Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
10. sayfa BirinciBirinci ... 89101112 ... SonuncuSonuncu

30.000 kişilik sınır koruma ordusu ve Bülent Alp

REKLAM ALANI

Motosikleti
    SUPERDUKER
    Alıntı RedCBR125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://eksisozluk.com/canan-kaftanc...9468?a=popular

https://eksisozluk.com/m-kemalin-yol...9402?a=popular

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:30 ----------

Pardon yanlış konuya oldu ��
    aa olur mu buyrun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ahmet Turan Peker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda nc 750 x dct vstrom dl 650 xmax 250
    Alıntı The Dude adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mgk kararları neticesinde,
    sanırım afrine operasyon yapılacak.

o kadar fazla reklam yapıldı ki,
    konunun yapılan cazgırlık ile kalacağını düşünmeye başladım,
    zira "müttefiklere" vurgu yapılmış,
    müttefiklerden kasıt idlib bölgesindeki dünyanın geri kalanının "köktendinci terörist" olarak nitelendirdiği gruplar mı ?
    yoğsa dünyanın geri kalanı mı ?
    belli değil.

anladığım kadarı ile ruslardan icazet alınamıyor.
    zira abd "orası bizim mıntıka değil" dedi.
    anlaşılan o ki ,
    çok da uzun olmayan bir süre sonunda tayyip, putin, "esed" ve iranı aynı masada gülüşürken görme ihtimalimiz oldukça yüksek.
    "ışıd teröristlerine silah gönderirken bana mı sordunuz ? "derse hiç şaşırmam.
    bu söylemi de alkışlayacakların sıralı listesi de belli.
    Hala bu kadar şey ortaya çıkmışken o silahların IŞİD'e gittiğini söylemek mantıklı söylediğiniz her şeyi boşa çıkarıyor farkında mısınız...
    bursalıali bunu beğendi.

okanbagiscan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    O silahlar kime gitmişki.Benim bildiğim sinirli öfkeli birkaç genç diye biliyorum.

Motosikleti

Devlet olma yönetme yöntemlerini birazcık analiz etseniz. Belki birçok soru cevabını bulur.

Sadece şu sorunun cevabını arayın. Ordu PKK kalkınmasına çok sert müdahale ettiği halde neden dünyadan (fetöcüler ve PKK hariç) kimse o operasyonu eleştirmedi. Kimse benim silahımı kullanamazsınız demedi..

Çünkü hiç denenmeyen ve PKK nın elindeki en büyük kozu olan barış söylemi boşa çıktı tüm dünya gördü ki amaç barış değil.
    bursalıali bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Alıntı kaldera adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Türk ceza kanununda tanımlanmış sınırları çizilmiş bir vatan hainliği suçu yok bildiğim kadarıyla..

Kişi ne yaparsa vatan haini olarak suç işlemiş olur..

şunu şunu yaparsa vatan hainliği ile yargılanır..
    sanırım böyle bir madde yok
    Yok evet. Vardı, AKP iktidara geldikten sonra kaldırdı.

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    bazı etkin güç odakları tarafından, meselenin para yahut kaynakların elde edilmesini olmayıp, bunların asıl amaç için bir araç olarak kullanılarak insanlığın bir noktaya getirilmek istediğini düşünüyorum.
    ancak yoğun bir şekilde iç piyasaya sürülen komplo teorilerinin, ortalığa saçılan gaitanın kokusunu dağıtmak ve halen devam eden işbirlikçiliğin ters görüntü vererek belli etmemek adına kullanıldığını da görüyorum
    bir temmuz gecesi, sistem ..çıp batırmış 2 evladından birini diğeri için feda etti; olayın dehşetiyle sağlam bir rüzgar alındı arkaya tekrardan
    yedikleri haltları vatanseverlik perdesiyle gizlemeye çalışanlar ve onların aldatılmış, farkında olmayan veya aldatıldığını kabul edemeyen yahut aklı ermeyen yardakçıları sebebiyle, hakkında komplo teorisi ürettikleri odakların, bir ülkeyi bitirmek adına en güçlü silahı olan iç çatışmanın kıyısına yaklaşmış bulunuyoruz
    durumları şuna benziyor:

karamandaki çocuklara tecavüz meselesinin tbmm de kapatıldığı gün, ortalığı ayağa kaldırmadık ve hatta bir kısmınız bunu yapan iktidarı tekrar seçti ya; kaybettik beyler
    inançlıyım, Allahın yardımına inanırım ama böyle insanlara, ülkelere olmaz, bunu da bilirim
    üzülerek söylüyorum, keşke olmasa ama büyük acılar bekliyor bizi
    şimdi a haberi açıp, bizi nasıl kıskandıklarını veya amerikayı nasıl dize getirdiğimiz masallarıyla kendinizi avutun
    şurda bir-iki senemiz daha var, tadını çıkarın
    Thracian, hasmet, The Dude ve 6 diğerleri bunu beğendiler..

The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax
    Alıntı Ahmet Turan Peker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hala bu kadar şey ortaya çıkmışken o silahların IŞİD'e gittiğini söylemek mantıklı söylediğiniz her şeyi boşa çıkarıyor farkında mısınız...
    ortaya çıkan nedir ?
    konunun o tarafı ile ilgili pek bilgim yok.
    ortaya çıkanlar nedir ?
    boşa çıkan bir söylemim olur ise ve gerek görür isem cevap yazarım.

hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SD 1290R
    Fikrin ne ise zikrinden o olur demişler. Doğrumudur bu söz sizce?

Siyasetten ve kişilerden bağımsız herkesten kastım

Fetö ve PKK nın bu ülkenin düşmanı olduğundan hemfikir miyiz önce onu söyle.

Ben derim ki bu ülke de askere polise masum vatandaşa kurşun sıkan uçaktan bomba atan,sivilleri katleden,inancı yada inançsızlığı yüzünden adam öldüren herkes vatan hainidir. Ya da bu ülkede kul hakkı yiyen,buna göz yuman, veya iftira atanlara """Allah bunların ocaklarına ateş düşürsün"""

AMİN dermisin demezmisin. Lafı evirmeden çevirmeden

"önce onu söyle" mi? Kusura bakmayin ama siz niye benim ahlakimi sorgulayan sorular yoneltiyorsunuz? Hangi sozum size benim masum vatandaşi katleden, inancı yada inançsızlığı yüzünden adam öldüren, kul hakkı yiyen, buna göz yuman, veya iftira atanlari hos gorecegim gibi bir izlenim verdi? Eger boyle bir sozum yoksa bu sorulari niye yoneltiyorsunuz?

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:00 ----------

ortaya çıkan nedir ?
    ortaya çıkanlar nedir ?
    Kafalarin icinde bir seyler donuyor ama ifade etmekte ciddi gucluk cekilmekte... ???

Konu başlığı konusunda 2 zümre hariç bütün Türkiye ve siyasiler hemfikir. Herkes bunun asla olamayacağını ülkenin buna muktedir olduğu konusunda...

Olmayan kim
    PKK DESTEKCİLERİ
    FETÖ MENSUPLARI

Şimdi buna karşı gelenleri gördükce
    Aklıma bir fıkra geliyor niyeyse

"" Meczubun biri sokakta aniden bağırmış ' Pezevenkler' herkes dönüp bakınca başlamış gülmeye...
    Ne de çokmuş...
    Nede çokmuş...
    Nede çokmuş...
    ya arkadaş yazmayacağım dedim de duramıyorum ya. bu kadar iki yüzlülük olmaz arkadaş. lan türk tarihinde böyle döneklik olmadı yemin ediyorum ya, nerden denk geldik anasını satayım.

megri megri şarkıları eşlğinde pkk hainlerini otobüslerle bu ülkeye sokan kim ?

yeter artık bitsin bu hasret, dön gel diyen hoca efendisi için gözyaşı döküp ağlayıp zırlayan kim ?

en önemlisi aldatıldık diyen kim ?
    zabuzaretta ve _chaotic_ bunu beğendiler.

Motosikleti
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "önce onu söyle" mi? Kusura bakmayin ama siz niye benim ahlakimi sorgulayan sorular yoneltiyorsunuz? Hangi sozum size benim masum vatandaşi katleden, inancı yada inançsızlığı yüzünden adam öldüren, kul hakkı yiyen, buna göz yuman, veya iftira atanlari hos gorecegim gibi bir izlenim verdi? Eger boyle bir sozum yoksa bu sorulari niye yoneltiyorsunuz?

