Hadi hayırlısı nur topu gibi bir garantimiz daha oldu.
‘GARANTİ’NİN KALKMASI BİRAZ ZAMAN ALABİLİR
ÇANAKKALE Köprüsü ve Otoyolu Yatırım ve İşletme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir’e geçiş ücreti ve verilen garantiyi sorduk, yanıtladı:
- Geçiş ücreti otomobiller için 15 Euro artı KDV olacak. Günlük 45 bin araç geçişi için devlet garantisi verildi.
Günlük 45 bin araç geçişine ne zaman ulaşılabileceğini merak ettik, iki yanıt aldık:
Başar Arıoğlu: Biraz zaman alabilir... Ebru Özdemir: Çok uzun sürmeyebilir...
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...tacak-40779021
söz konusu tahsilat yapacak A.ş. de kendi adamlarıdır zaten. sıkıntı yok.
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
Niye avro üstünden? Döviz lobisi mi yapıyor bunları?
Ben geçmiyorum o peşkeş köprülerinden. Tek kişilik protesto. Ne osmangazi, ne avrasya ne de yavuz selim. Arabası olmayan yandaş da ödesin geçenin parasını.
afrin ile başlayan fetihlerden gelen ganimetlerin ülkenin tüm borcunu ödeyeceğini düşünüyorum.
Kıymetli Arkadaşlarım bilgilerinize arz ederim; Ocak 2018 sonlarında İst Bursa dönüş yolunda, 2017 aralıkta Bursa'dan İstanbul'a 15 liraya gidiş ve dönüş Topçular - Eskihisar feribot biletinin son dönüş kısmını kullanmıştım. 22 şubat 2018 fuar için İstanbul'a giderken Topçular iskele gişesinde görevliye 15 lira uzattım ve yine gidiş - dönüş feribot bileti istedim. Gişe memuru çok manidar bir ifadeyle ( 10 lira daha verir misiniz lütfen ) dedi.
Anladık ki evvelce 15 lira olan Topçular - Eskihisar feribot gidiş - dönüş ücreti 25 lira , tek gidiş ise 15 TL olmuş. Dike dike bayıldım 10 lira daha,bindim arabalıya. Yine de yaklaşık 50 kağıt vererek Osmangazi köprüsünü kullanmaktan 4 kat daha iyi. Mutluluklarla kalınız efendim.
O hoo, bu ne ki, turpun büyüğü yola çıkmış geliyor, 7 ceddiniz para biriktirmeye başlasın lütfen.
https://eksisozluk.com/canakkale-kop...9F%20garantisi
İnsanlar sevilmek için yaratıldılar. Eşyalar kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların çok sevilip insanların ise kullanılmasıdır.
Ulaşılır ulaşılır. Adam İstanbul'dan Edirne'ye mi geçecek. Yasal düzenleme yaparsın. Adam Marmara'yı dolaşıp (Hatta bu arada 3. köprüyü de kullanır) Çanakkale'ye geçecek, oradan Avrupa yakasına geçecek dersin. Millet de insanlar benzin kullanıyor, ekonomi canlanıyor diye sevinir. Yetmedi mi? Adam Antalya'dan Adana'ya mı gidecek? Dersin ki, hop, sen önce bir Çanakkale'den Trakya yarımadasına geç, gelirken 3. köprüden Anadolu'ya geç, sonra Adana'ya git. Bakın, yasal düzenlemeyle herşey mümkün.
turpun güzeli 3. havalimanı ile gelecek.
hele 2018 sonu gelsin .
bu arada 2017 rakamları için şöyle bir haber var
Osmangazi Köprüsü, Avrasya Tüneli ve Yavuz Sultan Selim Köprülerinin 1 yıllık olarak hazineye faturası yaklaşık 1 Milyar 986 milyon oldu. CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar yap- işlet- devret projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Akar, zarar ettikleri açıklanan Osmangazi Köprüsü ve Avrasya Tüneli’nden sonra Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde de garanti araç rakamlarına ulaşılamadığını ve bu durumun Hazineye 417 milyon TL yük getirdiğini söyledi.
haber içeriğinde
körfez köprüsünden 14.600.000 araç geçeceğine dair garanti var iken bur akamın 5.000.000 da kaldığı (bedava iken geçenler dahil midir bilmiyorum)
3. köprüden 49.275.000 araç geçiş garantisi olduğu ve 15.000.000 araç geçişi olduğu
avrasya tüneli için ise 25.600.000 araç geçiş garantisi verildiği ve 15.000.000 da kaldığı belirtilmiş.
3. köprü ağır araçlar için zorunlu,
avrasya tünelinde ise köprü bakımları, şerit kapatmalar vs gibi yönlendirmeler yapılmasına rağmen rakamlar belli.
şikayet ettiğim anlaşılmasın,
şahsen böyle dünyayı kıskandıran projeler daha fazla olmalı.
hele ganimeti daha çok yerler fethedersek problemimiz kalmaz. (gerçi ben bulguru daha çok severim)
kanal istanbul un üstüne tanımam
"Gel gel gümüle gel böğrüme dom dom kurşunu"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)