Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Kol saati fetişizmi

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Duke 250 17
    Alıntı mombohunter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biz ankarada yaşayanlar saate ihtiyaç duymuyoruz 52 tane saat kulemiz var ha yeter mi asla yetmez melih başganımız sağolsun bizi düşünerek yaptırdı. Hele bi saat var ki 4 lü ondan saati öğrenmek müthiş bir şey.
    Ben canlı canlı görmedim ama odasının camından bu saat kulelerinden birinin gören bir arkadaşım söylemişti de inanmamıştım. Cidden bu saat kulelerine "Vakit daralıyor" gibi dünyanın en iç karartıcı cümlelerinden birini yazarak bu herif ne yapmaya çalışmış acaba? Ne yapmaya çalıştığı aslında çok bariz de alışkanlık soruyoruz işte... Bu milleti güdülecek koyun olarak görüyoruz diye TV'lere çıkıp avazlarının çıktığı kadar bağırsalar yine ıslanacak bacıları elbet çıkar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    BLUERAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İnazuma, Hajoue125 bide cross aldıkmı tamamdır
    Kırtasiye,el feneri, yahut balıkçılık malzemesi gibi değişik versiyonları da olan bir hal-i ruhiyet vaziyettir.

Bunların arasında tedavisi en kolay olanıdır.

Saatçiye gidersiniz, Hayırlı işler, merhaba faslından sonra sırıtarak söylenen tek bir cümle tedaviyi anında sonuçlandırır.

Usta, bi saat ver de takalım....

Uyarı: Birçok bağımlılık türünde daha önceki bırakma denemeleri başarısızlık ile sonuçlandıysa, tedavi süreci daha zorlu olacaktır ilkesi burada da geçerlidir. Yani, daha önce uzun mesafe koşabilen bir tavuk dönerci tarafından kovalandıysanız, bu yöntem anında olumlu sonuç vermeyebilir. Beklenmeyen bir etki görüldüğünde orada durmaya ve sırıtmaya devam ediniz.

Ahmet Turan Peker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda nc 750 x dct vstrom dl 650 xmax 250
    Yani benim kolumda beyaz seiko 5 varda. O çift kaplan neyse ondan yok. Çiçekli don işini görürse belki belki yardımcı olabilirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------

Alıntı hokahey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Seko 5 efsanedir ya, efsaneler asla ölmez.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:52 ----------

Ya o değil de, 10 sene önce evlenirken hiç istemediğim halde 'düğünde takarsın' diyerekten çirkin bir saat almışlardı bana. Düğünden sonra hiç takmadım. Nereye kayboldu acaba yahu, şimdi bulsam camdan aşağı atarım yemin ediyorum gece gece sinirlerim bozuldu bak yine.

**

Neyse efendim şık bir saat erkekte inanılmaz derecede yakışıklı duruyor. Kolu zengin gösteren bir aksesuar. Herkesin bütçesine göre, arzu eden 10.000 kiralık takar, dileyen bendeniz gibi 100 kiralık takar. Keyfekeder yani.
    Ölmüyor gerçekten şu anda kolumdaki tam 33 senelik ve hala ayda 5 dk hatayla çalışıyor

“Ey îmân edenler! Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fâl okları ancak şeytanın işinden bir(er) pisliktir; öyleyse ondan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.

hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Ahmet Turan Peker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yani benim kolumda beyaz seiko 5 varda. O çift kaplan neyse ondan yok. Çiçekli don işini görürse belki belki yardımcı olabilirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------

Ölmüyor gerçekten şu anda kolumdaki tam 33 senelik ve hala ayda 5 dk hatayla çalışıyor

https://imageshack.com/i/pnws0jkuj
    ahmet bey, bunu üreten insanlarda iş ahlakı var. işlerine saygı duyuyorlar ve ortaya böyle evladiyelik materyaller çıkıyor.

gerçi günümüzde bu hadise bilinçli olarak yok edilmekte zira insanların daha çok alışveriş yapıp daha çok para harcaması için kısa ömürlü ürünler piyasaya sürülmekte.

kapitalizm her şeyi mahvediyor.

Ahmet Turan Peker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda nc 750 x dct vstrom dl 650 xmax 250
    Alıntı hokahey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ahmet bey, bunu üreten insanlarda iş ahlakı var. işlerine saygı duyuyorlar ve ortaya böyle evladiyelik materyaller çıkıyor.

gerçi günümüzde bu hadise bilinçli olarak yok edilmekte zira insanların daha çok alışveriş yapıp daha çok para harcaması için kısa ömürlü ürünler piyasaya sürülmekte.

kapitalizm her şeyi mahvediyor.
    Doğru söze kim ne der haklısın tabiiki
    “Ey îmân edenler! Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fâl okları ancak şeytanın işinden bir(er) pisliktir; öyleyse ondan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    Alıntı Ahmet Turan Peker adlı üyeden alıntı Mesajı göster

https://imageshack.com/i/pnws0jkuj
    Onun camını bir değiştir bakım yaptır cillop gibi olur. Benim Titanyum Seiko da 18 yıllık oldu. 3 yılda bir pil değiştiririm 30 çeken aylarda tarihi ileri alıp saat ayarını kontrol etmekten başka bir şey yapmam.

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Ben de saat ve dolmakalem tutkunuyum.
    Ama çook fazla seçiciyim.
    Mesela yüzlerce dükkana, ankara ve istanbul dahil sordum.
    Dikdörtgen yahut kare köşeli ve ışıklı, su geçirmez, sadece analog gösterimli bir saat yok.
    Olanları da dünya ülkeleri vs olanbvar ve ciddi ayar problemi oluşturuyor.
    Son yılların casio dijitallerde akrep-yeljovan uyumsuzluğu var. Son 3 saatimde bu sorunla karşılaştım.
    Ben saati taktığımda çoook nadir çıkartırım bileğimden.
    Deniz, duş, gece ve gündüz vs..

