Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

ekşi sözlük içeriğinin kopyalanması

REKLAM ALANI

Kopyala-yapıştır, nitelikli bir şey değil. Bazen özel olarak dikkat çeken bir konuda "Yaw şurada şu konu konuşulmuş. Ben bunu şöyle değerlendiriyorum. Sizin fikriniz nedir?" minvalinden bir şeyler yapılması belki makul ama bu kadar yoğun ve kopyalamaktan ibaret bir içerik taşıma işi pek güzel değil. Tasvip etmiyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6
    Uzun zamandır değinmek istediğim ama her seferinde bana ne dediğim konuya el atılmış. Sırf bu yüzden foruma nadir girmeye başladım. hachiko arkadaşı tanımam etmem ama açtığı konulardan rahatsız oluyorum.
    Neyse bana ne...

sadraf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight200
    kopyala yapıştır aynen seo'ya çok ciddi zarar vermekte hatta bu sitenin sandbox'a düşmesine bile neden olabilir o yüzden yöneticiler bu sitenin varlığının devamı için alıntı yazılara engelleme getirmesi gerekir. Ha haberin linki verilir altına yorum yazılır eyvallah. Benimde birkaç sitem var bunlardan biride haber sektörü ile ilgili ve haberleri özgünleştirene kadar canım çıkıyor anlıyorum adminleri

hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Leaa gene bana kitlemişler şimdi yazacağım kaç kişinin kalbini kırcam olmayacak..Son defa uyarayım yoksa yazarsam kalp kırılcak çünkü konuda iki yüzlülük hiyakarlık var..

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------

Konuda ki herkes evinin kömürlüğünde atom parçalıyor modunda hey maşallah..
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)