http://www.youtube.com/watch?v=-i6Tt...=tokyo%20drift
of of.. hastasıyım bu filmin.. 28 temmuzdu dimi gidicem buna...
http://www.youtube.com/watch?v=-i6Tt...=tokyo%20drift
of of.. hastasıyım bu filmin.. 28 temmuzdu dimi gidicem buna...
fragman hoşuma gitti elemanları toplar bende giderim diye üşünüyorum
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
daha önce captain jack sparrow ve clark kent'i görmem lazım.
May the Force be with McLaren Mercedes
Allah canınızı almaya emi...len bu Hızlı ve Öfkeli serisi değilmi ...Filmin adı..Tokyo Yarışı...28 temmuzda sinemalarda...illede yabancı adıyla diyeceksiniz demi...Hızlı ve Öfkeli deseniz filmin karizmasımı dağılcak...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
neyse ha türkçe ha ingilizce ben ingilizce tanıdım filmi hem türkçe çok sade oluyo. ayrıca drift in tam karşılığı yarış değil.... adamlar manyak arablar manyak gidiler abicim buna önceki iki filmi de defalarca izledim yine olsun yine izlerim.. bi gora bi fast and furious serisi başka tanımam... hele ilk filmdeki siyah civicler yokmu hastasıydım onların.. u2 de aynısı var... turuncu supra of ya...
ben seyrettım sayılır(psp de ortalama bı kalıteyle)gayet gusel bı fılmtabı sınemada daha sarsar adamı o ayrı)
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
booooooooring
Güzel video.Drift ten anlayan arkadaşlar varsa bi gün takılalım.
İyi anlarım arabayı çok kaydırırım yönü kontrol edebilirim fakat geçenlerde arabayla 50 km hızla giderken frene dokundum araba ani bi kızaklama yaptı ve çok korktumFutureShock adlı üyeden alıntı
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
gençler filmlerde gördüklerinizi uygulamayın trafikte almayın başınıza dert
Bi ara fırsat olursa bi video eklerim istanbul sokakalrında drift
Video yu izledikten 3 gün sorna gazetenin 3.sayfasında şöyle bir metin :
Aşırı hız ve dikkatsizlik yine can aldı.Henüz 20 li yaşlarında olan T.Ö istanbul da aşırı hızla viraja girerken savrulup bariyerlere ordan da denize uçtu.Olay yerinde hayatını kaybeden T.Ö yine olsa yine yaparım dedi
giallorosso nunda dediği gibi arkadaşlar trafikte uygulamayın !!!
yok bunlar caddede yapmıyolar.. katlı otoparkların dar yokuşlarında yapıyolar...giallorosso adlı üyeden alıntı
Abi bizde orda yapalım diycem ama şahinin gazı yetmez bekimi adlı üyeden alıntı
yaa ben de onu soylicektim bi ara elime bi video geçmişti şahinle park gibi bi yerde drift yapıyolardı.. adam ciddi ciddi kaydırıyodu... sen miydin yoksa
Bak bu bana benziyo ama benziyo işte taklit işte çin malları gibi düşün
http://www.zippyvideos.com/953554795...impreza-_ahin/
Ben hor kullancam arabayı, babam keser beni walla arada işte heves gidermelik yapıyoz bişeyler
dragmış bu yav.. güzel ama... impreza ne morarmıştır var ya...
Biz finlandiyada by drift ilk okula gitmeden önce öğrenyoruz!
[B][COLOR="Blue"][SIZE="3"]The Wanderer[/SIZE][/COLOR][/B]
Honda XL1000 Varadero
işte burası komikti...FutureShock adlı üyeden alıntı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Filmi illegal yollardan izledim.. Öğrendiklerim şunlar.
-Japonyada her lise (30 yaşında herifler liseye gidiyor ilginç) bebesinde modifileli bir araba bulunur.
-Virajı daha hızlı dönebilmek için arabanın kıçını başını oyana buyana savurtmak gerekliymiş. Buradan yıllarını formula 1 ve asfalt yarışlarına adamış salaklara sesleniyorumm. Kaydırın kazanın.
-Amerikalı olmak he girdiğiniz her ortamda el üstünde tutulmak ve kısa bir eğitimin ardından düşmanlarınızı alt etmek için tek başına kafidir. (hatta adamın manitasına bile utanmadan askıntı olabilirsiniz.)
-Tabi işler öyle sadece yarışıp kazanmakla olmaz. Memlekete insanlığa faydalı olmak için arada yakuza mafyası, arazi mafyası gibi cemiyet düşmanı oluşumların köküne kibrit suyu serpiştirilir.
-Rakiple yarışırken işlek trafiğin içerisine girmekten çekinmemeliyiz. Öndeki arabayı geçmek için en sağdaki eşşek kadar şeridi kullanmak yerine en az 3 aracın arasına dalıp makas atmalıyız.
-rakiple yarışın sınırlarını zorlamak için ters şeritte giderken akşam komşu ziyaretinden dönen amcanın kullandığı araçla rakip kafa kafaya çarpıştırıldıktan sonra yuppi gibi bir nara atmak gayet normaldir.
- aracın kaymasını ayarlamak için amortisör sertliği, kamber kaster açıları ve lastikler gibi parametreleri değiştirmek yerine motoru söküp salak salak sübaplara bakmak sevap-ül alemdir.
Biz Bu serinin ilk filmnden önce doğan görünümlü şahinlerimizle mutluyken, bir anda sokakları subaru impreza görünümlü Hyundai accentler kaplamıştı. Umarım bu film gösterime girdikten sonra yollarda kıçı başı bi tarafa giden arabalar görmeyiz.
Bir alıntıyla bitirelim.
Not: Başrol oyuncusu güzelim mustangın içerisine kıytırık bi japon motoru koyunca Amerikan vatandaşlığından çıkarılmıştırfilm çıkışında otoparkta gaza gelip arabasını sütuna yanlayarak gömçüren bir insan gördüm. bu insan arabadan inip emmi oturuşuna geçti ve "vay anam vay... ben babama ne dicem şimdi?" diyerek ağlamaya başladı. halbuki filmdeki çocuk gibi gamsız kesavetsiz bir şekilde arabanın içinden çıkmayıp yarışa devam etmeliydi. ne de olsa eve gidince babası alakasız şekilde "aferin oğlum! en azından sen benim yaptığım hataları yapmıyorsun." diyecek. madem hayatı film tadında yaşıyorsun, dibine kadar yaşa.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)