Benzine Zam geldi diye açılan saçma başlıklar HERKES GELSİN
Reklamlar
-
Sürekli benzine zam geldi haber yapıyorsunuz ben hep 20 lira alıyorum önceden 2 hafta yetiyordu artık 1 hafta yetiyor bunların hepsi ekonomi dönsün ehonomi eyi işlesin diye yapılıyor
devletin bekası devamı önemli ekonomi eyi ++++ benim 1800 mayışım var kızlar peşimde pcx motorumla hava atıyorum herkese hemde haftada 20 liraya doblo tkasidi ödeniyor hiç sorun yok
aramızda hayinler mi var benzin fiyatı 10 tl olsun ne fark eder motor haftada 20 lira alıyor çok ucuz doblo benzinli değil mazutla çalışıyor
sözün özü artık forumda zam benzin gibi başlıkları görmek anlamsız geliyor
Kapanış Osmanlı Tuğrası+Doblo
Reklamlar
-
Moderatör
-
-
Yalnız doblo da erik gibiymiş, hey maşşallahhhh, olsa da binsek...
-
Araba çok büyük... Tekerlekler çok küçük...
-
SuleymanE adlı üyeden alıntı
Yalnız doblo da erik gibiymiş, hey maşşallahhhh, olsa da binsek...
Tam piknik arabası. Olursa bütün sülaleyi götürmek zorunda kalırsın.
-
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
Tam piknik arabası. Olursa bütün sülaleyi götürmek zorunda kalırsın.
Valla bu aralar ciddi ciddi düşünüyorum böyle bir şey almayı. Trafikde yaşadıklarım sonunda bende artık doblo ayrıcalığını yaşamak istiyorum.
Varsın kuzenler, halaoğulları rahat bırakmasın, her akşam dağ yamacına, deniz kenarına bira içmeye götüreyim, her pazar pikniğe akalım sülalecek
Bende artık trafikte ayrıcalıklı olmak istiyorum. Benim neyim eksik? Benim neden doblom yok?
-
SuleymanE adlı üyeden alıntı
Valla bu aralar ciddi ciddi düşünüyorum böyle bir şey almayı. Trafikde yaşadıklarım sonunda bende artık doblo ayrıcalığını yaşamak istiyorum.
Varsın kuzenler, halaoğulları rahat bırakmasın, her akşam dağ yamacına, deniz kenarına bira içmeye götüreyim, her pazar pikniğe akalım sülalecek
Bende artık trafikte ayrıcalıklı olmak istiyorum. Benim neyim eksik? Benim neden doblom yok?
Ülkeme aşığım.
[IMG][/IMG]
“Büyük beyinler fikirleri tartışır, orta halliler olayları, küçük beyinler ise insanları tartışır.”
-
İpe sapa gelmez herşey için başlık açılıyor.Bu başlıklarada rağbet varki okunuyor
-
benzine zam gelmez,
güncellenir,
olmadı maliyet artışı olur.
o da "otomatik" olur.
-
"yol yabdi" nerde? listeye onu da ekleyelim lütfen. bonus olarak ".otünun gılıyıh" ve "huloooo" da eklenebilir.
nereye dönersen dön popon arkanda kalir..
-
-
Sen nasıl olurda ülkemizin ekonomisine laf söylersinnnnnnnnnn Osmanlı geri dönüyor 2023 bor
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Eğer o kadar popülerse, Fiat tuğra'yi opsiyonlu donanım olarak niye sunmuyor acaba?
Hem satarken "orijinal tuğralı" güzel gözükmez mi ilanda?
O neyse de yazin İzmir'de denizde bi arkadaş gördüm, göğsünün üzerine "K Atatürk" imzasının dövmesini yaptırmış, hani her iki arabadan birinin tamponunda olandan...
Ahahah.
O dövmeler meşhur şuan moda.
Asıl soru şu haşmet aga.
Dövme sağ tarafta mı sol tarafta mı?
-
hepiniz görüceksiniz 2023 de süper türkiye olacağız bor çıkartacağız
-
-
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
Ahahah.
O dövmeler meşhur şuan moda.
Asıl soru şu haşmet aga.
Dövme sağ tarafta mı sol tarafta mı?
Soldaydı galiba (kendisine göre)... Farkı nedir ki?
-
Dövme soldaysa kalbimizde sağdaysa akciğerimizde yaşatıyoruz Atamızı.
-
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Dövme soldaysa kalbimizde sağdaysa akciğerimizde yaşatıyoruz Atamızı.
Bu arkadaşınki bayağı büyüktü. Hem kalbinde hem de akciğerinde yaşatmak istemiş demek ki
-
gayrı fulle diyemeyeceğim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)