Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

30.000 kişilik sınır koruma ordusu ve Bülent Alp

REKLAM ALANI
    BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bunların hepsinin doğru ifadeler olduğunu düşünüyorum şahsen. Siz farklı düşünebilirsiniz. Ancak ne siz, ne de ben, kendi düşüncemizin yüzde yüz doğru olduğunu ispat edebiliriz. Dolayısıyla "bir çok insanın devleti yaralayan sözlerini" anlamasanız da kabullenmek zorundasınız. Kimsenin "ülkesini yaralama" niyeti yok. Onlara bu niyeti yükleme hakkınız da yok. Bilakis, onlar da yakında tamama erecek olan bu tek adam rejiminin ülkenin geleceğini karartacağını düşünüyorlar. Şahsen yüzde yüz katılıyorum.

Kimseyi vatan haini ilan etmeyin. Yoksa sizin de vatan haini ilan edilmeniz için hiç bir sebep kalmaz.
    Farklı düşünebiliriz dedikten sonra, tamamen kişisel fikriniz ile ülkesini yaralama niyeti yok diyorsunuz, onlara bu niyeti yüklemeye hakkınız yok diyorsunuz üstüne bir de saray rejimi diyorsunuz. Ee.. .Ben de saray rejimi demeye hakkınız yok mu demeliyim bu durumda?
    Kafa karışıklıkları var.

Ayrıca vatan hainliği meselesine gelirsek olay hiç bir zaman bana dönmez merak etmeyin syn hasmet.
    Ben düşüncelerimi komplo teorileri ve varsayımlara değil gerçeklere dayandırıyorum.
    bursalıali bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    K121L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ulen azıcık kafası basan siyasetçi olsa bu durumdan bile faydalanırdı.
    Diğer ülkerin eğitim yapmaları için araziyi açar gelir bile elde edebilirsin.Zenginleri terörist safarisi diye götürüp atış talimi bile yaptırabilirsin.

hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı BatuhanK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Farklı düşünebiliriz dedikten sonra, tamamen kişisel fikriniz ile ülkesini yaralama niyeti yok diyorsunuz, onlara bu niyeti yüklemeye hakkınız yok diyorsunuz üstüne bir de saray rejimi diyorsunuz. Ee.. .Ben de saray rejimi demeye hakkınız yok mu demeliyim bu durumda?
    Kafa karışıklıkları var.

Ayrıca vatan hainliği meselesine gelirsek olay hiç bir zaman bana dönmez merak etmeyin syn hasmet.
    Ben düşüncelerimi komplo teorileri ve varsayımlara değil gerçeklere dayandırıyorum.
    Celiski nerede anlamis degilim? Siz vatanseverim deyip o sekilde dusunuyorsunuz. Ben de vatanseverim ve bu sekilde dusunuyorum. Bence desteklediginiz dusunce ulkeye zarar veriyor, ve muhtemelen de siz aynisini benim dusuncelerim hakkinda dusunuyorsunuz. Ancak siz "ben vatanimi seviyorum, ulkemin iyiligi dogrultusunda bana en makul gelen dusunce bu" dedikten sonra ben size kotu niyet atfedemem. Sadece ikna etmeye calisirim. Edemezsem de elimden birsey gelmez.

Bu arada "Saray rejimi" muallak bir ifade. Sahsen "fiili tek adamlik" seklinde ifade ederdim icinde bulundugumuz durumu. Neden oyle oldugunu ve neden cok zararli oldugunu mantikli argumanlarla aciklamak mumkun. Ancak tabii ki herkes katilmak zorunda da degil.

Osm@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250 - 2016
    Bir kenarda dursun.

Vatan Haini

"Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ.
    Amerikan emperyalizminin yarı sömürgesiyiz, dedi Hikmet.
    Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ."

Bir Ankara gazetesinde çıktı bunlar, üç sütun üstüne, kapkara haykıran puntolarla,
    bir Ankara gazetesinde, fotoğrafı yanında Amiral Vilyamson'un
    66 santimetre karede gülüyor, ağzı kulaklarında, Amerikan amirali
    Amerika, bütçemize 120 milyon lira hibe etti, 120 milyon lira.

