"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
ilkokuldan beri sürekli saat kullandım. ne zaman ki motorla kaza yapıp bileğimi incittim. o gün bugündür saat takmıyorum.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
Seko 5 efsanedir ya, efsaneler asla ölmez.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:52 ----------
Ya o değil de, 10 sene önce evlenirken hiç istemediğim halde 'düğünde takarsın' diyerekten çirkin bir saat almışlardı bana. Düğünden sonra hiç takmadım. Nereye kayboldu acaba yahu, şimdi bulsam camdan aşağı atarım yemin ediyorum gece gece sinirlerim bozuldu bak yine.
**
Neyse efendim şık bir saat erkekte inanılmaz derecede yakışıklı duruyor. Kolu zengin gösteren bir aksesuar. Herkesin bütçesine göre, arzu eden 10.000 kiralık takar, dileyen bendeniz gibi 100 kiralık takar. Keyfekeder yani.
Gençler uyarayım, aslında zaman diye birşey yok 😉
Ama saat merakı bende de var 😂😂
Bende de vardı bu durum ama saat takmışlığım yok sevmem de kolumda taş taşıyorum sanki.
Sonra ben ne yaptım Samsung Gear2 aldım. İstediğin şekle bürünüyor ver Temanın gözüne. Sonra ondan sıkıldım Fit2 aldım 8 Aydır kolumda nedense bundan sıkılmadım.
"saatin kendisi mekan yürüyüşü zaman ayarı insandır."
Saatleri Ayarlama Enstitüsü
Bi tanesi antalyasporlu futbolcu celustka'dan zorla hediye olarak aldığım tagheuer calibre s olmak üzere 6 tane saatim oldu severek takdığım ve hiç birine para vermedim. Ben parayı zippo ve tesbihe basıyorum
Aha ben. Saat, bileklik, cüzdan, telefon. Ne varsa atasım geliyor. Saatten fazla bıçak taşıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:35 ----------
İşte bu tam ben. Saat yok değil var. Hatta bu konuya şans eseri girmeden önce deri kayış klasik ADV saat bakıyordum ama takamıyorum ki!
CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km
Yakın arkadaşım Antalya sporun tesislerin karşısında kuaför. %70 futbolcuların ve teknik heyetten bazı kişilerin traşını yapıyo. Sürekli antremanda izliyorum futbolcularla iyi kötü bi samimiyetimiz oldu. Yine bi traş günü saatini beğendim istedim. Biraz baskıyla istemeyerekte olsa verdi
Dünya mavidir, tıpkı Portakallar gibi.
Saat dediğin, pili 3 yılda bir, bilemedin 2 yılda bir değişmeli. Akıllı saat denilen şeylerin şarjı 1 gün gidiyor mu acaba.
Biz ankarada yaşayanlar saate ihtiyaç duymuyoruz 52 tane saat kulemiz var ha yeter mi asla yetmez melih başganımız sağolsun bizi düşünerek yaptırdı. Hele bi saat var ki 4 lü ondan saati öğrenmek müthiş bir şey.
Saat merakı var bende ama dolar kuru ve ekonomik gücüm her sene zam almama rağmen kötüye gittiğinden artık saatlere falan bakamıyorum.
Gönül isterdi Seiko'nun Ananta modelinden birini koymayı ama velatura var. Seiko 5'lerim ve bir tane Mako XL saatim var.
ilk mayışımdan(1999) bi seiko almıştım, hala onu kullanırım. bunun haricinde f91w on numara saattir.
Hasmet Abi saat mevzusu dönüyor, dalalım mı mevzuya?
Buyrun buraya bekleriz:
http://saatseverler.com/
Hayatı güzelleştiren mekanikler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)