Hiç hayatımda izlemedim ama çok büyük kitlesi var sanırım bu programın...Nedir bunun konusu böyle milleti etkiliyor..
Hiç hayatımda izlemedim ama çok büyük kitlesi var sanırım bu programın...Nedir bunun konusu böyle milleti etkiliyor..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Bi survivor başlığımız eksikti, o da oldu
Denk gelirsem arada bakıyorum, milletin ayağını kaydırma, gazlama , mücadele, dedikodu, kadınlar ve erkekler var, sonunda guya halkoyu da katilip birinci seciliyor bir kisi, millet seviyor demek ki. O degilde adam işini iyi yapıyor amacına uygun olarak, bu açıdan taktir etmek lazım halkı çözmüş, yıllardır aynı programlarla izleniyor.
Acun ülkenin bug'ını buldu yeminle
tamamen kurmaca olan bir program izlemeye değecek hiçbirşey yok
talep var ki izleniyor.
demek ki insanlar bu tarz programlardan hoşlanıyor.
sonuçta kimseye zorla bir şey izlettirilmiyor. istemiyorsan kumanda elinde, ya kanalı değiştirirsin, ya da off tuşuna basarsın. alırsın kitabı eline okursun.
misal şu an yengeniz fazilet hanım ve şürekâsını izliyor. el mecbur kulak ve göz misafiri olmaktayız. içerik çöp, senaryo leş. fakat izliyor işte n'apacan?
oğlan youtube'da leş gibi youtuber videoları izliyor. şimdi izleme desen ters tepecek. en iyisi fazla sıkmadan izletmek.
duruma alışmak gerek galiba..
Enes Batur denen bir çocuk zengin olup kendi filmini çektirdi daha ne olsun. Survivor'ın izlenmesine mi şaşırıyorsunuz. Kaç yıldır devam eden sağlam bir Televizyonculuk başarısı bence. Bana hitap etmiyor der izlemem bu kadar basit.
Son 2.5 yıldır tv seyretmiyorum. Tv yi kaldırdım evden. Internetten dizi filan da seyretmiyorum. Bu yuzden bazen etrafımda konuşulan konuları anlamıyorum. Dizilerden, yarışmalardan verilen referanslari bilmiyorum. Bu durum bazen sosyal açıdan garip bir hal alıyor, insanlarla ortak noktalarım azaliyor. Hatta bazen bana inanmiyorlar.
Geçtiğimiz günlerde bir tv platformundan abonelik satmak için aradılar, ben de tv yok bizde dedim, inanmadilar. Dalga geçtiğimi düşündü ve biraz bozuk atıp kapattı telefonu. Çok ilginç yani bu iş neredeyse bir zorunluluk olmuş.
Izlemeyi bırakınca vaktim neredeyse 2 3 katına çıktı. Kafam rahatladı, size de tavsiye ederim.
Aklıma gelen bi şarkının sözlerini editleyip cevap veriyim;
"Arz talep meselesi çektiğin bu ülkenin ceremesi, al kalemi yaz bedava denemesi."
Bizde televizyonu kaldırıp attık 6 sene oldu, aile içinde muhabbetimiz arttı .Artık radyo dinliyoruz daha nostaljik oluyor tavsiye ederim.
Siz izlemeye devam edinki acun zx14 leri massaratileri don gibi değiştirebilsin.Değilmi ama.
4 seneden beri izlemiyorum. Daha doğrusu tv de herhangi bir dizi izlemiyorum. Önceden adanalı, behzat ç, kaçak, içerde vardı. Bunları izliyordum. Bunlar bitince izlemiyorum artık. Tv de bilinen kanallara bakıyorsun. Hep diziler aşk meşk. Kim kimin peşinde. Versene belgesel halk bilinçlensin
İzleyenler düşünsün, ben izlemiyorum. Evdekiler de izlemiyor, ama izleyenlerin neden izlediğini umursamam.
Bu ülkede zamanında çok çok çok daha kötü programlar izlendi, normaldir.
Tv izleyecek vaktim varsa sinema filmi izlemek daha büyük keyif veriyor bana, hatta daha önce izlediğim bir filmi bile tekrar izlemek daha zevkli benim için.
Survivor, Ütopya, Bbg, hatta Stil ve yemek yarışmaları dahil konsept olarak aynıdır ve bir amacı vardır.
Bu amacın ilk etabı Guruplaştırma Ayrıştırma.
İkinci amacı Arkadaşlık Düşmanlık.
Üçüncü amacı ise Sırtından vurma hainlik.
Bunların haricindeki bir diğer amacı ise insanların hayattan kopmaları (seyirciler için)
İstihbaratta görevli veya yetkili olsam ilk izleyeceğim insanlardandır kendileri
Hahaha bizzat yaşadım aynı durumu. Arkadaşalar başladılar yerli dizilerden konuşmaya, dedim bunlar hangi dilde konuşuyor, çoğunu anlamıyorum.
Ancak benim olayım biraz farklı, ben TV izliyorum arada sırada. Özellikle favori bir kanalım var: TRT Belgesel HD , Şiddetle tavsiye ederim.
Yemek yerken açıyorum, bir gün karıncaların yaşamı, ertesi gün yaban kazları, diğer gün aslanlar hangi zebrayı avlamış vs vs. Baya sürükleyici oluyor izlemeye başlayınca.
Yemek yerken çok keyifli oluyor, ben tavuk budunu dişlerken aslan da diğer yandan zebranın budunu yiyiyor, "az hayvan değilim" bende diyerek empati yapıyorum
Hayatından bi kaç saat boşa geçmiş oluyor.
Bu adama o kadar antipatiğimki hiç bir programını izlemiyorum.
Egoları tavan yapan bi çok insanı toplamış köle gibi yarıştırıp kazanan tavuk but atıyo adam
Bende uzun zamandır tv izlemiyorum desem yeridir bundan yaklaşık 3 sene kadar önce tv yi unuttum internetten dizi film abanıyordum seri diziler falan izliyordum yaklaşık 2-3 senedirde trt belgesel ama uzun zamanda sürekli aynı şeylerin tekrarı oluyor tlc izliyordum eskiden e2 idi çokta güzel programlar vardı şimdilerde ara sıra izleyecek şeyler buluyorum arada bir yaban tv ye sarıyorum izleyecek hiç birşey bulamazsam illa bir belgesel bulup izliyorum bu aralar youtube üzerinden oyun videolarını izliyorum baştan sona dizi tadında hayattan kopma durumu biraz doğru adamlar çukur diyo vartolu diye muhabbet dönüyo hep yabancıyım hele acunun programları bukadar kalitesizlik olamaz bu yüzden izleme gereği duymuyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)