Henüz daha 17 yaşındayım ( ergen değilim olgun gibi düşünüp olgun gibi davranmaya çalışıyorum).
2 yıldır aynı sınıftayız bu 3. yılımız. Ne güzel aşık olmadan birini sevmeden ilerliyoruz diye umutlansam da yaklaşık 2 ay önce onu sevdiğimi anladım.
Bana fotoğraflarını atar hangisi güzel der bende her seferinde seçmek zor hepsi birbirinden iyi tarzında cümleler kurarım ve hiç kızma tarzında bişey yazmada hep olumluydu
Aldıği veya da alacaği kıyafetleri atar, aldığı makyaj malzemelerini atar.
Tatildeyken genelde gece 2 ye kadar konuşurduk, bazen ben mesaj atmazdım scaba çok mu sıkıyorum diye o kendisi yazardı
Önemli olan yazılari hep planlı bir şekilde yazarım. Gözlüklü ve kızıl saçlı kızlar tercihlerimde bir adım daha önde yazdım, ama aslında o gözlüksüz ve siyah saçli
Dün konu gözlüğe geldi, dedim sendr al bir Rayban bide saçlarını kesip kızıla boyatırız mükemmel olursun.
"Saçımın doğal halini bozamam canım" yazdı. Bu bir ön hazırlıktı ve hesapladığım gibi de oldu, niyetimi anladı galiba ama okulda davranışlarında değişen olmadı, anlamamısta olabilir)
Haftanın ilk 3 günü stajdayız diğer 2 gün okulda, bileklik veya da kolye yaptırmak istiyorum. Sonsuzluk işareti yanında da roma rakamlarıyla 13.02.2018 yazdırmak istiyorum. 14 Şubattan bir gün öncesi;)
Aslında herşeyi göze aldım ve söylemek daha mantıklı geldi.
En kısa sürede ayın 13'ü ne gelmek dileğiyle