Yürü be kardeşim kim tutar seni.Hiç bir şeyden pişman olma , çekeceksen'de bu aşk acısını çek . Burada yaşı ilerlemiş olan bir sürü motorcu abin var hepsi zamanında çekmiştir bu acıyı.
Yürü be kardeşim kim tutar seni.Hiç bir şeyden pişman olma , çekeceksen'de bu aşk acısını çek . Burada yaşı ilerlemiş olan bir sürü motorcu abin var hepsi zamanında çekmiştir bu acıyı.
Karşı tarafa çok belli etme yeter..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
The red pill i öğren önce.
Bak bu çok doğru bir söz. Ayaklarına kapanırım, ölürüm, geberirim onun için tarzı şeyleri uzun vadede ilişkiyi mahveder ve bitirir.
Gençlerin aşık olunca yaptığı en büyük hata. Sana bir abi tavsiyesi mustafaSRC kardeşim, bak buna dikkat et.
İlgin de sevgin de dozajında olsun, gerisi bol mutluluk, bol hüzün veya her ikisi birden. Artık yol seni nereye götürürse
Tek aşkım Z1000 ama onu da platonik yaşamak istiyorum, biraraya gelirsek kesinlikle beni öldürür..
ben 17 yaş ve tracer 900 e takıldım. Neyse, 24 yaşındayım hala kendimi olgun birisi gibi hissetmiyorum.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Bir köşeye çekilip sessiz bir şekilde ölmeyi bekleyebilirsin. Çünkü aşk denen zıkkımdan başka türlü kurtuluş yok. Unutmak için başkalarıyla birlikte olabilirsin ama bir boka yaramaz. Eğer gerçekten aşık olupta birlikte güzel zaman geçirdiysen, o anları hiçbir zaman unutamazsın. Kıçına bağlanmış konserve kutuları gibi gelir peşinden Tabi bunlar işler yolunda gitmezse ayrı düşerseniz olacak şeyler.
26 yaşındayım ve ecelimle öleceğim günü bekliyorum. Sonra kurtulacağım
İnsanlar sevilmek için yaratıldılar. Eşyalar kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların çok sevilip insanların ise kullanılmasıdır.
Bi kitap var yeni bitirdim keşke daha önce okusaydım Devid Deida; The Way of the Superior Man isimli kitap kesinlikle tavsiye ederim sanırım Türkçe'si de mevcut, İngilizce biliyorsan Elliot'ın bununla ilgili çok güzel bir videosu vardı. Gelelim konuya; öncelikle şunu bilmeni istiyorum, sonsuza dek devam etmeyecek büyük ihtimal tekmeyi yiyen sen olacaksın. sinir etmek için değil, hazırlıklı ol mal mal arabesk ruh haline girip kendini kahretme diye söylüyorum.
Weak are prey
Verdiğiniz tavsiyelerden sonra söylemek mantıklı geliyor ama söylememek daha mantıklı
Olumsuz bişey olduğunda içimden öyle arabesk ruhlu biri çıkıcağını düşünmüyorum, ama hiç de böyle birşey yaşamadım bilmiyorum
En iyisi biraz daha gözlemleyip beklemek galiba, yarın daha iyi bi şekilde düşünürüm.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:55 ----------
17 yaşındayım orası doğru, gezmeyi de sevdiğim için Tracer 900 en sevdiğim motorlar arasındaydı o zamanlar, o yüzden kaldı öyle.
Babuş sen forumu dinlersen 26 yaşında ananın bulduğu kızla evlenirsin. Git takıl istediğinle istediğinle çık. Ben lisede bana pas veren kızlara bakmadım bile utangaçlıktan, ondan bundan şimdi evde cacık yapımı.
Forumdaki ne aşk acısı çekenler varmış
Ahhhaha aradığım yorum geldi
Çok kararsızım ya 2 gündür bişey yazmadım haliyle o da yazmıyor, çok mutsuzum ;). Hiç konuşmadığımızı düşünüyorum bide, o yüzden söylememek en iyisi;)
Hayatta her zaman ben zamanında ettim sen etme diyenler olur.Hata yap gitsin bu şekilde olgunlaşırsın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)