Tek bir karakter ile iphone çöküşü
Reklamlar
-
En yeni ios sürümündeki açık sayesinde whatsapp sms instagram dan tek bir karakter atılması ayfonu çökeltmeye yetiyor bu adamlar en iyi sistem bizim diye geçiniyor sözde toplamda 15 20 modele güncelleme veriyorsun her sene aynı vaka biraz denedik telefonlar bootloop bile oluyor malesef dikkat edin şaka kurbanı olmayın
Karakter bu
Reklamlar
-
Ne oluyor yani klavyeden bu karakteri yazınca telefon mi kilitleniyor? Hint alfabesine benziyor
-
Güzel yazmıssınız da bootloop ve bu karakter dediğinizi anlayamadım.Biraz daha acabılırmısınız bu konuyu anlayamayacak kısılere yardımcı olmus olursunuz.
-
mesela ben whatsapptan o karakteri size gönderirsem ya telefon çöküyor ya whatsapp 8+ elma logosunda kaldı 6 da sade whatsapp çöktü
-
Sıkıntı buyukmüş.Neyseki etrafımda bu sekıl kotuluk yapıp telefon cokertecek basına bela alacak kişiler yok.Şakanın da sınırı var sonucta
Ama ogrendıgımız ıyı oldu.Eyv.
-
Bu karakteri nerden bulabilirim? Gıcıklık yapasım var.
-
Ekarademir adlı üyeden alıntı
Bu karakteri nerden bulabilirim? Gıcıklık yapasım var.
bende var :D
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
Allah başka dert vermesin arkadaşım.
-
Önce panzehiri öğrenmek lazım.
-
Önce panzehiri öğrenmek lazım.
eğer 7 dk içinde mesajı silersen düzelebiliyor bazılarında whatsapp çöküyor silersen düzeliyor bazılarında ios çöküyor itunesten format atmak zorunda kalıyorsun baya sıkıntılı :D
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
İşte o sonraki dediğin riskli iş. Hiç bulaşmamak lazım. Şaka yapalım derken büyük zarar açmamak lazım.
-
İşte o sonraki dediğin riskli iş. Hiç bulaşmamak lazım. Şaka yapalım derken büyük zarar açmamak lazım.
orası öyle maalesef adamın dosyaları iş raporları olabiliyor kurtarılmıyor hard reset atılırsa işin tuhafı mesajı açmadan gidiyor telefon biri muziplik yapıp atsa yandın
-
abimin telefona gönderdik bakalım, ios çökmez işallah karakter bu dimi: జ్ఞా
büyük ihtimal yarın telefonu açar ve whatsapp dan mesajı görür yani görebilirse.
-
keşke paylaşmaaaydınız ben bilerek karalter olarak atmadım
-
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
keşke paylaşmaaaydınız ben bilerek karalter olarak atmadım
facebookta da paylaşayım dedim ama spam olarak algılıyor.
rehbere toplu mesaj atmayı düşünüyorum çöksün iphoneler artık. garanti kapsamı içindedir sonuçta dimi? öyle milleti kazıklamayla olmuyor bu işler. gıcık oluyorum iphone markasına. sırf pahalı olduğu için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ----------
tesadüfe bak abimler misafirlikten yeni geldiler, seslerinden duydum kapıda yakaladım mesajı okutmadan sildirdim.
telefona bir şey olsaydı uçardım sana dedi :D
herkese yollayın, çökertin ayfonları.
-
_chaotic_ adlı üyeden alıntı
Ne oluyor yani klavyeden bu karakteri yazınca telefon mi kilitleniyor? Hint alfabesine benziyor
aynen öyle...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
Karakterin özelliği ne ki? İlginç?
-
Taner YILMAZ adlı üyeden alıntı
Karakterin özelliği ne ki? İlginç?
telefonda bu karakteri işleyecek yazılım parçacığı yok ve bu karakter geldiği zaman sistem temel savunmaya geçip karşılısız kalan komutun içerdiği uygulamayı sona erdiriyor.
bu mesaj uygulaması yada whatsapp olabilir yada chrome veya safari üzerinden fark etmeksiniz ekranda goruntulenecek her hangi bir uygulama oılabilir.
şimdilik çozüm ise gelen mesajı okumadan silmek yada bu karakteri yazi olarak gosterecek olan uygulamayi acmamak.
ciddi sorun yok yani, çökme derken öyle bozulma falan değil. sistem kendini korumaya alıp uygulamayı kapatıyor. sistemin kendiside uygulama sinifina girdigi icin acilirken habire kendini kapatmasida muhtemel.
-
peki arkadasin biri yukarida paylasmis karakteri simdi bu konuyu açan iphone kullananan arkadaslarin telefonu cokecek mi? 😀
-
fatih.met adlı üyeden alıntı
facebookta da paylaşayım dedim ama spam olarak algılıyor.
rehbere toplu mesaj atmayı düşünüyorum
çöksün iphoneler artık. garanti kapsamı içindedir sonuçta dimi? öyle milleti kazıklamayla olmuyor bu işler. gıcık oluyorum iphone markasına. sırf pahalı olduğu için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ----------
tesadüfe bak abimler misafirlikten yeni geldiler, seslerinden duydum kapıda yakaladım mesajı okutmadan sildirdim.
telefona bir şey olsaydı uçardım sana dedi :D
herkese yollayın, çökertin ayfonları.
apple a bende gıcık oluyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)