
-
Hamsterım yavru yaptı 7 tane anne oldu sütten düşmelerine az kaldı
forumdan hamster isteyen arkadaşlar varmı? ücretsiz vericem sadece kafes ve suluk çark alın yeter biraz mama da veririm iyisinden
ilgilenen arkadaşlar yazabilir
Satış olmadığı için konunun sorun çıkaracağını sanmıyorum HAYVAN SAtıLMASINA KARŞıyım
bu minnoşlar birkaç tane olunca durmuyorlar kavga ediyorlar
Reklamlar
-
Aman dikkat edin bunlar çok acayip yaratıklar anne hamster doğumdan sonra yavruları yiyebilir kafese yem dışında dokunmayın, kanibalizm var bu hayvanlarda. Doğumdan sonra erkeği ayırmak gerekiyordu sanırım kafesten yoksa yavruları kıskanıp erkek savaş çıkarıyordu. Öyle hızlı çoğalıyorlar ki yavrular bir kaç hafta sonra doğum yapabiliyor. Dikkat edin yoksa çiftlik kurarsınız evde
-
Boooovvv evde fare mi besliyon sen
-
yılanımı vermeseydim alabilirdim
-
sadraf adlı üyeden alıntı
yılanımı vermeseydim alabilirdim
Bir takım komiklikler, şakalar.
-
-
Zevkler ve renkler tabi ki ama neden abi neden fare valla ben görsem evde onu elim ayağım boşalır.
-
Birkan07 adlı üyeden alıntı
Zevkler ve renkler tabi ki ama neden abi neden fare
valla ben görsem evde onu elim ayağım boşalır.
Beslemeyen veya önyargı besleyen herkes fare olduğunu düşünebilir ama uzaktan yakından alakaları yok. Hamsterlar evcilleşebilen hayvanlar. Benim hamsterlarım ben otururken pijamamın cebinde uyuyor. Elimi kafese soktuğumda kendini sevdirmek için geliyor. Evcilleştirdiğiniz zaman çok güzel bir evcil hayvan sahibi oluyorsunuz.
-
shoeisever adlı üyeden alıntı
Beslemeyen veya önyargı besleyen herkes fare olduğunu düşünebilir ama uzaktan yakından alakaları yok. Hamsterlar evcilleşebilen hayvanlar. Benim hamsterlarım ben otururken pijamamın cebinde uyuyor. Elimi kafese soktuğumda kendini sevdirmek için geliyor. Evcilleştirdiğiniz zaman çok güzel bir evcil hayvan sahibi oluyorsunuz.
Haha, şunu çok sevdim kesinlikle
Yaz olsa gelip alırdım da, kışın yavrucağı motosikletin tepesinde üşütür hasta eder ya da kaybedersem daha çok üzülürüm
-
Uzun süre besledim bende.Ama bir müddet sonra sürekli birbirleri ile çiftleştiklerinden yozlaşıyor ve anomali yavrular oluşuyor.Sık sık başka hamster besleyenlerle değiş tokuş yapmak lazım,aklında olsun.Yoksa nesilleri tükeniyor...
-
Yemeğe düşen ilk hamster
link ekleyemiyorum pff
-
Moderatör
Fotoğraf yok mu fotoğraf?
-
hint bülbülü var ise fazla talibim.
kemirgen sınıfı ev içerisinde problem yaşayabilir.
-
Levent adlı üyeden alıntı
Fotoğraf yok mu fotoğraf?
foto eklerim minnoşumu ufak zamanında alırsanız alışır
arkadaş kemirgen problem demiş kafeste olucak zaten bir zararı olmaz talaşını zamanında değiştiirn suyunu ymeini salatalık muz havuç eksik etmeyin yeter
-
Bizim ufaklık evcil hayva evcil hayvan diye tutturduğu için bende aldım bir tane Suriye dediklerinden.Yine benim başıma kaldı.
Benim kafeste böyle bir şey.
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
ne kadar sevimli hayvanlar, ben çok seviyorum ve beslemek isterdim ama imkanım yok. birde hayvanları severim ama pisliklerini temizlemek zor geliyor.
hamsterler çok pislik yapar mı?
abim balıklar besliyor, akvaryumu batırıyor balıklar. çok pisletiyorlar. kısa süre sonra bıkacaktır eminim.
-
fatih.met adlı üyeden alıntı
ne kadar sevimli hayvanlar, ben çok seviyorum ve beslemek isterdim ama imkanım yok. birde hayvanları severim ama pisliklerini temizlemek zor geliyor.
hamsterler çok pislik yapar mı?
abim balıklar besliyor, akvaryumu batırıyor balıklar. çok pisletiyorlar. kısa süre sonra bıkacaktır eminim.
Erkekse çişi çok kokar büyükse bildiğin fare pisliği ama çok tatlılardır. Günlük talaşını değiştirdiğinde hiç sorun olmuyor. Ben 3 tane yatak odamda beslemiştim.
-
Bunlar kafes değil, telden saray yahuu.
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
muz
Hamsterlar diyabete meyilli hayvanlar, meyve de olsa şekerli yemek vermemeye çalışın. Yoksa bir gün kafesinde hareketsiz halde bulabilirsiniz
-
Japon balıkları almıştım.
2 normal turuncu
1 şişman turuncu
1 siyah küçük marsık birşey.
Ilk şişman olanı gitti sonra siyahı.Diğer ikisi hala yaşıyor.
Neden mi şaşkınım?
Bir hafta dayanmazlar sanıyordum.6-7 ayı geçti.Günlük yem olayı doğru olanı 1 ama ben alıştırdım birkaç tane atıyorum.
Plastik kapta yaşıyorlar.Geçen yeğenlerim yere düşürmüş annemin ilk yardımı ile hayata döndüler.
Hamster olayınca emin olamıyorum.Ben küçükken kaç muhabbet kuşunu elimle sıkıp mahvetmişim.Yeğenlerim de genetik faktörü bana çektiyse hayvancıkların şansını Zorlamayalım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)