tüm "çakma batılı - laylon moderenler" aleminin sevgililer gününü tebrik eder, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.
Kuvvetmira
tüm "çakma batılı - laylon moderenler" aleminin sevgililer gününü tebrik eder, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.
Kuvvetmira
Ulan ben de moderenlerin arasına adımı yazdıracaktım ki torun - ( Dede 63 yaştan sonra hangi moderenlik ) - demesin mi?
Bi el verin şöyle ucuz ve farklı bi hediye önerisi lütfen. Akşama kadar vakit var.
Abi kapital mapital çeneyi ben çekiyorum
zaten dünyayı kadınlar yönetiyor. perde arkasında onlar var.
erkeg dediğin basit bir canlı. yemeğini ver, kumandayı ver, seksini ver uyusun.
ama kadınlar içten içe yanan bir volkan gibi adeta. hele hele iki kadın karşı karşıya gelince kedi gibi tüylerini kabartıyor ya en çok da buna gülüyorum.
evet dizlik de şart bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:48 ----------
ucuz ve değişik hediye olunca araştırmak ve almak için zamana ihtiyaç var, bu taş meselesi sempatik aslında, uzun yıllar geyiği döner, mchi'nin eşi tarafından gülerek eşe dosta anlatılır diye düşündüm ondan.
kızma mchi, ben de aynı durumdayım
nereye dönersen dön popon arkanda kalir..
Bizimki mutfakta iş yapiyorken telefonundan müzik dinliyor genelde. Parlak zekamı kullandim büyükçe bir bluetooth hoparlor aldim yuksek ihtimal yirttim sayilir bakalım
hayatta bişey almam bişey hediye etmem sırf herkesin kendini hediye almak zorunda hissettiği bir günde asla bişey hissetmem
Geçen sene hastanedeydim,şimdi askerde oh ohhh
Hayır 11 şubat yıldönümü 14 şubat sevgililer günü çok stresli oluyor. Birleştirelim diyorum yok.
Sevgililer evlilik yıldönümü kutlamadığına göre evlilerin de sevgililer günü kutlamasına gerek yok dedim.
Ortam gergin. Sanırım bu gece kanepede uyuycam. Olsun hediyeden kar ettik. 😬
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)