"Amerikan emperyalizminin yarı sömürgesiyiz, dedi Hikmet
    Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ."

Evet, vatan hainiyim,
    siz vatanperverseniz, siz yurtseverseniz, ben yurt hainiyim, ben vatan hainiyim.

Vatan çiftliklerinizse,
    kasalarınızın ve çek defterlerinizin içindekilerse vatan,
    vatan, şose boylarında gebermekse açlıktan,
    vatan, soğukta it gibi titremek ve sıtmadan kıvranmaksa yazın,
    fabrikalarınızda al kanımızı içmekse vatan,
    vatan tırnaklarıysa ağalarınızın,
    vatan, mızraklı ilmühalse, vatan, polis copuysa,
    ödeneklerinizse, maaşlarınızsa vatan,
    vatan, Amerikan üsleri, Amerikan bombası, Amerikan donanması topuysa,
    vatan, kurtulmamaksa kokmuş karanlığımızdan,
    ben vatan hainiyim.

Yazın üç sütun üstüne kapkara haykıran puntolarla :
    Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ.

Nazım Hikmet Ran - 28.07.1962

Motosikleti
    SUPERDUKER
    tabi len haddinden fazla özgürüz, çok özgürlükten wiki'yi bile banlıyoruz var mı bunu yapabilen başka ülke ?

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Wiki işini hala anlamadım ben. Wiki'deki her maddeyi düzenlemek serbest diye biliyorum. Birincisi, wikipedia'da destansı uzunlukta bir ermeni soykırımı yasası var. Bizim devlet kurumlarından hiç biri şimdiye kadar ermeni soykırımı hakkındaki argümanlarımızı destekleyen madde eklemiş mi? Hayır. Bu madde yüzünden hiç wikipedia yasaklanmış mı? Hayır. Wikipedia ne zaman yasaklanmış? Hükümet aleyhine şeyler taşıyan maddeler belirince yasaklanmış. İkincisi, diyelim hükümeti karaladılar, sen de maddeyi düzenle, doğrusunu yaz, elin armut mu topluyor. Üçüncüsü, wikipedia'yı yasaklayınca o madde kaybolmuyor. O maddeler Türkiye'nin dış itibarına zarar verdiğine göre, yasaklansa da ecnebiler o maddeyi okumaya devam ediyor. Ha yabancıların okuması kimsenin umrunda değil de vatandaşlarımın okuması sorunsa o zaman durum daha fena. Dördüncüsü, diyelim birileri hükümeti veya devleti karalıyor. Wikipedi erişime açık olacak ki yurdunu vatanını seven Türk vatandaşları o maddeleri doğrularıyla değiştirsin. Yani özünde Wikipedi'nin yasaklanması Türkiye'ye zarar verir.

Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Wiki işini hala anlamadım ben. Wiki'deki her maddeyi düzenlemek serbest diye biliyorum. Birincisi, wikipedia'da destansı uzunlukta bir ermeni soykırımı yasası var. Bizim devlet kurumlarından hiç biri şimdiye kadar ermeni soykırımı hakkındaki argümanlarımızı destekleyen madde eklemiş mi? Hayır. Bu madde yüzünden hiç wikipedia yasaklanmış mı? Hayır. Wikipedia ne zaman yasaklanmış? Hükümet aleyhine şeyler taşıyan maddeler belirince yasaklanmış. İkincisi, diyelim hükümeti karaladılar, sen de maddeyi düzenle, doğrusunu yaz, elin armut mu topluyor. Üçüncüsü, wikipedia'yı yasaklayınca o madde kaybolmuyor. O maddeler Türkiye'nin dış itibarına zarar verdiğine göre, yasaklansa da ecnebiler o maddeyi okumaya devam ediyor. Ha yabancıların okuması kimsenin umrunda değil de vatandaşlarımın okuması sorunsa o zaman durum daha fena. Dördüncüsü, diyelim birileri hükümeti veya devleti karalıyor. Wikipedi erişime açık olacak ki yurdunu vatanını seven Türk vatandaşları o maddeleri doğrularıyla değiştirsin. Yani özünde Wikipedi'nin yasaklanması Türkiye'ye zarar verir.
    Bu ülkede Twitteri kapatırsanız isyan wikiyi kapatırsanız kimse takmaz ondan sonra biz niye bu haldeyiz.

