200.000 kişi sistemi kilitleyebiliyor ise var ki vay,
istanbulun nüfusu devlet verisi ile 15.000.000
çok yazık.
200.000 kişi sistemi kilitleyebiliyor ise var ki vay,
istanbulun nüfusu devlet verisi ile 15.000.000
çok yazık.
soyağacı falan güzelde, 70,50 tl vergi borcum varmış hadi bakalım. Soyağacı uygulamasına girilmiyor, yoğunluk diyorlar yok artık, öğrenince sonucu buraya yazarım
Şu sistemin alt yapısını yapanların dedeleri orangutandan gelme çıkar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:29 ----------
Geçen gün askerlik şubesine gittim ordada sistem çökmüştü patateslemi bağlanıyorlar.
liste şeklinde anne ve baba tarafının kayıtlarına ulaşabildim,
tahmin ettiğim gibi kendi araştırmalarımız ile uyumsuz,
bu kadar yaygarası koparılacak bir konu değilmiş.
1908 den beri Ankara'lıyım . Öncesi yok sistemde 😀
Aferin.Çok güzel sistem.Alt ve Üst Soy belgeniz E-Devlet üzerinden üretilememektedir. Lütfen belge temini için en yakın İlçe Nüfus Müdürlüğüne müracaat ediniz.
Dedemden öncesini göstermiyor..
dün gece bakma şerefine nail olduğum uygulama.
aslen muğla, fakat afyon, konya, burdur, antalya doğumlu ecdad ile karşılaştım.
Anneannem/Babaannem ve dedemden sonraki aile (Anneannemin anneannesinin babasına kadar olan) hepsi 1 temmuz doğumlu yazıyor. Ne tesadüf
Talebiniz alınmıştır dedi.. Bilgilendirme gelecekmiş....
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
Annemler 1864 ten beri Fatsa dan ayrılmamış biride farklı yerde doğsun yahu :D baba tarafı ise dedemin babasına kadar var yani 1900 başlarından beri trakyadaymış daha öncesi malesef yok
Eşimin babasının annesinin annesinin babasının annesi 1819 doğumlu yaşıyor görünüyor. Bayramda ziyarete gidip elini öpmeyi düşünüyoruz.
Henüz forumda yorgo, dantelyan vakası yok hadi bakalım. Bende baktım bende de 1857 yılına kadar gösteriyor. Ancak gösterdiği bilgiler çok kısıtlı, amcamlar daha önceden soy ağacı araştırması yapmıştı hatırladığım kadarıyla çok daha eski bilgilere ulaşmışlardı ancak o zaman ilk okula gidiyordum, Konya ve çevresi ile ilgili bir bağlantımız olduğunu hatırlıyorum. Şuan ki E-devlette verilen bilgiler sadece 150-160 senelik, ve eskiden doğumlar evde yapıldığından hemen hemen herkesin doğum tarihini 7 haziran olarak gösterir. Çok bir bilgiye erişmeyi beklemeyin.
Weak are prey
Hayal kırıklığı resmen!!
O kadar gerilere gittiğim halde Adana hep karşıma çıkıyor.
Bizim millet bayramda anasının babasının elini öpmeye gideceğine plaja gider, sonra gider ecdadını öğrenmeye çalışır. Önce yaşayanları hoş tutmak lazım.
Dağ köyünden çıkamamış bizimkiler.
Bende kim Allah'ın dağına köy kurup yerleşir diye soruyordum.
Teşekküler e-devlet !
Ayrıca yakınlık dereceleri kısmı güzel beyin yakıyor.
Koy Kpss'ye adayı fıtık et,o derece.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)