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:00 ----------

Kafalarin icinde bir seyler donuyor ama ifade etmekte ciddi gucluk cekilmekte... ???
    İthamda yada emrivaki de bulunmuyorum. Kelimeleri yanlışta seçmiş İsem kusuruma bakma...

Amin dermisin demezmisin onu merak ettim sadece

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:37 ----------

ortaya çıkan nedir ?
    ortaya çıkanlar nedir ?
    Bilgi yoksa kasıt ya yok demek ki o silahlar IŞİD e falan gitmedi yani yanlış haber ..bu bilgidir. Bundan emin olabilirsiniz

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------

Alıntı zapalka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya arkadaş yazmayacağım dedim de duramıyorum ya. bu kadar iki yüzlülük olmaz arkadaş. lan türk tarihinde böyle döneklik olmadı yemin ediyorum ya, nerden denk geldik anasını satayım.

megri megri şarkıları eşlğinde pkk hainlerini otobüslerle bu ülkeye sokan kim ?

yeter artık bitsin bu hasret, dön gel diyen hoca efendisi için gözyaşı döküp ağlayıp zırlayan kim ?

Zaten kim diye soracak san yazma daha iyi. O belli net bilgi tartışması yok . Ha "niye" sorusuna cevap bulunabilir belki
    Ama onada inanmazsın sen. Yada ben inandıramam yeterliliğim yok
    zapalka ve bursalıali bunu beğendiler.

Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Alıntı zapalka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olabilir, insanlar kandırılabilir, bunu anlamaları da bir erdemdir, buna fazla takmamak lazım. Ancak kolay aldatılabilen birisinin yöneticilik vasıfları tekrar değerlendirilmelidir bu bir, diğer vatandaşlarında aldatılabileceğini kabul etmeyip onları hapse atmak birbiriyle bağdaşmaz bu da iki. Ha silahlı kalkışmaya kalkanların zaten suçu da, cezası da bellidir, bu tartışma dışı bir konudur bu da üç.

Motosikleti
    sym joymax
    bilgim yok dediğim konu,
    silah ya da diğer konularda ışıda destek verilmemesi.

"emin olabilirsin" yazılınca içime su serpilmiyor.

daha net destekler olması gerekir.
    bu şekilde argüman ortaya konulamaz,
    konulsa da kabul görmez.

daha geçen günlerde yunanistan libyaya giden bir gemide bomba malzemeleri buldu,
    gemi mersinden yüklenmiş,
    manifestosunda bu yüklerin olmadığı söyleniyor.
    geminin rotası başka yer olarak bildirilmiş olmasın rağmen gidiş yeri libya,

amunyum nitrat da taşıyor,
    ışıdın kullandığı amunyum nitrat tedarikçileri de türk kökenli iddiası somut olarak desteklendi.

buyrun.

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Amonyum nitratı biraz yemek pişirmeyi bilen herkes yapabilir, devlet işin meresinde?
    bursalıali bunu beğendi.

Motosikleti
    SUPERDUKER
    İthamda yada emrivaki de bulunmuyorum. Kelimeleri yanlışta seçmiş İsem kusuruma bakma...

Amin dermisin demezmisin onu merak ettim sadece

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:37 ----------

Bilgi yoksa kasıt ya yok demek ki o silahlar IŞİD e falan gitmedi yani yanlış haber ..bu bilgidir. Bundan emin olabilirsiniz

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------

Zaten kim diye soracak san yazma daha iyi. O belli net bilgi tartışması yok . Ha "niye" sorusuna cevap bulunabilir belki
    Ama onada inanmazsın sen. Yada ben inandıramam yeterliliğim yok
    Devlet olma yönetme yöntemlerini birazcık analiz etseniz. Belki birçok soru cevabını bulur.

Sadece şu sorunun cevabını arayın. Ordu PKK kalkınmasına çok sert müdahale ettiği halde neden dünyadan (fetöcüler ve PKK hariç) kimse o operasyonu eleştirmedi. Kimse benim silahımı kullanamazsınız demedi..

