aslında bu olay güzel bişey evlenince ne oluyor ki
evlenen bi arkadaşınıza sorun nasıl diye ....
aslında bu olay güzel bişey evlenince ne oluyor ki
evlenen bi arkadaşınıza sorun nasıl diye ....
Çevremde ve esnaf komşularimdan yaşi 35 ve uzeri en az 3-5 kişi sayarim,şekil yapanimi ararsin,genç gorunmek icin saç ektirenimi ararsin,yeter artik bulayim birini evleneyim diyip sonra 6ayda boşanip yaptigi masraflarda bir tarafina kaçanimi..
Vay babam vay..
Para bitti..
Aşk zaten bitti...
Ameleye paydos...
Diziler beyni yıkıyor
Erkekler hayalleri...
Velhasıl, kadına şiddet tüm hızıyla...
Ama, reklamlarda, dizilerde ve hemen hemen her yerde üç luruşa yahut şöhret uğruna soyunup dökünmeseler, yani alınıp satılabilen, ödül olarak verilebilen bir meta olmadığını iddia edip tam tersi bir tek taş ile spor bir araba arasında bir skala arasında ruhunu teslim eden, dinini değiştiren, ailesini teslim eden kadın grupları "ihtitaç açlığı'nı" pompalayan komprador kartellere hizmet ettikçe bu düzen böyle gider...
Hem, ben artık motosikleti kız tavlamak için araç olarak görenlere kızmıyorum, şaşırmıyorum.
Fuarlara bakın, marka değeri yükseldikçe motor yahut arabanın lansman mankeni o kadar güzelleşiyor.
Ve "açlara" diyor ki;
- Ne kaa ekmek, o kaa köfte -
Çalışın!
Fuarlara mankenlere bakmak için gidiyorlarmış.
Ben değil bir arkadaşım gidiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:18 ----------
Bizim kızlarımız peslerindeki erkeklerin%99,9 fuck buddy aradığını anlaması lazım.
Valla ben de anlamadım "Söz meclisten dışarı" ifadesini oraya neden koydun.Cümlenin başında türk kızları diye genelleme yapmışın zaten.
Kendisi 1500 TL alıp,spor gazeteleri okuyan,beşiktaş,fenerbahçe diye kendisini yırtan,mafya özentisi çapsız dizileri izleyen gerizekalılara ne
demeli peki.Bunların sayısı az mı mesela ?
oo referans sağlam daha başka varsa devam.. zaten bu konudan sonra artık bişeyler olması lazım istanbu-gezgn. güzel haberlerini bekliyoruz bu arada içinde fazlasıyla hayvan sevgisi de olan iyi niyetli bir arkadaşımızdır. evinde iki adet hemstırı da var. akşam öyle sağa sola gezmeye de gitmez, hemen gelir foruma girer.
https://www.facebook.com/CezmiKalori...3623136005722/
Şunu izleyin..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Bu vesileyle bütün yamuk prensesler, kendilerini pamuk prenses zannediyolar
bf de kız görünce ben de böyle oluor öldürüyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)