Motosikleti
    KTM 990 SMT 2010, Triumph Tiger 800 2014
    Saati saat yapan mekanizmasıdır.

Deadly Sto(R)m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2022 / Mondial X-Treme Maxx 200i
    Ne saatmiş ya!

Bu sabah okula gelirken, Ataşehir Opet'in olduğu ışıklarda önümde bir Honda Activa duruyordu. Adam, diz örtüsü niyetine evden bir battaniye almış bacağına koymuştu. Altında bildiğimiz kumaş pantolon vardı. Üzülsem mi acısam mı bilemedim. Ama içim de bir tuhaf oldu.

Ama saatler al al bitmedi...

(Amacım konuyu baltalamak veya saptırmak değil, sadece hislerimi yazdım. Lütfen başka tarafa çekmeyin.)

Motosikleti
    KTM 990 SMT 2010, Triumph Tiger 800 2014
    Malesef eşitliğin olmadığı bir dünya.
    Deadly Sto(R)m bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de saat ve dolmakalem tutkunuyum.
    Ama çook fazla seçiciyim.
    Mesela yüzlerce dükkana, ankara ve istanbul dahil sordum.
    Dikdörtgen yahut kare köşeli ve ışıklı, su geçirmez, sadece analog gösterimli bir saat yok.
    Olanları da dünya ülkeleri vs olanbvar ve ciddi ayar problemi oluşturuyor.
    Son yılların casio dijitallerde akrep-yeljovan uyumsuzluğu var. Son 3 saatimde bu sorunla karşılaştım.
    Ben saati taktığımda çoook nadir çıkartırım bileğimden.
    Deniz, duş, gece ve gündüz vs..
    Hocam sen bilirsin belki, Timex haricinde komple kadran aydınlatmalı analog saat başka markalarda var mı? Casio illuminator var ama onlarda hem dijital hem analog ben sadece analog bakıyorum. Yoksa alıcam bir Timex.
    yürekçe bunu beğendi.

_chaotic_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    regal raptor daytona 350
    fetiş değil ama steampunk saatlere bayılıyorum. hiç sahip olmadım ama kimseyi dinlemeyip alıcam bir gün. sakalımı da maviye boyama arzum var ama hanım eve almaz diye onu erteledim süresiz..
    zabuzaretta bunu beğendi.
    nereye dönersen dön popon arkanda kalir..

aonal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 esd idi
    Valla oldu banada aldım sonra insanın hevesi geçiyor o parayı niye verdim ki oluyorsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Duke 250 17
    Alıntı _chaotic_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fetiş değil ama steampunk saatlere bayılıyorum. hiç sahip olmadım ama kimseyi dinlemeyip alıcam bir gün. sakalımı da maviye boyama arzum var ama hanım eve almaz diye onu erteledim süresiz..
    Boya sakalını maviye, şunu da boynuna as ve ansızın gir kapıdan içeri. De ki "Ben bu evin erkeğiyim kadın! Bundan kelli böyle gezeceğim bu böyle biline!" Sonra bir ışık...
    yürekçe bunu beğendi.

Motosikleti
    regal raptor daytona 350
    Alıntı zabuzaretta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Boya sakalını maviye, şunu da boynuna as ve ansızın gir kapıdan içeri. De ki "Ben bu evin erkeğiyim kadın! Bundan kelli böyle gezeceğim bu böyle biline!" Sonra bir ışık...
    Ahahaha bir an gözümün önüne getirdim de.. çok cesursun zubi:D

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı _chaotic_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    De ki, "Ya bu saati alacagim, ya da sakalimi maviye boyatacagim. Sen sec. Ama benim gonlum saatten yana..."

Bikac dakika sonra mavinin hangi tonu muhabbetine girersiniz
    zabuzaretta ve _chaotic_ bunu beğendiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Duke 250 17
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    De ki, "Ya bu saati alacagim, ya da sakalimi maviye boyatacagim. Sen sec. Ama benim gonlum saatten yana..."

http://www.uniquewatchguide.com/imag...tourbillon.jpg

Oh my... Böyle bir saat var mı gerçekten? Böyle bir saatim olsaydı kurşun geçirmez cam fanusta saklardım.

Motosikleti
    regal raptor daytona 350
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster

http://www.uniquewatchguide.com/imag...tourbillon.jpg

gerçekten çok güzelmiş
    nereye dönersen dön popon arkanda kalir..

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı zabuzaretta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O ışığı biliyom ben...
    Verilmiş sadakam varmış..

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:08 ----------

Alıntı artemis99 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam sen bilirsin belki, Timex haricinde komple kadran aydınlatmalı analog saat başka markalarda var mı? Casio illuminator var ama onlarda hem dijital hem analog ben sadece analog bakıyorum. Yoksa alıcam bir Timex.
    Değişik markalarda var ama kullandıkça ekranın köşesinden kararmalar yapıyor.
    Bende slazenger marka bir saat vardı, şimdi ekran yok gibi. Müthiş görünümşü, komple saf siyah çelik. Ama ekran yok

Timex bu konuda iyi diye duydum.
    Ama fiyatı iyi araştır. Aynı saatı 100-650 tl arası görmüşlüğüm var. Şuna bir bak:

Timex TW2P75800 Işıklı Erkek Kol Saati
    Hatta kullandığım casio'yu genelde 450euro olarak bildiğim fiyatı var ama bir gün bir yerde 125tl ye buldum. 1 sene garantiliydi
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Duke 250 17
    Bu nasıl bir saat? Sabahtan akşama kadar izlerim ki ben bunu.

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)