hee sonra sevgilimiz kafamızı yarsın değil mi? Bravo çok iyi düşünülmüş :/
S3vgili motosiklet ;)
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Arkadaşlar özellikle motosiklet diye belirtin.Akşama sayılı zaman kaldı,henüz hediye almamış çaresiz erkekler telaşla bunu görüp buji hediye edecek sevgililerine hanımlarına... Sonra yarın forumda başlıkları görmeyelim "popoya giren bujiyi çıkarmak için fazla buji anahtarı olan var mı?" diye.
biz motorumla sevgiliden ziyade birbirimizi yarı yolda bırakmayan 2 can dostuyuz onu ne yapıcaz?
Yemek icin herseyi yapa bilir ve göze alabilirim. Adam picaklar dover. Ruhumu bedenimi satabilirim ( bedenim belirli kurallar dogrultusunda kullanila bilir.)karanlik islerede bulasa bilirim.kucuk bir detay sadece.. yazdiklarim..
Bu resimden 2 farklı anlam çıkar.
1- Sevgili motor.
2- Motor sevgili...
Köfteci Yusuf batar,o plaka çıkmaz abi.
O kadar vahim
O değilde senin motoru şımartalım,ona bi mangal yapalım
Ankara'da ikamet ediyorum , aslende Ankara'lıyım. Hâl böyle olunca bizim köy merkeze 40km ,3 sene evvel güzel bi ev yaptırdık ama ben ileri görüşlü biri olduğum için 7 sene önce ev yerini telle çevirip ağaçlandırmıştım. Yaklaşık 30 tane meyve ağacı , 10 tanede çam var evin etrafında 15 temmuzdan sonrada silahlandırdım mekânı 😀
Bu senede bahçe ekicem domatis , yeşil soğan fasulya vs , buğdayı zaten ekiyoruz hali hazırda ekmek sıkıntısıda çekmeyiz.
BENİM B PLANIM VAR 😀😀
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)