Ucuz etin yahnisi. Şaşırmadım.
Ucuz etin yahnisi. Şaşırmadım.
Besmele ile kesilmişse sorun yok , Eski Türkiye'de zorunlu vegandık , ak parti bize et verdi , bize et verdi , bize et verdi :D
Bize et verdiler daha ne istiyoruz.
Herşeyden önce bilerek insanlara bu eti yediren varsa sözün en kötüsüne layıktır. Ve gerekli ceza verilmelidir.
Haberden anladığım kadarıyla Tırlardan alınan numuneler tahlilde hatalı çıkmış ve depolarda bu tarihe kadar bekletilmiş. Ve muhtemelen imha prosüdürleri çok hızlı çalışmıyor. İşte muhalefet budur. Halkın yararına yapılan her iş takdir edilmelidir.Et nerde satılmış anlamadım. sonuçta ithal olan şeyin tüm prosüdürler tamamlanmadan gümrükten çıkamayacağını(yasal olarak) herkes bilir.haberin kaynağının ODA tv olması bu işin sadece haber olamayacağını gösterir işin bu yönü çok farklıdır
Önemli olan bu işin üzerine gidilmesi tespit edilebilmesi ve kayda geçmesi. Zaten arada uygunsuz iş yapan varsa cezasını çekecektir.
sıkıntı yok bizim et alacak paramız yok.....
alan düşünsün
haberdeki rapor için numune gönderilme tarihi 24.08.2017,
rapor tarihi 29.08.2017
bakanlık etlerin 05.01.2018 tarihinden itibaren imha edildiğini belirtmiş.
yani,
ithal edilen hastalıklı etler var.
haberler doğru,
okumakta yahut okuduğunu anlamakta sorunu olanlar için aşağıda bakanlık açıklamasına ait bir haber var,
sabah gazetesinden bir link vermek isterdim ama konuyla ilgili herhangi bir haber bulamadım.
bulan var ise ekleyebilir.
hürriyet gazetesi haber linki
hürriyet gazetesinde de haberin ilk halini bulamadım,
sadece bakanlık açıklaması var.
yakın zamanda türkiye veterinerler derneği ya da odasının başkanını bir yerde dinlemiştim,
adanadaki toplu at ve eşek mezarlarının bulunması ile ilgili,
hatta açıklama yapılmıştı ,
bunlar adanada tüketilmiyor diye.
başkanın anlattığına göre durum aşırı derecede vahim.
bu kadar yaygaranın içerisinde kaybolup gidecek,
ve fakat aşırı derece hassas ve önemli bir konu.
Biz de et almıştık ta. Kime şikayet edecez onu deyin hele?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)