Çünkü hiç denenmeyen ve PKK nın elindeki en büyük kozu olan barış söylemi boşa çıktı tüm dünya gördü ki amaç barış değil.
    Sizin sorununuz şu ; Sonuçları görmek istediğinizi gibi okumak istiyorsunuz.
    Birincisi akp döneminin başına kadar sadece sahada değil lojistik ve politik olarak pkk nın yolları neredeyse kesilmiş kaynak bulma ve amacını devam ettirme de aşırı zorlukların yaşandığı bir döneme girmişti
    İkincisi pkk/ypg nin bugün bu kadar meşrulaşması ,avrupa ve amerikadan aldığı desteklerin mazereti akpnin oluşturduğu yanlış başarısız politikalardan dolayı olmuştur.
    Siz istediğiniz kadar burada kendiniz çalıp kendiniz oynasanız da destek arayan pkk yabancı gazetecileri çatışmalardan harabeye dönmüş hayalet şehirlerde kendi çektiklerini mazeret göstererek amaçlarını meşru kılmaya çalışıyorlar ,tır mevzularında davranılan başarısızlık, gösterilen kanıtlar, ve gazetecilere yapılan muamlae tamamiyle suçlu piskolojisi olarak değerlendirilmiş olup asıl barış sevdalısı olanların biz değil pkk olduğu konusunda daha eminler.
    Neden sorusu değil niye sorusunu biz daha çok önceleri sorduk
    Cevabını ise ilk ağızdan hep aynı tarzda yani "kandırıldık" ya da suçuu iç mihraklara ve dış mihraklara atarak bütün sorumluklardan kaçan ama yönetimi elinde tutan bir tiple karşılaştık .
    Bu ülkeyi bakkal işletir gibi işletmenin sonuçlarını işte
    zabuzaretta bunu beğendi.

Motosikleti
    bilgim yok dediğim konu,
    silah ya da diğer konularda ışıda destek verilmemesi.

"emin olabilirsin" yazılınca içime su serpilmiyor.

daha net destekler olması gerekir.
    bu şekilde argüman ortaya konulamaz,
    konulsa da kabul görmez.

daha geçen günlerde yunanistan libyaya giden bir gemide bomba malzemeleri buldu,
    gemi mersinden yüklenmiş,
    manifestosunda bu yüklerin olmadığı söyleniyor.
    geminin rotası başka yer olarak bildirilmiş olmasın rağmen gidiş yeri libya,

amunyum nitrat da taşıyor,
    ışıdın kullandığı amunyum nitrat tedarikçileri de türk kökenli iddiası somut olarak desteklendi.

buyrun.
    Libya işini hiç duymadım. İnsanlar çıkarları için suç işler bu Türkiye'de de olur Amerika'da da...

Devletler çıkarları için alenen suça bulaşmaz. Bunu gayri meşru yollardan yaparlar. Bunu en iyi yapan dünyada Amerika İngiltere ve israildir. Kendilerine yakın gördükleri yada çıkarlarına hizmet edecek olanları destekler.
    Örnek Amerika'nın YPG pyd yi desteklemesi.
    İngiltere'nin Faysal ailesini destejlemesi
    Örnekler çoğaltılabilir..

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:14 ----------

Alıntı zheroen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sizin sorununuz şu ; Sonuçları görmek istediğinizi gibi okumak istiyorsunuz.
    Birincisi akp döneminin başına kadar sadece sahada değil lojistik ve politik olarak pkk nın yolları neredeyse kesilmiş kaynak bulma ve amacını devam ettirme de aşırı zorlukların yaşandığı bir döneme girmişti
    İkincisi pkk/ypg nin bugün bu kadar meşrulaşması ,avrupa ve amerikadan aldığı desteklerin mazereti akpnin oluşturduğu yanlış başarısız politikalardan dolayı olmuştur.
    Siz istediğiniz kadar burada kendiniz çalıp kendiniz oynasanız da destek arayan pkk yabancı gazetecileri çatışmalardan harabeye dönmüş hayalet şehirlerde kendi çektiklerini mazeret göstererek amaçlarını meşru kılmaya çalışıyorlar ,tır mevzularında davranılan başarısızlık, gösterilen kanıtlar, ve gazetecilere yapılan muamlae tamamiyle suçlu piskolojisi olarak değerlendirilmiş olup asıl barış sevdalısı olanların biz değil pkk olduğu konusunda daha eminler.
    Neden sorusu değil niye sorusunu biz daha çok önceleri sorduk
    Cevabını ise ilk ağızdan hep aynı tarzda yani "kandırıldık" ya da suçuu iç mihraklara ve dış mihraklara atarak bütün sorumluklardan kaçan ama yönetimi elinde tutan bir tiple karşılaştık .
    Bu ülkeyi bakkal işletir gibi işletmenin sonuçlarını işte
    https://i.ytimg.com/vi/azndqr2cq-s/maxresdefault.jpg
    Aha bu sözüne adminler kızmasın...
    Sokayım Ak partiye de CHP yede MHP yede diğerlerine de samimi yazdım inan birde böyle bakın yazdıklarıma