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Mgk sona erdi beyler.
    Radyodan az da olsa sonuçları dinleyebildim.
    Yorumları alalım?
    bursalıali bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Duke 250 17
    Wikipedia'nın yasaklanması saçmalığın ötesinde komik bir şey. Linke bir adet 0 (sıfır) ekleyerek girebiliyorsunuz. Yasak ama değil ama yasak ama değil.

Ahmet Turan Peker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda nc 750 x dct vstrom dl 650 xmax 250
    Konu başlığı konusunda 2 zümre hariç bütün Türkiye ve siyasiler hemfikir. Herkes bunun asla olamayacağını ülkenin buna muktedir olduğu konusunda...

Olmayan kim
    PKK DESTEKCİLERİ
    FETÖ MENSUPLARI

Şimdi buna karşı gelenleri gördükce
    Aklıma bir fıkra geliyor niyeyse

"" Meczubun biri sokakta aniden bağırmış ' Pezevenkler' herkes dönüp bakınca başlamış gülmeye...
    Ne de çokmuş...
    Nede çokmuş...
    Nede çokmuş...
    bursalıali bunu beğendi.

Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Türkiye'ye zarar vermesi sorun degil, hukumete zarar vermesi sorun. Hukumetle ulkenin cikari kesisirse ne ala, kesismeyince malesef hic sansimiz yok...

Alıntı Ahmet Turan Peker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konu başlığı konusunda 2 zümre hariç bütün Türkiye ve siyasiler hemfikir. Herkes bunun asla olamayacağını ülkenin buna muktedir olduğu konusunda...

Olmayan kim
    PKK DESTEKCİLERİ
    FETÖ MENSUPLARI

Şimdi buna karşı gelenleri gördükce
    Aklıma bir fıkra geliyor niyeyse

"" Meczubun biri sokakta aniden bağırmış ' Pezevenkler' herkes dönüp bakınca başlamış gülmeye...
    Ne de çokmuş...
    Nede çokmuş...
    Nede çokmuş...
    Super taktik. Gikini cikaran oyle veya boyle teroristtir. Bu boyle biline. Konusun bakayim simdi...

Ne de guzel ozumseyip benimsedik hukumetin baskici ve sindirici taktiklerini...

Motosikleti
    Türkiye'ye zarar vermesi sorun degil, hukumete zarar vermesi sorun. Hukumetle ulkenin cikari kesisirse ne ala, kesismeyince malesef hic sansimiz yok...

Super taktik. Gikini cikaran oyle veya boyle teroristtir. Bu boyle biline. Konusun bakayim simdi...

Ne de guzel ozumseyip benimsedik hukumetin baskici ve sindirici taktiklerini...
    Üstüne niye alındı ki .
    Takip edebildiğim kadarıyla ne PKK lı nede FETÖ cüsün. Yanlış mı biliyorum yoksa ? Birşey mi kaçırdım
    bursalıali bunu beğendi.

Motosikleti
    SD 1290R
    Üstüne niye alındı ki .
    Takip edebildiğim kadarıyla ne PKK lı nede FETÖ cüsün. Yanlış mı biliyorum yoksa ? Birşey mi kaçırdım
    Ustume alindigimi nereden cikardiniz? Sadece fikrini belirtmeye calisan bazi masum insanlari otomatik olarak PKK'lı veya FETÖ'cü olarak siniflayabilecek toptanci yaklasiminizi elestirdim.

Yazdiklarimda bi ust veya alt mana aramayin. Ne yazdiysam o. Ne eksik. Ne fazla. Net.

Motosikleti
    SUPERDUKER
    Üstüne niye alındı ki .
    şimdi siz sokakta pezevenk diye bağıran tip misiniz ?

Motosikleti
    Ustume alindigimi nereden cikardiniz? Sadece fikrini belirtmeye calisan bazi masum insanlari otomatik olarak PKK'lı veya FETÖ'cü olarak siniflayabilecek toptanci yaklasiminizi elestirdim.

Yazdiklarimda bi ust veya alt mana aramayin. Ne yazdiysam o. Ne eksik. Ne fazla. Net.
    Fikrin ne ise zikrinden o olur demişler. Doğrumudur bu söz sizce?

Siyasetten ve kişilerden bağımsız herkesten kastım

Fetö ve PKK nın bu ülkenin düşmanı olduğundan hemfikir miyiz önce onu söyle.

Ben derim ki bu ülke de askere polise masum vatandaşa kurşun sıkan uçaktan bomba atan,sivilleri katleden,inancı yada inançsızlığı yüzünden adam öldüren herkes vatan hainidir. Ya da bu ülkede kul hakkı yiyen,buna göz yuman, veya iftira atanlara """Allah bunların ocaklarına ateş düşürsün"""

AMİN dermisin demezmisin. Lafı evirmeden çevirmeden

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:56 ----------

Alıntı zheroen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdi siz sokakta pezevenk diye bağıran tip misiniz ?
    Ben duymayanlardanım. ""İt ürür kervan yürür"" atasözüne hak verenlerdenim
    bursalıali bunu beğendi.

Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2teker
    Fikrin ne ise zikrinden o olur demişler. Doğrumudur bu söz sizce?

Siyasetten ve kişilerden bağımsız herkesten kastım

Fetö ve PKK nın bu ülkenin düşmanı olduğundan hemfikir miyiz önce onu söyle.

Ben derim ki bu ülke de askere polise masum vatandaşa kurşun sıkan uçaktan bomba atan,sivilleri katleden,inancı yada inançsızlığı yüzünden adam öldüren herkes vatan hainidir. Ya da bu ülkede kul hakkı yiyen,buna göz yuman, veya iftira atanlara """Allah bunların ocaklarına ateş düşürsün"""

AMİN dermisin demezmisin. Lafı evirmeden çevirmeden

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:56 ----------

Ben duymayanlardanım. ""İt ürür kervan yürür"" atasözüne hak verenlerdenim
    Aman hocam ocaklarına ateş düşsün filan gibi laflar kullanma içeri alırlar dikkat lütfen
    http://ilerihaber.org/icerik/baslik-54533.html
    "Tecrube, limitlerini bilmektir"

RedCBR125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    z-ones180 CBR125 CBR250 CBF150 YZFR125 YZFR25
    https://eksisozluk.com/canan-kaftanc...9468?a=popular

https://eksisozluk.com/m-kemalin-yol...9402?a=popular

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:30 ----------

Pardon yanlış konuya oldu ��

_chaotic_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    regal raptor daytona 350
    Alıntı RedCBR125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://eksisozluk.com/canan-kaftanc...9468?a=popular

https://eksisozluk.com/m-kemalin-yol...9402?a=popular

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:30 ----------

Pardon yanlış konuya oldu ��
    2 link de benden gelsin:

hayat ne garip, martılar filan değil mi?
    Thracian ve zabuzaretta bunu beğendiler.
    nereye dönersen dön popon arkanda kalir..

The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax
    mgk kararları neticesinde,
    sanırım afrine operasyon yapılacak.

o kadar fazla reklam yapıldı ki,
    konunun yapılan cazgırlık ile kalacağını düşünmeye başladım,
    zira "müttefiklere" vurgu yapılmış,
    müttefiklerden kasıt idlib bölgesindeki dünyanın geri kalanının "köktendinci terörist" olarak nitelendirdiği gruplar mı ?
    yoğsa dünyanın geri kalanı mı ?
    belli değil.

anladığım kadarı ile ruslardan icazet alınamıyor.
    zira abd "orası bizim mıntıka değil" dedi.
    anlaşılan o ki ,
    çok da uzun olmayan bir süre sonunda tayyip, putin, "esed" ve iranı aynı masada gülüşürken görme ihtimalimiz oldukça yüksek.
    "ışıd teröristlerine silah gönderirken bana mı sordunuz ? "derse hiç şaşırmam.
    bu söylemi de alkışlayacakların sıralı listesi de belli.

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı The Dude adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ...bu söylemi de alkışlayacakların sıralı listesi de belli.
    "istemezük"çülerin sıralı listesinden ne haber?
    bursalıali bunu beğendi.

9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)