Motosikleti
    sym joymax
    amonyum nitrat değilmiş konu,
    potasyum nitratmış.
    google üzerine ışıd potasyum nitrat yazdığımda çıkan sonuçlr bunlar

bunlara göz gezdirip devletin bu konunun neresinde olduğu anlaşılabilir.
    ışıdın silahlandırılmasında,
    lojistik destek sağlanmasında,
    desteklenmesinde,
    a.k. partisinin rolü ise bir şekilde ortaya kanıtları ile dökülecektir,
    hatta ruslar petrol ticaretine aracılık edilmesinin kanıtlarını sunmuştu,
    şimdi ise suskunlar.

bu konu içerisindeki diğer mühim nokta Bülent Alp'in yaşamını yitirmesine sebep olan saldırıda kullanılan silah,
    karakollarımız ve askerlerimiz daha sofistike silahlar ile saldırıya uğruyor.

Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir temmuz gecesi, sistem ..çıp batırmış 2 evladından birini diğeri için feda etti
    John kerry 'nin ertesi sabah ki surat ifadesine rağmen en kötü ve malesef en kuvvetli ihtimal bu.

Oysaki ben de artık mutlu olmak istiyorum. Bırakın tayyibin hepsiyle oynadığına ve hala öldürülemediğine inanayım. Bırakın verdiğimiz savaşların ve çabaların bizim çıkarımıza olduğuna inanayım en azından son yıllarımda biraz huzur bulayım olmazmı?
    bursalıali bunu beğendi.

Motosikleti
    amonyum nitrat değilmiş konu,
    potasyum nitratmış.
    google üzerine ışıd potasyum nitrat yazdığımda çıkan sonuçlr bunlar

bunlara göz gezdirip devletin bu konunun neresinde olduğu anlaşılabilir.
    ışıdın silahlandırılmasında,
    lojistik destek sağlanmasında,
    desteklenmesinde,
    a.k. partisinin rolü ise bir şekilde ortaya kanıtları ile dökülecektir,
    şimdi ise suskunlar.

bu konu içerisindeki diğer mühim nokta Bülent Alp'in yaşamını yitirmesine sebep olan saldırıda kullanılan silah,
    karakollarımız ve askerlerimiz daha sofistike silahlar ile saldırıya uğruyor.
    Peki senin doğru söylediğini kabul edelim. Destekleri katillere neden sonra savaş açtılar.suriyede öldürüp Libya'da bomba yap diye kimyasal mı veriyorlar.
    Ben böyle anladım yazdıklarından doğrunun anlamışım....

Yav abim canınızı seveyim tamam siyaseten kötüleyin ideolojik olarak kötüleyin ama sağlam gidin biraz siz böyle yaptıkça "" koyu(a)nların"" sayısı artıyor
    bursalıali bunu beğendi.

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    şimdi ise suskunlar.
    ecnebiler "leverage" diyorlar buna
    zarrab davası da diğer süper gücün kozu
    bu sıkışmışlığın içinde bir ülke feda oluyor
    bursalıali bunu beğendi.

Motosikleti
    sym joymax
    10tigercan

"neylersin ki çember daralmakta"

yalağuz bu durumdan çıkılabileceğini düşünüyorum,
    belki havayolu için uçak almak yetmeyebilir ayrı mesele.

abd hazinesi yarın 30 milyar dolar ceza kestim dese ne olacak ?

10. sayfa BirinciBirinci ... 89101112 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)